Stendra Avanafil φύλων προφορικό εκλεκτικό Pde5 αυξήσεων στεροειδές λευκό ανασταλτικών παραγόντων 99% ορμονών στο Off-White στερεό Cyrstalline

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: ChineseHormone
Πιστοποίηση: ISO9001,SGS,UKAS
Αριθμό μοντέλου: 330784-47-9
Ποσότητα παραγγελίας min: 10G
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική συσκευασία ή όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: 3-6 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoins
Δυνατότητα προσφοράς: 500 κλ/μήνας
Δοκιμή: 99% χαρακτήρας: Λευκό στο off-White στερεό Cyrstalline
MF: C23H26ClN7O3 Συσκευασία: 1Kg/foil τσάντα ή όπως απαιτείται
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com WhatsApp: 86-15871352379
Wickr: tonyraws
Υψηλό φως:

αρσενικές ορμόνες

,

βότανα αρσενικά ενίσχυση

 

Avanafil Stendra 330784-47-9 αρσενικός φύλων ανασταλτικός παράγοντας δυσλειτουργίας PDE5 ανυψωτών ΕΔ στυτικός

 

Αλλιώς: Stendra
CAS: 330784-47-9
MF: C23H26ClN7O3
MW: 483.95
Πυκνότητα: 1,372
Χαρακτηριστικά: Λευκό στο Off-White στερεό Cyrstalline

 

Χρήση:
 

Το Avanafil είναι ένας προφορικός εκλεκτικός ανασταλτικός παράγοντας pde5 που υποδεικνύεται για την επεξεργασία της δυσλειτουργίας ανέγερσης. Ο μέσος όρος του αποτελεσματικού χρόνου είναι 16 λεπτά. Η συγκέντρωση πλάσματος μπορεί να φθάσει στην αιχμή μετά από δύο ώρες, η ημιζωή είναι 18~48hours. Ακόμη και είναι πέντε ημέρες, η αγνότητα μπορεί να εξεταστεί στο αίμα. Η κλινική έκθεση δείχνει ότι μπορεί να είναι μέχρι 83% μετά από να πάρει, και η δόση είναι 25-35mg. Τα κύρια πλεονεκτήματα είναι λίγη παρενέργεια, που διαρκεί για πολύ καιρό και που λειτουργεί έντονα σε δύο ή τρεις ημέρες.

 
Όνομα προϊόντων: Avanafil
Συνώνυμα: (S) - 2 (2-Hydroxymethyl-1-pyrrolidinyl) - 4 (3-χλωρο-4-methoxybenzylamino) - [(2-pyrimidinylmethyl) carbamoyl] pyrimidine 5 4 [(3-χλωρο-4-methoxybenzyl) αμινο] - 2 [2 (hydroxymethyl) - 1-pyrrolidinyl] - ν (2-pyrimidinylmethyl) - 5-pyrimidinecarboxamide Avanafil Avanafil (usan/πανδοχείο) D03217 4 [[(3-χλωρο-4-Methoxyphenyl) μεθύλιο] αμινο] - 2 [(2S) - 2 (hydroxyMethyl) - 1-pyrrolidinyl] - ν (2-pyriMidinylMethyl) - 5-pyriMidinecarboxaMide 4 ((3-χλωρο-4-Methoxybenzyl) αμινο) - 2 (2 (hydroxyMethyl) pyrrolidin-1) - pyriMidine-5-carboxaMide ν (pyriMidin-2-ylMethyl) (S) - 4 ((3-χλωρο-4-Methoxybenzyl) αμινο) - 2 (2 (hydroxyMethyl) pyrrolidin-1) - pyriMidine-5-carboxaMide ν (pyriMidin-2-ylMethyl)
CAS: 330784-47-9
MF: C23H26ClN7O3
MW: 483.95
Σημείο τήξης: 150-152°C
Δομή Avanafil
 
Προδιαγραφές:
 

Το Avanafil είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας PDE5 που χρησιμοποιείται για τη στυτική δυσλειτουργία. Το Avanafil είναι γνωστό από τα ονόματα Stendra εμπορικών σημάτων και. Οι πράξεις Avanafil με την παρεμπόδιση συγκεκριμένου phosphodiesterase δακτυλογραφούν το ένζυμο 5 που βρίσκεται στους διάφορους ιστούς σωμάτων, αλλά πρώτιστα στο πέος cavernosum σωμάτων, καθώς επίσης και τον αμφιβληστροειδή.
Άλλα παρόμοια φάρμακα είναι sildenafil, tadalafil και vardenafil. Το πλεονέκτημα του avanafil είναι ότι έχει την πολύ γρήγορη αρχή της δράσης έναντι άλλων ανασταλτικών παραγόντων PDE5. Απορροφάται γρήγορα, φθάνοντας σε μια μέγιστη συγκέντρωση σε περίπου 30-45 λεπτά. Περίπου τα δύο τρίτα των συμμετεχόντων ήταν σε θέση να συμμετέχουν στη σεξουαλική δραστηριότητα μέσα σε 15 λεπτά.

 

Εφαρμογές:

 

Το Avanafil είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας PDE5 που εγκρίνεται για τη στυτική δυσλειτουργία από το FDA στις 27 Απριλίου 2012 και από τη EMA στις 21 Ιουνίου 2013. Το Avanafil είναι γνωστό από τα ονόματα Stendra εμπορικών σημάτων και και αναπτύχθηκε από Vivus την Α.Ε.


Οι πράξεις Avanafil με την παρεμπόδιση συγκεκριμένου phosphodiesterase δακτυλογραφούν το ένζυμο 5 που βρίσκεται στους διάφορους ιστούς σωμάτων, αλλά πρώτιστα στο πέος cavernosum σωμάτων, καθώς επίσης και τον αμφιβληστροειδή. Άλλα παρόμοια φάρμακα είναι sildenafil, tadalafil και vardenafil. Το πλεονέκτημα του avanafil είναι ότι έχει την πολύ γρήγορη αρχή της δράσης έναντι άλλων ανασταλτικών παραγόντων PDE5. Απορροφάται γρήγορα, φθάνοντας σε μια μέγιστη συγκέντρωση σε περίπου 30-45 λεπτά. Περίπου τα δύο τρίτα των συμμετεχόντων ήταν σε θέση να συμμετέχουν στη σεξουαλική δραστηριότητα μέσα σε 15 λεπτά.

 

FAQ:


1)Θέση & ώρες απασχόλησης
Είμαστε μια διεθνής πηγή εντοπίζουμε στην Κίνα.
Θα απαντήσω στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία από τα από από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο, 8:30 AM στις 18:00 μ.μ. (GMT+8)


2)Πόσο καιρό αυτό παίρνει για να πάρει να υποστηρίξει μια απάντηση από σας;
Πρέπει να λάβετε μια απάντηση σε λιγότερο από 24 ώρες.


3)Πώς κάνω μια διαταγή;
Όταν τα προϊόντα, παρακαλώ με στείλετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, και θα αναφέρω για σας, εάν ικανοποιείτε με το, κατόπιν αμοιβή για το, το parcle θα σταλεί για σας το συντομότερο δυνατό.


4)Πώς να ακολουθήσει τη διαταγή μου;
Μετά από το σκάφος Ι η διαταγή που σας και έχει τον αριθμό καταδίωξης, θα λάβετε μια ανακοίνωση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όλοι οι αριθμοί καταδίωξης που παρέχω μπορούν να ακολουθηθούν στο http://www.17track.net/en. Ή μπορείτε να με ρωτήσετε για τη βοήθεια σας να ακολουθηθεί επίσης.


5)Πόσο καιρό ολόκληρη η διαδικασία παίρνει, από την παραγωγή μιας διαταγής να οργώσει τη λήψη της συσκευασίας;
Η συσκευασία θα προετοιμαστεί μέσα σε 1 εργάσιμη ημέρα μετά από την πληρωμή λαμβανόμενη και θα σταλεί μέσα σε 72 ώρες.
Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την κατάσταση και το τελωνείο ναυτιλίας.
Ο χρόνος ναυτιλίας όχι περισσότερο από 15 εργάσιμες ημέρες το πολύ-πολύ.


6)Πόσο περίπου τα έξοδα αποστολής;
Τα έξοδα αποστολής είναι για ολόκληρη τη διαταγή. Ανεξάρτητα από το πόσα διαφορετικά στοιχεία και ποσότητα σε μια διατάζει. Τα έξοδα αποστολής θα χρεωθούν μόνο μιά φορά.


7)Υπάρχει μια ελάχιστη διαταγή;
Για την ακατέργαστη σκόνη: MOQ είναι 10g
Για το υγρό πετρελαίου: MOQ είναι 50ml
Για το φιαλίδιο πεπτιδίων: MOQ είναι 10 φιαλίδια


8)Πολιτική Reship
Στις ΗΠΑ. Εμείς reship δωρεάν δύο φορές εάν η συσκευασία σας παίρνει καταλήφθείη.
Σε άλλες χώρες εμείς reship δωρεάν μιά φορά εάν η συσκευασία σας παίρνει καταλήφθείη.
Εάν επιλέξετε όχι στο reship ή την αγανακτημένη συσκευασία που αποτυγχάνουν να πάει κατευθείαν πάλι, καμία επιστροφή δεν θα γίνει.


9)Τρόποι πληρωμής
Δεχόμαστε τη μεταφορά τράπεζας (T/T), Western Union, Moneygram, Bitcoin.
*** Το Bitboin είναι λίγο ειδικό για μας, ο απολογισμός Bitcoin μας αλλάζει πάντα, μόλις σας έδωσα τον αριθμό απολογισμού, παρακαλώ πληρώνει για το αμέσως.


10)Πολιτική επιστροφής ποσού
Η επιχείρησή μας έχει μια πολιτική 2 reship όλες οι ξένες χώρες σε περίπτωση σύλληψης.
** Δεν είμαστε αρμόδιοι εάν ρίχνετε μακριά τα προϊόντα σας επειδή δεν μπορείτε να τα βρείτε στη μεταμφιεσμένη συσκευασία μας. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα σας παρακαλώ με στείλετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και θα πω σε σας πού να αυτοί βρεθούν.

 

Οποιεσδήποτε ανάγκες, παρακαλώ με έρχονται σε επαφή με

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613657291547

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8615871352379