Βοήθεια σκονών ορμονών Cypionate τεστοστερόνης για να κερδίσει και να διατηρήσει την αδύνατη μάζα μυών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: DESEN
Πιστοποίηση: ISO9001,SGS,UKAS,GMP
Αριθμό μοντέλου: Cas58-20-8
Ποσότητα παραγγελίας min: Ελεύθερα δείγματα διαθέσιμα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική συσκευασία ή όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: 3-6 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoins
Δυνατότητα προσφοράς: 500 κλ/μήνας
Όνομα προϊόντων: Τεστοστερόνη Cypionate Αλλιώς: Λίρα Κύπρου τεστοστερόνης Δοκιμή Cypionate
έγχυση: 250mg/ml, 300mg/ml, 500mg/ml Συσκευασία: Διακριτική συσκευασία για το πέρασμα τελωνείου που εγγυάται
Κατάλογος: Προφορικά αναβολικά στεροειδή Χρήση: Η τεστοστερόνη Cypionate προωθεί την κίνηση φύλων, παχιά απώλεια, βοήθειες με το κέρδος και τη διατή
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com Whatsapp: 86-15871352379
Wickr: tonyraws
Υψηλό φως:

Νομικά προφορικά στεροειδή

,

Αναβολικό κτήριο μυών

Η τεστοστερόνη Cypionate είναι αρμόδια για πολλά διαφορετικά φυσικά και διανοητικά χαρακτηριστικά στα αρσενικά. Είναι μια συνθετική έκδοση της φυσικά παραχθείσας ορμόνης τεστοστερόνης.

 

Βοήθεια σκονών ορμονών Cypionate τεστοστερόνης για να κερδίσει και να διατηρήσει την αδύνατη μάζα μυών

 

Γρήγορη λεπτομέρεια:

 

Η τεστοστερόνη Cypionate προωθεί την κίνηση φύλων, παχιά απώλεια, βοήθειες με το κέρδος και τη διατήρηση της αδύνατης μάζας μυών, πυκνότητα κόκκαλων αυξήσεων, και μπορεί ακόμη και να προστατεύσει από τις καρδιακές παθήσεις.

 

Εάν παράγεται φυσικά ή μέσω της χρήσης της τεστοστερόνης Cypionate, αυτά τα γνωρίσματα δεν αλλάζουν. Όλα τα άλλα στεροειδή είναι πραγματικά το μόριο τεστοστερόνης που έχουν αλλάξει για να αλλάξει τις ιδιότητες της ορμόνης.

 

Βοήθεια σκονών ορμονών Cypionate τεστοστερόνης για να κερδίσει και να διατηρήσει την αδύνατη μάζα μυών 0Περιγραφές:

 

Η τεστοστερόνη Cypionate φέρνει μια εκτίμηση 100 κατά το μέτρηση της αναβολικής/αρρενογόνου δομής της και αυτή η εκτίμηση χρησιμοποιείται για να μετρήσει όλα τα άλλα στεροειδή. Αυτό θα έκανε την τεστοστερόνη το «πατέρα» όλων των αναβολικών στεροειδών που χρησιμοποιούνται από τους αθλητές σήμερα. Πρέπει να σημειωθεί όλες οι ενώσεις τεστοστερόνης, συμπεριλαμβανομένης της τεστοστερόνης Cypionate φέρνουν αυτό το αναβολικό/αρρενογόνο αποτέλεσμα 100, δεδομένου ότι είναι όλη μόνο η τεστοστερόνη.

 

Η τεστοστερόνη Cypionate είναι μια ιδιαίτερα αναβολική και αρρενογόνος ορμόνη κάνοντας το ένα μεγάλο στεροειδές που χρησιμοποιεί εάν κάποιο είναι στην αναζήτηση του περισσότερων μεγέθους και δύναμης. Η τεστοστερόνη Cypionate προωθεί τη διατήρηση αζώτου στο μυ και το περισσότερο άζωτο η λαβή μυών η περισσότερη πρωτεΐνη που οι μυ'ες αποθηκεύουν.

 

Εφαρμογές:

 

1)

Η τεστοστερόνη Cypionate μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα μιας άλλης αναβολικής ορμόνης, igf-1 στον ιστό μυών που παρέχει την ακόμα περισσότερη αναβολική δραστηριότητα. Η τεστοστερόνη Cypionate έχει επίσης την καταπληκτική δυνατότητα να αυξήσει τη δραστηριότητα των δορυφορικών κυττάρων. Αυτά τα κύτταρα διαδραματίζουν έναν ενεργό ρόλο στην επισκευή του χαλασμένου μυός. Η τεστοστερόνη δεσμεύει επίσης στο δέκτη ανδρόγυνων για να προωθήσει τους εξαρτώμενους μηχανισμούς δεκτών ανδρόγυνων για το κέρδος μυών και την παχιά απώλεια.

 

2)

Η τεστοστερόνη Cypionate προκαλεί τις αλλαγές στη μορφή, μέγεθος και μπορεί επίσης να αλλάξει την εμφάνιση και τον αριθμό ινών μυών. Τα ανδρόγυνα όπως την τεστοστερόνη μπορούν να προστατεύσουν το σκληρό κερδισμένο μυ σας από τις καταβολικές (μυς που σπαταλά) glucocorticoid ορμόνες, εμποδίζοντας με τη σειρά τις σχετικές δυσμενείς αντιδράσεις.

 

3)

Η τεστοστερόνη Cypionate έχει τη δυνατότητα να αυξήσει την κόκκινη παραγωγή κυττάρων αίματος και μια υψηλότερη κόκκινη αρίθμηση κυττάρων αίματος θα βελτιώσει την αντοχή μέσω της αυξανόμενης οξυγόνωσης στο αίμα. Περισσότερα κόκκινα κύτταρα αίματος μπορούν επίσης να βελτιώσουν την αποκατάσταση από την επίμονη σωματική δραστηριότητα. Ακόμα κι έτσι, τα αναβολικά/αρρενογόνα αποτελέσματα τεστοστερονών είναι ανάλογα της δόσης όσο υψηλότερη η δόση που τόσο υψηλότερη η οικοδόμηση μυών επηρεάζει.

 

4)

Πολλοί αθλητές επιδεικνύουν τα ογκώδη κέρδη δύναμης χρησιμοποιώντας την τεστοστερόνη Cypionate δεδομένου ότι η ορμόνη βελτιώνει τη συστολή μυών με την αύξηση του αριθμού νετρονίων μηχανών στο μυ και βελτιώνει τη νευρομυϊκή μετάδοση. Προωθεί επίσης τη σύνθεση γλυκογόνου που παρέχει περισσότερα καύσιμα για τα έντονα workouts με αυτόν τον τρόπο που αυξάνουν την αντοχή και τη δύναμη.

 

5) Η τεστοστερόνη Cypionate έχει επίσης τη δυνατότητα να προωθήσει την παχιά απώλεια μέσω μιας αύξησης της μεταβολικής δραστηριότητας. Η τεστοστερόνη δεσμεύει στο δέκτη ανδρόγυνων αρκετά καλά με συνέπεια την παχιά διακοπή, και αποτρέπει περαιτέρω το νέο παχύ σχηματισμό κυττάρων. Μια άλλη έμμεση δράση της παχιάς απώλειας που η τεστοστερόνη παράγει είναι η θρεπτική επίδραση μοιράσματος που έχει στο μυ και το λίπος. Δεδομένου ότι το σώμα χτίζει το μυ με επιταχυνόμενο ρυθμό περισσότερο των τροφίμων τρώτε είστε στον ιστό μυών αντί της αποθήκευσης ως λίπος η θρεπτική αποδοτικότητα ενισχύεται.
6)

Η τεστοστερόνη Cypionate θα διαδραματίσει επίσης έναν κρίσιμο ρόλο που περιστρέφεται γύρω από την κρεατίνη. Η κρεατίνη είναι ουσιαστική στο τριφωσφορικό άλας αδενοσίνης (ATP), η πηγή ενέργειας για τους μυς μας και όταν υποκινούνται οι μυ'ες το ATP αναλύει diphosphate αδενοσίνης (ADP) και αυτό είναι τι απελευθερώνει την ενέργεια. Δυστυχώς, η διαδικασία είναι συχνά πάρα πολύ αργή κατά τη διάρκεια της επίμονης δραστηριότητας αλλά μέσω της χρήσης της τεστοστερόνης Cypionate, αυτή η απαίτηση ικανοποιείται όπως το ATP ξαναγεμίζεται σε ένα πολύ γρηγορότερο ποσοστό.

 

 

Βοήθεια σκονών ορμονών Cypionate τεστοστερόνης για να κερδίσει και να διατηρήσει την αδύνατη μάζα μυών 1

Πλεονεκτήματα επιχείρησης:

 

Το dianabol μας, Cialis, Winstrol, DHT, Anadrol, drostanolone, Trenbolone, οξικό άλας, βιάγκρα, Anavar, durabolin,
Το Testoviron, Sustanon, Andriol, Delatestryl, Clomid, Nolvadex, Aromasin, προϊόντα Proscar ήταν ιδιαίτερα
συστημένος από τους πελάτες μας. Άνω των 90% τους εξ:άγω στη Βόρεια Αμερική, ευρωπαϊκά, νοτιοανατολικό σημείο
Η Ασία, η Αφρική και η Νότια Αμερική, και χαιρετίζονται και εμπιστεύονται από τον πελάτη με άριστό μας
προϊόν και ανταγωνιστική τιμή.

 

Ναυτιλία:

 

1. Κατά προτίμηση DHL ή HKEMS για την ποσότητα λιγότερο από 50KG
2. Θάλασσα που στέλνει για την ποσότητα άνω των 60KG. 100% χρηματοκιβώτιο!
3. Στείλετε από τον πράκτορά μας στις Κάτω Χώρες, Σιγκαπούρη, Λάος, ΗΠΑ

 

Οποιεσδήποτε ανάγκες, παρακαλώ με έρχονται σε επαφή με

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613657291547

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8615871352379