Νομική προφορική αναβολική αναστολή 100mg/ml τεστοστερόνης στεροειδών για το κτήριο μυών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: DESEN
Πιστοποίηση: ISO9001,SGS,UKAS, GMP
Αριθμό μοντέλου: CAS 58-22-0
Ποσότητα παραγγελίας min: Ελεύθερα δείγματα διαθέσιμα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική συσκευασία ή όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: 3-6 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoins
Δυνατότητα προσφοράς: 500 κλ/μήνας
Αλλιώς: Αναστολή τεστοστερόνης Βάση τεστοστερόνης MF: C19H28O2
MW: 288.4244 Δοκιμή: 99%
Συσκευασία: Διακριτική συσκευασία για το πέρασμα τελωνείου που εγγυάται Κατάλογος: Προφορικά αναβολικά στεροειδή
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com WhatsApp: 86-15871352379
Wickr: tonyraws
Υψηλό φως:

Νομικά προφορικά στεροειδή

,

Αναβολικό κτήριο μυών

Η αναστολή τεστοστερόνης αποτελείται από την καθαρή τεστοστερόνη 100%, η ίδια steroidal ορμόνη που βρίσκεται με το δημοφιλές τεστοστερόνη-Cypionate, τεστοστερόνη-Enanthate ή οποιαδήποτε άλληδήποτε μορφή που μπορείτε να βρείτε. Η διακριτή διαφορά μεταξύ της τεστοστερόνη-αναστολής και άλλων μορφών τεστοστερόνης είναι ότι η τεστοστερόνη-αναστολή δεν φέρνει με την κανέναν εστέρα δεν υπάρχει κανένας εστέρας συνημμένος, η σημασία της ολόκληρης μάζας κάθε χιλιοστογράμμου είναι καθαρή τεστοστερόνη. Όπως υπάρχει κανένας εστέρας δεν σύνδεσε αυτά τα μέσα είναι εκεί καμία ημιζωή, η σημασία της ορμόνης είναι ενεργός το λεπτό που χτυπά το ρεύμα αίματος. Περαιτέρω, όπως υποδεικνύεται από το όνομα, η τεστοστερόνη-αναστολή αναστέλλεται κανονικά στο νερό και όχι το έλαιο όπως είναι οι περισσότερες άλλες μορφές τεστοστερόνης.

 

Νομική προφορική αναβολική αναστολή 100mg/ml τεστοστερόνης στεροειδών για το κτήριο μυών
 
Περιγραφές:
 
Όνομα προϊόντων:  Τεστοστερόνη
Συνώνυμα: Βάση τεστοστερόνης Αναστολή τεστοστερόνης
Αποτελεσματική δόση (άτομα): 350-1000mg/week
Αποτελεσματική δόση (γυναίκες): Μην συστημένος
Ενεργός ζωή: +/-1 ημέρα
Χρόνος ανίχνευσης: +/- ημέρα 3
Αναβολική/αρρενογόνος αναλογία: 100/100
 
Η αναστολή τεστοστερόνης είναι μια καθαρή ένωση τεστοστερόνης εστέρα ελεύθερη συνθετική που αναστέλλεται κανονικά στο νερό. Τα περισσότερα εκχύσιμα αναβολικά στεροειδή αναστέλλονται στο πετρέλαιο και βασισμένη η στο πετρέλαιο αναστολή μπορεί να βρεθεί αλλά η βάση νερού είναι πολύ πιό κοινή. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανένας εστέρας που συνδέεται με την αναστολή τεστοστερόνης, αυτά τα μέσα δεν υπάρχει κανένας εστέρας για να λάβει οποιαδήποτε μάζα στην ένωση, με αυτόν τον τρόπο αυξάνοντας τη δύναμή του στο α ανά βάση χιλιοστογράμμου. Όταν εξετάζουμε ένα αναβολικό στεροειδές βάσει της συγκεντρωμένης δύναμής της, πρέπει συνήθως να λάβουμε υπόψη τη μάζα του εστέρα.
 
Παραδείγματος χάριν, Propionate τεστοστερόνης θα φέρει την πιό ενεργό τεστοστερόνη στο α ανά βάση χιλιοστογράμμου από την τεστοστερόνη Cypionate λόγω του εστέρα Cypionate που λαμβάνει περισσότερη μάζα στην ένωση από το Propionate εστέρα. Γί αυτό θα δείτε συνήθως Propionate τις δόσεις για να είστε λίγο χαμηλότερες από τις δόσεις Cypionate. Αλλά με την αναστολή τεστοστερόνης, δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανένας εστέρας δεν υπάρχει καμία παρέμβαση με τη συγκέντρωση.

 

Το ακόλουθο διάγραμμα πρέπει να σας βοηθήσει να καταλάβετε αυτήν την αρχή:

 

Ένωση Χορήγηση της δόσης Ενεργός τεστοστερόνη
Αναστολή τεστοστερόνης 100mg 100mg ανά 100mg
Propionate τεστοστερόνης 100mg 83.72mg ανά 100mg
Τεστοστερόνη Cypionate 100mg 69.90mg ανά 100mg


Δεδομένου ότι αυτό είναι μια ελεύθερη τεστοστερόνη εστέρα, η συχνότητα εγχύσεων θα είναι απαραιτήτως πολύ υψηλή. Για να χρησιμοποιήσουμε αποτελεσματικά την τεστοστερόνη-αναστολή πρέπει να το εγχύσουμε τουλάχιστον κάθε μέρα με δύο έως τρεις εγχύσεις ανά ημέρα του ίσου μεγέθους που είναι οι αποτελεσματικότεροι και αποδοτικοί. Εντούτοις, όπως η τεστοστερόνη-αναστολή είναι ήδη πολλαπλάσιες εγχύσεις οι επίπονες εγχύσεων μπορούν να γίνουν αρκετά ενοχλητικές και προκειμένου να διευκολυνθεί ο πόνος της διοίκησης πιό πολύ θα βρεί ότι η μίξη της αναστολής με ένα άλλο στοιχείο θα διευκολύνει τον πόνο. Μπορείτε να αναμίξετε την τεστοστερόνη-αναστολή σας με άλλα στεροειδή που μπορείτε στην ίδια σύριγγα στην ίδια έγχυση ακόμα κι αν είναι πετρέλαιο που βασίζεται, εντούτοις πολλοί προτιμούν τη μίξη της τεστοστερόνη-αναστολής τους με εκχύσιμα β-12.
 
Αναστολή 100mg/ml τεστοστερόνης Ακατέργαστες ορμόνες τεστοστερόνης  Τεστοστερόνη 100mg/ml  Αγοράστε την αναστολή τεστοστερόνης Τιμή τεστοστερόνης 2017, ακατέργαστοι στεροειδείς διανομείς σκονών τεστοστερόνης Αναστολή τεστοστερόνης της Κίνας

Εφαρμογές:
 
Πέρα από το επίπεδο δύναμής της, η αναστολή τεστοστερόνης θα παράσχει τα ίδια οφέλη όλων των μορφών τεστοστερόνης εντούτοις, πολλοί χρήστες τεστοστερόνη-αναστολής εκθέτουν τη λιγότερη διατήρηση νερού με αυτήν την μορφή από οποιους δήποτε άλλους. Για το λόγο αυτό, πολλά ανταγωνιστικά bodybuilders θα χρησιμοποιήσουν την αναστολή κατά τη διάρκεια ενός κύκλου προετοιμασιών διαγωνισμού προκειμένου να κρατηθεί η διατήρηση νερού τουλάχιστον. Εντούτοις, η διαφορά στη διατήρηση νερού μεταξύ αυτής της τεστοστερόνης και λέει ότι το τεστοστερόνη-Propionate είναι πολύ ελάχιστο και πάντα κατά ένα μεγάλο μέρος διατροφή εξαρτώμενη καθώς επίσης και εξαρτώμενη από τη μετατροπή οιστρογόνου δεδομένου ότι θα δούμε.
 
Η αναστολή τεστοστερόνης θα αρωματίσει στο ίδιο ποσοστό με όλες τις τεστοστερόνες και όπως καταλαβαίνουμε τα αποτελέσματα aromatase είναι υψηλά. Αυτή η αρωματίζοντας επίδραση μπορεί να προκαλέσει τη διατήρηση νερού λόγω της συγκέντρωσης του οιστρογόνου, δεδομένου ότι η ορμόνη θα μετατρέψει, καθώς επίσης και θα προκαλέσει άλλες estrogenic παρενέργειες όπως Gynecomastia. Για να καταπολεμήσουμε αυτό στην υψηλότερη έκταση θα συνδέσουμε πάντα τη χρήση τεστοστερόνης μας με έναν ανασταλτικό παράγοντα aromatase όπως Arimidex ή Letrozol. Με τη χρησιμοποίηση ενός ανασταλτικού παράγοντα aromatase αποτρέπουμε το οιστρογόνο από τη σύνδεση, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας τις αρωματίζοντας παρενέργειες και ακόμη και την πιθανότητά τους.
 
Αν και ο πόνος εγχύσεων μπορεί να είναι αρκετά μεγάλος και οι παρενέργειες είναι πιθανές χωρίς αρμόδια χρήση, όταν χρησιμοποιούνται υπεύθυνα και φέρων μέσω του πόνου που μπορούμε να δούμε μερικών από τα καλύτερα αποτελέσματα με την αναστολή τεστοστερόνης σε σύγκριση με άλλες μορφές τεστοστερόνης. Με μια ισχυρή αρρενογόνο φύση μπορούμε γρήγορα να αυξήσουμε το μέγεθος και με τα ισχυρά αναβολικά αποτελέσματα μπορούμε γρήγορα να αυξήσουμε τη δύναμη. Περαιτέρω, με τη χρήση της τεστοστερόνη-αναστολής θα δούμε τις δυνατότητες αποκατάστασής μας μακριά αυξανόμενες και θα δούμε την αποδοτικότητα όλης της εργασίας μας αυξανόμαστε πολύ. Αν και όλες οι τεστοστερόνες μπορούν να παρέχουν αυτά τα ίδια οφέλη, δεδομένου ότι η τεστοστερόνη-αναστολή είναι χιλιοστόγραμμο για το χιλιοστόγραμμο λίγο πιό ισχυρό, θα τα φέρει απλά περίπου γρηγορότερα και με λίγο περισσότερη πυρκαγιά.
 
Λειτουργεί:
 
Σαν ακατέργαστη τεστοστερόνη αυτό καθιστά την αναστολή τεστοστερόνης κατάλληλη για τις ανεπάρκειες ανδρόγυνων όπως τη χαμηλή τεστοστερόνη. Δεν θα κάνει μια καλύτερη εργασία από άλλες ενώσεις τεστοστερόνης και μπορεί πραγματικά να είναι λίγο ενοχλητικό βάσει της συχνής έγχυσης εντούτοις, μπορεί να βελτιώσει τα σχετικά χαμηλού επιπέδου συμπτώματα γρηγορότερα από οποιαδήποτε άλληδήποτε μορφή τεστοστερόνης. Εάν αναρωτιέστε πώς η αναστολή τεστοστερόνης μπορεί να καθορίσει τη χαμηλή τεστοστερόνη είναι πραγματικά μάλλον απλή. Η τεστοστερόνη αντιπροσωπεύει το αρχικό αρσενικό ανδρόγυνο και είναι ουσιαστική στην υγεία και την ευημερία μας.
 
Οι γυναίκες χρειάζονται επίσης την τεστοστερόνη και ουσιαστικά έτσι αλλά όχι κοντά στο ποσό αντίστοιχων ανδρών τους. Άσχετα από, ο άνδρας ή η γυναίκα όταν πέφτουν τα επίπεδα τεστοστερόνης το μόνο πράγμα που θα θεραπεύσει το πρόβλημα είναι τεστοστερόνη, και που είναι ακριβώς τι η αναστολή τεστοστερόνης είναι. Αυτό δεν πρόκειται να πει ότι οι γυναίκες πρέπει να χρησιμοποιήσουν αυτό το αναβολικό στεροειδές για να μεταχειριστούν αυτόν τον όρο, στην πραγματικότητα δεν πρέπει λόγω των ισχυρών αποτελεσμάτων virilization. Υπάρχουν άλλες ενώσεις τεστοστερόνης που θα είναι πολύ ευκολότερες για τις γυναίκες στον έλεγχο.
 
Εάν πάσχετε από τη χαμηλή τεστοστερόνη, ο όρος μπορεί να έρθει με τα πολυάριθμα συμπτώματα. Κανονικά το άτομο θα επιδείξει μόνο μερικά συμπτώματα, κανονικά 2-3 αλλά εάν τα αγνοημένα συμπτώματα θα αρχίσουν συνήθως να τοποθετούν αργά επάνω. Δεν θα είναι απειλητικοί για τη ζωή αλλά μπορούν σοβαρά να μικρύνουν τη γενική ποιότητα ζωής σας. Περαιτέρω, εάν αγνοείται συνεχώς αυτός ο πολύ ανθυγειινός όρος μπορεί να συμβάλει στους πολυάριθμους πολύ σοβαρότερους όρους στο α κάπως μιας ικανότητας πυλών. Τα κοινά συμπτώματα της χαμηλής τεστοστερόνης περιλαμβάνουν.
 

 
Εάν ο όρος αγνοείται, η χαμηλή τεστοστερόνη μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση των ακόλουθων όρων:
 

Αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταχειριστεί τη χαμηλή τεστοστερόνη, η αναστολή τεστοστερόνης χρησιμοποιείται σπάνια για εκείνο τον σκοπό άλλο, ειδικά στις ΗΠΑ. Εντούτοις, μερικοί γιατροί θα αρχίσουν τη θεραπεία με αυτήν την έκδοση σε συγκεκριμένη υπομονετικός-από-υπομονετική βάση.
 
Εφαρμογές:
 
Η αναστολή τεστοστερόνης είναι καλύτερο τρέξιμο για τουλάχιστον 8 εβδομάδες και ανάλογα με την εμπειρία του χρήστη που κάποιος μπορεί να επιλέξει στα τρεξίματα για πολύ περισσότερο καιρό. Δεδομένου ότι αυτή η ορμόνη χρησιμοποιείται πρώτιστα από τους πιό προηγμένους χρήστες άλλα φάρμακα ενσωματώνονται συνήθως στον κύκλο. Κάποιος πρέπει να επιλέξει άλλα μαζικά φάρμακα όπως το dynabolon και το nandrolone δεδομένου ότι ο στόχος αυτού του κύκλου θα είναι πιθανότατα και πρέπει να είναι για τη Μασαχουσέτη. Ο χρήστης πρέπει να αναμείνει να δει την ταχεία ανάπτυξη μυών, να ποτίσει τη διατήρηση, και τις ενδεχομένως πρόσθετες παχιές καταθέσεις.
 
Πολλοί άλλοι αθλητές θα το χρησιμοποιήσουν επίσης απλώς για το σκοπό αυτό….κάθε μέρα (οι επίπονοι) πυροβολισμοί δεν είναι ακριβώς πολλή διασκέδαση για έναν χαρακτηριστικό κύκλο 12 εβδομάδων. Είναι για το λόγο αυτό ότι τα περισσότερα άτομα που χρησιμοποιούν αυτό το φάρμακο υιοθετούν τα προ-workout-προ ή/και τον ανταγωνισμό, και όχι συχνότερα. Ένα μόνο 100mgs προ-workout-προ ή ο ανταγωνισμός είναι ικανοποιητικό, και θα ωφελούσε τους ανταγωνιστικούς αθλητές αρκετά πολύ να δικαιολογήσει το συνυπολογισμό του κατά τη διάρκεια ενός -εποχή-κύκλου.
 
Νομική προφορική αναβολική αναστολή 100mg/ml τεστοστερόνης στεροειδών για το κτήριο μυών 0
 
Δόσεις αναστολής τεστοστερόνης για την αθλητική απόδοση:
 
Προκειμένου να ενισχυθεί η αθλητική απόδοση, οι χαμηλότερες δόσεις αναστολής τεστοστερόνης μπορούν να εφαρμοστούν έναντι των εκτός εποχής επιπέδων συσσώρευσης. Όταν την ενίσχυση της αθλητικής απόδοσης, δεν ενδιαφερόμαστε για την αύξηση, αλλά μάλλον μια αύξηση στη δύναμη, την ταχύτητα και τη μυϊκή αντοχή. Για το σκοπό αυτό, μετά βίας ένα άτομο ζωντανό θα χρειαστεί περισσότερο από 50mg ανά ημέρα, και πολλά άτομα θα είναι απλώς καλά με 25mg ανά ημέρα ειδικά εάν συσσωρεύουν την ένωση με ένα άλλο στεροειδές. Όπως με τη συσσώρευση, οι αθλητικές ενισχύοντας δόσεις αναστολής τεστοστερόνης κανονικά θα εξυπηρετηθούν καλύτερα μέχρι 8 εβδομάδες της χρήσης.

 

Προφορικά στεροειδή  
Όνομα Προδιαγραφή
Dianabol 50 50mg/ml
Winstrol 25 (Stanozolol) 25mg/ml
Anadrol 50 50mg/ml
Anavar 20 20mg/ml
Clomid 50 (κιτρικό άλας Clomiphene) 50mg/ml
Nolvadex 20 (κιτρικό άλας Tamoxifen) 20mg/ml
Armidex 5 (Anastrozole) 5mg/ml
Femara 5 (Letrozole) 5mg/ml
Proviron 50 (Mesterolone) 50mg/ml

 

Επαγγελματικό εργαστήριο με τους προηγμένους εξοπλισμούς & την αναπτυγμένη τεχνολογία, Pre-finished στεροειδές πετρέλαιο, προσαρμοσμένη συγκέντρωση διαθέσιμη! (ΚΑΥΤΟΣ: Δοκιμή Ε 300, Anavar 50, Sus 250, Deca 250, Dbol 50, Winstrol 50, Tren Ε 200, BU 300, ιστός Π 100, Primo 100, πυρηνικός σταθμός 200, δεκαεξαδικό 50, Tritren 180, Anomass 400, μίγμα 450, Supertest 450 Tren δοκιμής)

 

Εάν πρόκειται να αρχίσετε την επιχείρησή σας με οποιαδήποτε νέα εμπορικά σήματα, ελάτε σε μας!

 

1. Επαγγελματική τεχνική καθοδήγηση εργαστηρίων (για τους τελειωμένους παραγωγούς εργαλείων ή τους ιδιοκτήτες εργαστηρίων)

 

2. Εξοπλισμός και υποστήριξη μηχανών (φιλτράροντας μηχανή, κάψουλες, μπουκάλια και crimper)

 

3. Ετικέτα που σχεδιάζει και βοήθεια εκτύπωσης (προσαρμόστε το κιβώτιο και την ετικέτα)


FAQ - Οδηγοί διαταγής:

 

Q1: Είστε κατασκευαστής;
Α: Ναι, κατασκευάζουμε τα μαζικά προϊόντα στο εργοστάσιό μας που βρίσκεται σε Xiaogan, Hubei, και παράγουμε τα μικρά προϊόντα σύνθεσης ποσότητας και πελατών στο εργαστήριό μας που βρίσκεται σε Wuhan.

 

Q2: Έχετε το απόθεμα;
Α: Καταλαβαίνουμε ότι οι περισσότεροι πελάτες προτιμούν το απόθεμα, έτσι θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το απόθεμα για τα περισσότερα προϊόντα. Εντούτοις, για μερικά σπάνια προϊόντα, δεν θα κρατήσουμε το απόθεμα και χρειάζεται το χρόνο να συνθέσει.

 

Q3: Ποια πιστοποιητικά και έγγραφα προσφέρετε;
Α: Κάποια τεχνική γραφική εργασία είναι διαθέσιμη, όπως COA, HNMR, το HPLC, τα lc-κράτη μέλη κ.λπ.

 

Q4: Γιατί θα έπρεπε να σας επιλέξω;
Α: Ισχυρός τεχνικός υποστήριξη-ερχόμενος από το πολύ καλά καταρτισμένο & πλήρως πεπειραμένο προσωπικό μας, που εργάζεται στη χημική βιομηχανία για πάνω από 5 έτη, στο μέσο όρο.
Η ακριβής ποιότητα έλεγχος-έρχεται μορφή το περίπλοκο σύστημα διαχείρισης μας.
Επαγγελματικές και θερμές πωλήσεις ομάδα-δεδομένου ότι πιστεύουμε μπορούμε μόνο να κερδίσουμε μέσω της σκληρής δουλειάς μας σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο
Η γρήγορη απάντηση και άριστο presale και μετά από την πώληση υπηρεσία-δεδομένου ότι πιστεύουμε τους πελάτες μας αξίζουν όλη την καλύτερη υπηρεσία

 

Q5: Μπορώ να πάρω την καλύτερη τιμή από σας;
Α: Φυσικά. Δεν χαράζουμε τα υπερβολικά κέρδη και προσπαθούμε πάντα tp δίνουμε την καλύτερη προσφορά. Εάν είστε καλοί στη διαπραγμάτευση, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη διασκέδαση της διαπραγμάτευσης. Ακριβώς μην το κάνετε πάρα πολύ σκληρά!

 

Q6: Πώς θα έπρεπε να πληρώσω;
Α: Δεχόμαστε όλα τα είδη τρόπων πληρωμής. όπως το εμπορικό asssurance alibaba, T/T, δυτική ένωση, Paypal.

 

Q7: Παρέχετε το ελεύθερο δείγμα;
Α: Ναι, μπορούμε να παρέχουμε το ελεύθερο δείγμα εάν πρέπει στο απόθεμα, ακριβώς ανάγκη εσείς να καλύψουμε το κόστος παράδοσης

 

 

Οποιεσδήποτε ανάγκες, παρακαλώ με έρχονται σε επαφή με

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613657291547

WhatsApp : +8615871352379