Ακατέργαστη κίτρινη σκόνη στεροειδών οικοδόμησης μυών οξικού άλατος Trenbolone για τον τέμνοντα κύκλο CAS 10161-34-9

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GSP
Πιστοποίηση: ISO9001,SGS,UKAS, GMP
Αριθμό μοντέλου: 10161-34-9
Ποσότητα παραγγελίας min: Ελεύθερα δείγματα διαθέσιμα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10iu/vial, 10vials/kit
Χρόνος παράδοσης: 3-6 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoins
Δυνατότητα προσφοράς: 10000-30000iu/month
Αλλιώς: Οξικό άλας Trenbolone Αγνότητα: 99%
Μοριακός τύπος: C20H24O3 Εμφάνιση: Κίτρινη κρυσταλλοειδής σκόνη
Συσκευασία: Διακριτική συσκευασία για το πέρασμα τελωνείου που εγγυάται Προδιαγραφή: 75m/ml, 100mg/ml, 150mg/ml, 200mg/ml
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com WhatsApp: 86-15871352379
Wickr: tonyraws
Υψηλό φως:

ασφαλή στεροειδή οικοδόμησης μυών

,

αναβολικό στεροειδών

Το οξικό άλας Trenbolone είναι μια έκδοση του φαρμάκου Trenbolone. Ο σκοπός αυτού του αναβολικού στεροειδούς ήταν να προστεθεί η αδύνατη μάζα μυών στα βοοειδή πρίν στέλνει τους στη σφαγή. Το οξικό άλας Trenbolone πωλεί μερικές φορές ως Finaject.

 

Σήμερα κύκλοι οξικού άλατος Trenbolone χρήσης Bodybuilders για τη συσσώρευση και την κοπή.

 

Το οξικό άλας Trenbolone είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό αναβολικό στεροειδές και θεωρείται ενιαίο μέγιστο αναβολικό στεροειδές από πολλή απόδοση που ενισχύει τους αθλητές. Αυτό είναι ένα από τα πιό ευπροσάρμοστα αναβολικά στεροειδή στην αγορά και μπορεί να παρέχει τα οφέλη αρκετά αντίθετα από οποιοδήποτε άλλοδήποτε στεροειδές.

 

Ακατέργαστη κίτρινη σκόνη στεροειδών οικοδόμησης μυών οξικού άλατος Trenbolone για τον τέμνοντα κύκλο CAS 10161-34-9

 

Περιγραφές:

 

Όνομα προϊόντων Οξικό άλας Trenbolone
Συνώνυμα Trienolone, Trienbolone, άσσος 19 Tren ούτε-δ9,11-τεστοστερόνη, Δ9,11-nandrolone, estra-4,9,11-trien-17β-ol-3-ένα, Revalor, Finaplix, Finajet, Trenabol, revalor-χ, Finaplix Χ Finaplix-s RU 1697 Οξικό άλας Trienbolone, άσσος Trenbolone, οξικό άλας Tren
Μοριακός τύπος C20H24O3
Μοριακό βάρος 312.4028
CAS 10161-34-9
Χρήση Το οξικό άλας Trenbolone μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φαρμακευτικό υλικό. Η κύρια λειτουργία της είναι να προαγάγει το μεταβολισμό. Τα αναβολικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν την αύξηση της μάζας και της δύναμης μυών, την αυξανόμενη πυκνότητα και τη δύναμη κόκκαλων, και την υποκίνηση της γραμμικής ωρίμανσης αύξησης και κόκκαλων.

 

Το οξικό άλας Trenbolone υπόκειται επίσης στους πολυάριθμους μύθους στον αναβολικό στεροειδή κόσμο, αλλά ενδεχομένως θα είμαστε σε θέση να διαλύουμε αυτούς τους μύθους και να κερδίσουμε μια σταθερή κατανόηση της ένωσης. Το οξικό άλας Trenbolone είναι επίσημα ταξινομημένο ως κτηνιατρικό αναβολικό αρρενογόνο στεροειδές βαθμού.

 

Το Trenbolone είναι ένα από τα πιό ισχυρά και ισχυρά στεροειδή διαθέσιμα. Αυτό που είναι περισσότερος, αυτό είναι επίσης ένας από οι πιό ευπροσάρμοστο δεδομένου ότι λειτουργεί καλά στους συσσωρεύοντας και κόβοντας κύκλους ίδια. Εάν εξετάζετε το οξικό άλας Trenbolone στον επόμενο κύκλο σας, σιγουρευτείτε ότι καταλαβαίνετε πώς να το χρησιμοποιήσετε για να κρατηθείτε υπεύθυνα χρηματοκιβώτιο.

 

Το οξικό άλας Trenbolone φέρνει μερικές τροποποιήσεις που το καθιστούν απίστευτα δημοφιλές. Κατ' αρχάς, το οξικό άλας Trenbolone δεν αρωματίζει, ή μετατρέπει στο οιστρογόνο στην κυκλοφορία του αίματος. Αυτά είναι μεγάλες ειδήσεις για εκείνους που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι στα αρρενογόνα αποτελέσματα των στεροειδών. Δεύτερον, το οξικό άλας Trenbolone φέρνει έναν κοντό εστέρα που σημαίνει ότι αρχίζει σύντομα τη μεταγενέστερη χρήση. Το οξικό άλας Trenbolone έχει μια ενεργό ημιζωή ακριβώς κάτω από τρεις ημέρες, τόσο κάθε δεύτερη μέρα να υπολογίσει δόση είναι καλύτερη.

 

Εφαρμογές:

 

Το οξικό άλας Trenbolone είναι αρκετά δημοφιλές στη bodybuilding βιομηχανία λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων του. Όχι μόνο θα προκαλέσει μια ουσιαστική αύξηση του ιστού μυών, αλλά θα αυξήσει επίσης την πυκνότητα, τη σκληρότητα, το vascularity, καθώς επίσης και την ξηρότητα. Είναι επίσης καλά - γνωστός ανυψωτής δύναμης και μερικοί αθλητές δύναμης όπως τη χρήση ανυψωτών βάρους αυτό στα προγράμματά τους. Είναι επίσης ένα από τα καλύτερα φάρμακα για (που κερδίζει το μυ), όπως μπορεί να αποδειχθεί από τη χρήση του στη βιομηχανία κρέατος. Προκαλεί επίσης τη γρήγορη παχιά απώλεια. Ο ρόλος του στην αύξηση της επιθετικότητας και της ασφάλειας είναι καλά - γνωστός.

 

Ένα άλλο όφελος του οξικού άλατος trenbolone είναι ότι καθαρίζει το ρεύμα αίματος γρήγορα, μέσα τόσο λίγα όσο μια εβδομάδα.

 

Συσσώρευση εναντίον της κοπής:

 

Το οξικό άλας Trenbolone έχει μια θέση και στους συσσωρεύοντας και κόβοντας κύκλους. Όχι μόνο βάζει το σώμα σε ένα πρωταρχικό αναβολικό κράτος για την αύξηση μυών, αλλά εμποδίζει επίσης τις glucocorticoid ορμόνες, οι οποίες είναι αρμόδιες για τη δημιουργία των παχιών καταθέσεων στα όπλα, τους μηρούς, και τις κοιλιακές περιοχές. Σε έναν κύκλο συσσώρευσης, Tren εμπυρευματίζει το σώμα με την τοποθέτηση του σε ένα αναβολικό κράτος. Κόβοντας, οι βοήθειες Tren εσείς διατηρούν τα κέρδη δεδομένου ότι κόβετε τις θερμίδες και αυξάνετε την ένταση των workouts σας. Είναι όλο για το σχέδιό σας διατροφής και άσκησης, καθώς επίσης και η δόση σας.

 

Δόσεις οξικού άλατος Trenbolone:

 

Η μέση δόση οξικού άλατος Trenbolone ποικίλλει βασισμένος στον κύκλο και το σωρό σας. Κατά τη διάρκεια ενός εκτός εποχής κύκλου συσσώρευσης, τα περισσότερα bodybuilders διαπιστώνουν ότι 50mg είναι κάθε δεύτερη μέρα άνετο και αποτελεσματικό. Μερικά άτομα ανέχονται μέχρι 100mg κάθε δεύτερη μέρα χωρίς τα ζητήματα, και διαπιστώνουν ότι αυτό κάνει τις προσφορές τα καλύτερα αποτελέσματα για τα. Κατά τη διάρκεια ενός τέμνοντος κύκλου, οι άνθρωποι τείνουν να ωθήσουν το φάκελο λίγο περισσότερο με Tren και να χρησιμοποιήσουν τις δόσεις ακόμα υψηλότερες από 100mg κάθε δεύτερη μέρα, αλλά όχι το καθένα μπορεί να ανεχτεί αυτών καθώς ο κίνδυνος παρενεργειών αυξάνεται.

 

Κανένας δεν πρέπει πάντα να χρησιμοποιήσει περισσότερο από 200mg κάθε δεύτερη μέρα, ακόμα κι αν φαίνονται να το ανέχονται καλά.

Το οξικό άλας Trenbolone είναι ένας από ο δημοφιλέστερος, ισχυρότερος, και τα περισσότερα αγαπημένα αναβολικά στεροειδή διαθέσιμα στην ανθρωπότητα. Ταιριάζει καλά σχεδόν σε οποιοδήποτε κύκλο ή σωρό, και τα αποτελέσματά του είναι ασύγκριτα. Εντούτοις, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι Tren δεν είναι για τους αρχαρίους πρέπει μόνο να το χρησιμοποιήσετε εάν έχετε πολλή εμπειρία με την ανακύκλωση των αναβολικών στεροειδών.

 

Κύκλος οξικού άλατος Trenbolone:

 

1 Η αρχική διαφορά μεταξύ των τριών εστέρων είναι ότι το οξικό άλας Trenbolone έχει μια πιό σύντομη ημιζωή.
2 Η ημιζωή του οξικού άλατος Trenbolone είναι 48-72 ώρες ανάλογα με το πώς το σώμα σας εξετάζει το στεροειδές.
3 Το Trenbolone Hexahydrobenzylcaronate (επίσης γνωστό ως Parabolan) έχει μια ημιζωή 14 ημερών, ενώ Trenbolone Enanthate έχει μια ημιζωή 7-10 ημερών.
4 Αυτό σημαίνει ότι ένας κύκλος οξικού άλατος Trenbolone θα αποτελεσθεί από να πάρει το στεροειδές κάθε μέρα ή κάθε δεύτερη μέρα, έναντι κάθε εβδομάδας για Trenbolone Enanthate και Parabolan.
5 Ζευγάρια οξικού άλατος Trenbolone καλά με Winstrol σύμφωνα με τις αναθεωρήσεις κατά τη διάρκεια ενός τέμνοντος κύκλου.
6 Η τυποποιημένη δόση του οξικού άλατος Trenbolone είναι συνήθως γύρω από 50mg ανά ημέρα για 10 εβδομάδες. Μερικοί άνθρωποι παίρνουν 100mg κάθε δεύτερη μέρα αντ' αυτού.
7 Πιό πολύ μπορείτε να πάτε επάνω είστε 100mg ανά ημέρα αλλά αυτό θα αυξήσει τον κίνδυνο παρενεργειών σας.
8 Η διάρκεια κύκλων είναι 8-12 εβδομάδες για τα bodybuilders νέα σε Trenbolone και μέχρι 14 εβδομάδες για τα bodybuilders που είναι πιό προηγμένα.
9 Όταν ο κύκλος οξικού άλατος Trenbolone συσσωρεύεται με Winstrol, διαφορετικά γνωστός ως Winny, ο συνδυασμός φαρμάκων βοηθά να τονίσει την εικόνα σωμάτων με το κάψιμο από τις παχιές επιφυλάξεις.
10 Μερικά bodybuilders προσθέτουν τη Winny στον κύκλο συσσώρευσής τους κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων εβδομάδων για να λάβουν έναν συμπαθητικό, σμιλεμμένος κοιτάξτε. Η τυποποιημένη δόση Winstrol είναι συνήθως 60mg ανά ημέρα. Οι ταμπλέτες Winstrol λειτουργούν καλύτερα.

 

HPLC οξικού άλατος Trenbolone:

 

Ακατέργαστη κίτρινη σκόνη στεροειδών οικοδόμησης μυών οξικού άλατος Trenbolone για τον τέμνοντα κύκλο CAS 10161-34-9 0

 

Ακατέργαστη κίτρινη σκόνη στεροειδών οικοδόμησης μυών οξικού άλατος Trenbolone για τον τέμνοντα κύκλο CAS 10161-34-9 1

 

Τα πλεονεκτήματά μας:

 

1: Είμαστε εργοστάσιο, έχουμε πάντα τη φρέσκια σκόνη.
2: έχουμε τα προϊόντα στο απόθεμα, θα στείλω το δέμα σας μόλις επιβεβαιώνοντας την πληρωμή σας, ακολουθώντας τις φωτογραφίες αριθμού και συσκευασίας δίνομαι τη επόμενη μέρα!
3: Έχουμε την ύπαρξη κάνοντας επιχειρήσεις παγκοσμίως σε αυτόν τον τομέα για αρκετά έτη. Έχουμε την πλούσια εμπειρία. Μπορούμε να σας δώσουμε την καλή υπηρεσία.
4: Μπορούμε να στείλουμε τα προϊόντα σε σας ως μεταμφιεσμένες συσκευασίες. Είναι ασφαλές να περαστεί το τελωνείο. Είμαι ευτυχής να σας παρουσιάσω συσκευασία photoes.
5: Μπορώ να παρέχω τις συνταγές για την αναφορά σας, εάν είναι απαραίτητο.
6: Θερμή υπηρεσία μεταπώλησης για σας 24/7. Οποιεσδήποτε από την ερώτησή σας θα λύνονταν για τον πρώτο το συντομότερο δυνατό.
7. Μια έκπτωση θα δινόταν όταν κάνετε μια μεγάλη διαταγή.
8. Παρέχουμε τα διαφορετικά φιαλίδια μεγέθους, αποστειρωμένα φιαλίδια πλήρη, crimper εργαλείο, ετικέτα, κιβώτιο ...... και ούτω καθεξής Κανένα θέμα που ταξινομούν εσείς δεν χρειάζεται, δεν θα διαθέσουμε καμία προσπάθεια να κάνουμε για σας.

 

Ο προμιγμένος στεροειδής υγρός κατάλογός μας:

 

Υγρό εγχύσεων  
Dianabol 50 50mg/ml
Dianabol 80 80mg/ml
Winstrol 100 (Stanozolol) Έξω - - απόθεμα 100mg/ml
Anadrol 50 50mg/ml
Anavar 50 50mg/ml
DECA 200 200mg/ml
DECA 250 250mg/ml
Πυρηνικός σταθμός 200 200mg/ml
Nandrolone 200 (Nandrolone Cypionate) 200mg/ml
Boldenone 200 (Boldenone Cypionate) 200mg/ml
Boldenone 300 (Boldenone undecylenate) 300mg/ml
Cypoject 250 (τεστοστερόνη Cypionate) 250mg/ml
Enanject 250 (τεστοστερόνη Enanthate) 250mg/ml
Enanject 600 (τεστοστερόνη Enanthate) 600mg/ml
Propionat 100 (Propionate τεστοστερόνης) 100mg/ml
Sustanon 200 propionate τεστοστερόνης 24 mg/$l*ml
τεστοστερόνη phenylpropionate 48 mg/$l*ml
τεστοστερόνη isocaproate 48 mg/$l*ml
τεστοστερόνη decanoate 80 mg/$l*ml
Sustanon 250 250mg/ml
Sustanon 300 300mg/ml
Sustanon 400 400mg/ml
Undecanoate 500 (τεστοστερόνη Undecanoate) 500mg/ml
Trenabol 100 (βάση Trenbolone) 100mg/ml
Trenabolic 80 (οξικό άλας Trenbolone) 80mg/ml
Trenabolic 100 (οξικό άλας Trenbolone) 100mg/ml
Trenabolic 200 (οξικό άλας Trenbolone) 200mg/ml
Trenaject 60 (Trenbolone Enanthate) 60mg/ml
Trenaject 100 (Trenbolone Enanthate) 100mg/ml
Trenaject 150 (Trenbolone Enanthate) 150mg/ml
Trenaject 200 (Trenbolone Enanthate) 200mg/ml
Parabolone 50 (Trenbolone hexahydrobenzylcarbonate) 50mg/ml
Masteron 100 (Propionate Drostanolone) 100mg/ml
Masteron 200 (Drostanolone Enanthate) 200mg/ml
Primoject 100 (Methenolone Enanthate) 100mg/ml
Μίγμα 375 TMT Τεστοστερόνη Enanthate 125mg/ml Enanthate 125mg/ml Drostanolone Enanthate 125mg/ml Trenbolone
Μίγμα 500 του TM Trenbolone Enanthate 250mg/ml Drostanolone Enanthate 250mg/ml
Τρι

οξικό άλας 50mg/ml trenbolone

trenbolone hexahydrobenzylcarbonate 50mg/ml

trenbolone enanthate 100mg/ml

 

Οξικό άλας 75mg/ml Trenbolone

Propionate 75mg/ml Masteron

Propionate 75mg/ml τεστοστερόνης

 

Οξικό άλας 75mg/ml Trenbolone

Trenbolone Enanthate 75mg/ml

Ανθρακικό άλας 75mg/ml Hexahydrobenzyl Trenbolone

 

Οποιεσδήποτε ανάγκες, παρακαλώ με έρχονται σε επαφή με

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613657291547

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8615871352379