Κιτρικό άλας CAS 54965-24-1 αντι στεροειδή Nolvadex Tamoxifen οιστρογόνου για το καρκίνο του μαστού & κατά του όγκου

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: ChineseHormone
Πιστοποίηση: ISO9001,SGS,UKAS
Αριθμό μοντέλου: 54965-24-1
Ποσότητα παραγγελίας min: Ελεύθερα δείγματα διαθέσιμα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική συσκευασία ή όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: 3-6 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoins
Δυνατότητα προσφοράς: 500 κλ/μήνας
Δοκιμή: 99% Χαρακτήρας: άσπρη κρυστάλλινη σκόνη
Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός Συσκευασία: Διακριτικοί τρόποι για το πέρασμα τελωνείου που εγγυάται
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com Whatsapp: 86-15871352379
Wickr: tonyraws
Υψηλό φως:

Φάρμακα ορμονών φύλων

,

φυσικό αντι οιστρογόνο

 

Κιτρικό άλας CAS 54965-24-1 αντι στεροειδή Nolvadex Tamoxifen οιστρογόνου για το καρκίνο του μαστού & κατά του όγκου

 

Αλλιώς: Nolvadex STERANABOL TURINABOL, kessar noltam
CAS: 54965-24-1
EINECS: 259-415-2
MF: C26H29NO.C6H8O7
MW: 563.64
Βουλευτής: 140-144 ºC
Δοκιμή: 99%
Εμφάνιση: άσπρη κρυστάλλινη σκόνη
Αποθήκευση: Σκιάζοντας, περιορισμένη συντήρηση

 

Όνομα προϊόντων: Κιτρικό άλας Tamoxifen
Συνώνυμα: 1-π-βήτα-dimethylaminoethoxyphenyl-δια-1,2-diphenylbut-1-ene κιτρικό άλας (ζ) - 2 (4 (1,2-διφαινυλικός-1-butenyl) phenoxy) - ν, ν-dimethylethanamine, κιτρικό άλας (1: (ζ) - 2 (παράγραφος (1,2-διφαινυλικός-1-butenyl) phenoxy) - ν, ν -ν-dimethylethylaminecitrate (2 (4 (1,2-διφαινυλικός-1-butenyl) phenoxy) - ν, ν-διμεθυλικός-ethanamin (ζ) - ethanamin2-hydrox ici46,474 kessar noltam
CAS: 54965-24-1
MF: C32H37NO8
MW: 563.64
EINECS: 259-415-2
Σημείο τήξης: 140-144 °C
Αρχείο μορ.: 54965-24-1.mol
Δομή κιτρικού άλατος Tamoxifen


Περιγραφή:

 

Το κιτρικό άλας Tamoxifen (Tamoxifen, TCT συντμήσεων), είναι ανταγωνιστικός αντίπαλος οιστρογόνου και ένα μη-steroidal φάρμακο αντι-οιστρογόνου. Μπορεί να ανταγωνιστεί με το οιστρογόνο (estradiol) για να συνδυάσει με το δέκτη οιστρογόνου των κυττάρων καρκίνου του μαστού, που εμποδίζει την επίδραση του οιστρογόνου στα καρκινικά κύτταρα, και που σταματά τη αύξηση και ανάπτυξη των κυττάρων όγκων για να παρουσιάζει αντικαρκινικά αποτελέσματα. Κλινικά το κιτρικό άλας Tamoxifen χρησιμοποιείται συνήθως για να θεραπεύσει τους διάφορους τύπους καρκίνων του μαστού, ειδικά για τις μετεμμηνοπαυστικές γυναίκες καρκίνου του μαστού με το θετικό του δέκτη οιστρογόνου και του δέκτη προγεστερόνης και με τα χαμηλά προστατικός-συγκεκριμένα επίπεδα αντιγόνων.


Κλινική εφαρμογή:


1. Θεραπεία του καρκίνου του μαστού.
2. Πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
3. Κατά του όγκου και αντι -αντι-multidrug αντίσταση.

4. Προστασία καρδιών.


Με τη μείωση της διαπραγματευσιμότητας μεμβρανών και την ενίσχυση της ακαμψίας της περιοχής συνδέσεων διά-κυττάρων, το κιτρικό άλας Tamoxifen μπορεί να μειώσει τη συγκέντρωση και τη δραστηριότητα του υποστηρικτή μεταστάσεων καρκίνου και των διάφορων ενεργοποιώντας ενζύμων, ώστε να εμποδιστούν ή να εμποδιστούν η αύξηση και η μετάσταση του καρκινικού κυττάρου. Επιπλέον, μπορεί να προαγάγει τα κύτταρα που περιβάλλουν την εστίαση όγκων για να εκκρίνει έναν αρνητικό παράγοντα αύξησης - που μετασχηματίζει τον παράγοντα TGF- Γ, παρεμπόδιση αύξησης πολλαπλασιάστε κατά τρόπο αόριστο των καρκινικών κυττάρων εμποδίζοντας την οξειδωτική ζημία των βάσεων DNA που προκαλείται από το υπεροξείδιο υδρογόνου που παράγεται από ανθρώπινα neutrophils. _έτσι εκτός από καρκίνος του μαστού, αυτός είμαι καλός για επεξεργασία και πρόληψη άλλος κακοήθης νεόπλασμα, και είμαι χρησιμοποιώ για επεξεργασία όγκος στον εγκέφαλο, συκώτι καρκίνος, προστατικός καρκίνος, κ.λπ. Επιπλέον, το κιτρικό άλας Tamoxifen μπορεί να μειώσει την επίδραση απελευθέρωσης glycoprotein μεμβρανών P170 μέσω της μείωσης της διαπραγματευσιμότητας μεμβρανών, της βελτίωσης της ενδοκυτταρικής αποτελεσματικής συγκέντρωσης του κυτταροτοξικού φαρμάκου και της μείωσης της αντίστασης φαρμάκων.


Χρήση και σύνθεση:


Το αντι-οιστρογόνο χρήσης, ανασταλτικός παράγοντας πρωτεϊνικών κινάσεων Γ, ευεργετικά καρδιαγγειακά αποτελέσματα, θεραπεία του καρκίνου κόκκαλων, προκαλεί το σχηματισμό συμπλεγμάτων DNA


(1) καρκίνος του μαστού


Το Tamoxifen χρησιμοποιείται αυτήν την περίοδο για την επεξεργασία και νωρίς και τον προχωρημένο καρκίνο του μαστού ER+ (θετικό δεκτών οιστρογόνου) στις προ και μετεμμηνοπαυστικές γυναίκες.
Επιπλέον, είναι η πιό κοινή επεξεργασία ορμονών για τον αρσενικό καρκίνο του μαστού.

 

(2) στειρότητα
Το Tamoxifen χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί τη στειρότητα στις γυναίκες με τις anovulatory αναταραχές. Μια δόση 10-40 mg ανά ημέρα αντιμετωπίζεται στις ημέρες 3-7 του κύκλου μιας γυναίκας.


(3) Gynecomastia
Το Tamoxifen χρησιμοποιείται για να αποτρέψει το οιστρογόνο-σχετικό gynecomastia, ως αποτέλεσμα των ανυψωμένων estrogenic επιπέδων.

 

Εφαρμογές:

 

Για τη θεραπεία του προχωρημένου, επαναλαμβανόμενου καρκίνου του μαστού και του των ωοθηκών καρκίνου και άλλων ασθενειών. Χρησιμοποιημένος ως αντινεοπλαστικές πρώτες ύλες.

 

Βιολογική δραστηριότητα:


Αντίπαλος δεκτών οιστρογόνου/μερικός αγωνιστής. Εκλεκτικός και ισχυρός ανασταλτικός παράγοντας μαστοφόρο isomerase στερόλης. Neuroprotective στους θηλυκούς αρουραίους σε ζώντα οργανισμό. Επίσης υψηλός αγωνιστής συγγένειας στο δέκτη GPR30 οιστρογόνου μεμβρανών.

 

Κιτρικό άλας CAS 54965-24-1 αντι στεροειδή Nolvadex Tamoxifen οιστρογόνου για το καρκίνο του μαστού & κατά του όγκου 1

 

Οποιεσδήποτε ανάγκες, παρακαλώ με έρχονται σε επαφή με

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613657291547

WhatsApp : +8615871352379