Ανθρώπινο οξικό άλας Sermorelin πεπτιδίων ορμονών αύξησης αύξησης Sermorelin (GHRH) 5mg

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GSP
Πιστοποίηση: ISO9001,SGS,UKAS
Αριθμό μοντέλου: CAS 86168-78-7
Ποσότητα παραγγελίας min: Ελεύθερα δείγματα διαθέσιμα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10iu/vial, 10vials/kit
Χρόνος παράδοσης: 3-6 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoins
Δυνατότητα προσφοράς: 10000-30000iu/month
Αλλιώς: Οξικό άλας Sermorelin CAS: 86168-78-7
MF: C149h246n44o42s Συσκευασία: Διακριτική συσκευασία για το πέρασμα τελωνείου που εγγυάται
Εμφάνιση: Άσπρη λυοφιλοποιημένη σκόνη Προδιαγραφή: 1mg, 2mg, 5mg, 10mg
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com WhatsApp: 86-15871352379
Wickr: tonyraws
Υψηλό φως:

πεπτίδια για την αύξηση μυών

,

Πεπτίδια οικοδόμησης μυών

Το Sermorelin (GHRH) είναι μια βιο-ίδια ορμόνη που πρόσφατα έχει κατασκευαστεί γενετικά για να υποκινήσει την έκκριση της ορμόνης αύξησης απελευθερώνοντας την ορμόνη (GHRH) από τον υποθάλαμο, ένας αδένας δίπλα στο βλεννογόνο αδένα.


Ανθρώπινο οξικό άλας Sermorelin πεπτιδίων ορμονών αύξησης αύξησης Sermorelin (GHRH) 5mg
 
Γρήγορη άποψη Sermorelin:

Το Sermorelin είναι ένα πεπτίδιο που περιέχει τα πρώτα 29 αμινοξέα της GH μας. Αυτά τα 29 αμινοξέα είναι τα ενεργά αμινοξέα GHRH. Είναι GHRH που υποκινεί τους βλεννογόνους αδένες για να απελευθερώσει τη GH. Δεδομένου ότι γερνάμε, οι ορμόνες που παράγονται από προηγούμενο το βλεννογόνο μειώνονται. Τώρα έχει αποδειχθεί ότι GHRH μπορεί να αποκαταστήσει το GH-RNA σε ένα νεανικό επίπεδο προκαλώντας την ανύψωση των επιπέδων igf-1.

 

Όνομα προϊόντων Sermorelin
Αλλιώς GHRH Οξικό άλας Sermorelin GRF 1-29  ορμόνη αύξησης που απελευθερώνει την πολυεθνική συμφωνία για τις επενδύσεις factor*fragment 1-29
Δοκιμή 99%
MF C149H246N44O42S
MW 3357.8821
Μοριακή δομή Ανθρώπινο οξικό άλας Sermorelin πεπτιδίων ορμονών αύξησης αύξησης Sermorelin (GHRH) 5mg 0
Συσκευασία Μεταμφιεσμένη συσκευασία ή όπως απαιτείται
Κατασκευαστής το info@desen-nutrition.com
Εμφάνιση Άσπρη λυοφιλοποιημένη σκόνη
Τύπος Βιταμίνες, αμινοξέα και Coenzymes
Ναυτιλία EMS, DHL, TNT, Fedex, UPS, ETK, EUB…

 
Περιγραφές Sermorelin:
 
Το οξικό άλας Sermorelin, επίσης γνωστό ως GRF 1-29, είναι μια ορμόνη αύξησης απελευθερώνοντας την ορμόνη (GHRH) που παράγεται από τον εγκέφαλο που υποκινεί την παραγωγή και την απελευθέρωση της ορμόνης αύξησης (GH).
 
Το οξικό άλας Sermorelin έχει γίνει μια δημοφιλής εναλλακτική λύση δεδομένου ότι επιτρέπει σε σας για να λάβει τα οφέλη της θεραπείας hGH, χωρίς τους σχετικούς κινδύνους.
 
Το Sermorelin έχει χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της έρευνας για να υποκινήσει την έκκριση της ορμόνης αύξησης από το adenohypophysis (επίσης αποκαλούμενο προηγούμενο βλεννογόνο). Προηγούμενος ο βλεννογόνος εκκρίνει τις τροφικές ορμόνες. Το Sermorelin έχει χρησιμοποιηθεί επίσης στις δοκιμές ερευνητικής υποκίνησης που αξιολογούν για τη βλεννογόνο επάρκεια σε σχέση με την έκκριση της ορμόνης αύξησης.
 
Ένα σημαντικό πράγμα που καταλαβαίνει για Sermorelin είναι ότι προωθεί την υγιή λειτουργία του βλεννογόνου (ο αδένας αρμόδιος για την παραγωγή του σώματός μας του hGH) κατά τη διάρκεια της διαδικασίας γήρανσης. Αυτό είναι μια μεγάλη διαφορά από την επιθετική διοίκηση του hGH που μπορεί, στην πραγματικότητα, να προσκρούσει αρνητικά στην κανονική βλεννογόνο λειτουργία.
 
Πώς Sermorelin έρχεται;
 
Το Sermorelin παρουσιάζεται σε ένα πολυ-υπολογισμένο δόση, εκχύσιμο φιαλίδιο. Κάθε φιαλίδιο περιέχει έναν δίσκο σκονών που περιέχει 15mg (15.000 μικρογραμμάρια) του λυοφιλοποιημένου οξικού άλατος Sermorelin. Το φιαλίδιο είναι κενό που σφραγίζεται από το φαρμακείο για την προστασία σας και για τη συντήρηση του πεπτιδίου ορμονών. Κάθε φιαλίδιο Sermorelin έρχεται επίσης με ένα μπουκάλι του βακτηριοστατικού νερού ως diluent. Το βακτηριοστατικό νερό αναμιγνύεται με το Sermorelin για να παρέχει τη λύση για την έγχυση. Στις οδηγίες διοίκησης και αποθήκευσης θα παρασχεθεί η συνταγή σας.
 

Ανθρώπινο οξικό άλας Sermorelin πεπτιδίων ορμονών αύξησης αύξησης Sermorelin (GHRH) 5mg 1


Πώς παίρνω Sermorelin;
 
Το Sermorelin εγχέεται στο λίπος σωμάτων, υποδόρια, χρησιμοποιώντας μια πολύ μικρή βελόνα παρόμοια με αυτό που ένας διαβητικός χρησιμοποιεί για να εγχύσει την ινσουλίνη. Οι εγχύσεις ορίζονται αρχικά για κάθε μέρα και μειώνονται στη συχνότητα με τον καιρό.
 
Πόσο καιρό παίρνει στην εργασία;
 
Ακριβώς όπως τις περισσότερες ορμόνες πεπτιδίων, Sermorelin έχει συνήθως μια περίοδο «φόρτωσης» 3-6 μηνών προτού να παρατηρηθούν τα πλήρη αποτελέσματα. Μόλις εγχθεί, και Sermorelin και rHGH αποβάλλεται από έπειτα το σώμα πολύ γρήγορα και επομένως πρέπει να εγχθεί συχνά. Οι ενέργειές της εξαρτώνται από μια αλυσωτή αντίδραση των βιολογικών διαδικασιών που οδηγούν στους ανυψωμένους και συνεχείς παράγοντες HGH και αύξησης. Παίρνει κάποιο χρόνο για τα επίπεδα να γίνει βέλτιστο και να αρχιστούν τα οφέλη που επιδιώκουμε να επιτύχουμε.
 
Το οξικό άλας Sermorelin χρησιμοποιείται για:
 
Διάγνωση και μεταχείρηση της ανεπάρκειας ορμονών αύξησης στα παιδιά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για άλλους όρους όπως καθορίζεται από το γιατρό σας.
 
Το οξικό άλας Sermorelin είναι ένας αγωνιστής ορμόνη-απελευθέρωσης αύξησης. Λειτουργεί με την υποκίνηση του βλεννογόνου αδένα για να απελευθερώσει την ορμόνη αύξησης.
 
Αυτό που μπόρεσε εμείς να προσφέρει:
1.Price: Ανταγωνιστική τιμή από το εργοστάσιο άμεσα.
2.Quality: Η αγνότητα είναι επάνω από 98%, όλα τα προϊόντα παράγονται στα ακριβή πρότυπα ποιοτικού ελέγχου.
3.Package: Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται στα ασφαλή και σταθερά δέματα με την τσάντα φύλλων αλουμινίου αλουμινίου, το περικάλυμμα φυσαλίδων και το κιβώτιο εγγράφου.
4.Delivery: Εξασφαλισμένος, γρήγορα και εγγυημένη παράδοση 100%.
Το πλήρες απόθεμα εξασφαλίζει γρήγορη παράδοση.
Πολιτική Reship εάν το δέμα που παρακρατιέται από το τελωνείο σας.
5.Payment: Aliexpress, T/T, Δυτική Ένωση, Moneygram, Bitcoin.
6.MOQ: 1Vial, δείγματα είναι διαθέσιμος

 

 

Οποιεσδήποτε ανάγκες, παρακαλώ με έρχονται σε επαφή με

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613657291547

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8615871352379