στεροειδής έγχυση οξικού άλατος 100mg/ml Trenbolone για το μυ που χτίζει το CAS 10161-34-9

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GSP
Πιστοποίηση: GMP,ISO9001,SGS,UKAS
Αριθμό μοντέλου: 100mg/ml
Ποσότητα παραγγελίας min: Ελεύθερα δείγματα διαθέσιμα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική συσκευασία ή όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: 3-6 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoins
Δυνατότητα προσφοράς: 500 κλ/μήνας
Αλλιώς: Άσσος Tren Συσκευασία: Διακριτική συσκευασία για το πέρασμα τελωνείου που εγγυάται
Κατάλογος: Στεροειδές Trenbolone Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com
WhatsApp: 86-15871352379 Wickr: tonyraws
Υψηλό φως:

αναβολικό στεροειδών

,

στεροειδή για τον τέμνοντα κύκλο

Το Trenbolone εκθέτει να ενδιαφέρει συσσωρεύοντας τη συμπεριφορά. Ο συνδυασμός με είτε Dianabol είτε Anadrol δίνει μια πολύ ισχυρή συνεργιστική επίδραση. Ακόμα κι αν το ίδιο συνολικό ποσό χιλιοστογράμμου στεροειδούς χρησιμοποιείται την εβδομάδα, τα αποτελέσματα είναι πολύ καλύτερα με έναν τέτοιο συνδυασμό από με οποιαδήποτε από αυτά τα στεροειδή χρησιμοποιούμενα μόνο.

 

στεροειδής έγχυση οξικού άλατος 100mg/ml Trenbolone για το μυ που χτίζει το CAS 10161-34-9

 

Εκχύσιμη έγχυση οξικού άλατος στεροειδών 100mg/ml Trenbolone για το μυ που χτίζει το CAS 10161-34-9 Έγχυση οξικού άλατος Trenbolone Έγχυση άσσων Tren Ακατέργαστο οξικό άλας Trenbolone Οξικό άλας Trenbolone ακατέργαστο Σκόνες οξικού άλατος Trenbolone Στεροειδή οξικού άλατος Trenbolone Στεροειδή άσσων Tren Σκόνες άσσων Tren

 

Γρήγορες λεπτομέρειες οξικού άλατος 100mg/ml Trenbolone:

 

Όνομα προϊόντων Οξικό άλας 100mg/ml Trenbolone
Άλλο όνομα Finaplix
Αριθμός καταλόγων CAS 10161-34-9
EINECS 233-432-5
Μοριακός τύπος C20H24O3
Μοριακό βάρος 312.4
Συγκέντρωση 100mg/ml
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων Το οξικό άλας Trenbolone είναι ένας εστέρας του trenbolone που χρησιμοποιείται στις αγελάδες και τους ταύρους που ταΐζονται σε περιορισμό για τη σφαγή για να προαγάγουν τον πρωτεϊνικό μεταβολισμό. Το Trenbolone έχει μια άριστη δυνατότητα να προωθήσει την πρωτεϊνική σύνθεση και να εξασφαλίσει θετική ισορροπία αζώτου στο σώμα. Τα αποτελέσματα του trenbolone είναι αυξανόμενο κέρδος βάρους, βελτιωμένη αποδοτικότητα μετατροπής τροφίμων, αυξανόμενος μεταβολισμός, μειωμένες συγκεντρώσεις RNA μυών και DNA, και μειωμένη ελεύθερη cathepsin δραστηριότητα Δ στους μυς. Το Trenbolone είναι ταξινομημένο ως παρακινητική ουσία όρεξης. Για να συσσωρεύσει επάνω, δεν μπορεί να υπάρξει κανένα καλύτερο στεροειδές από Finaplix οξικού άλατος Trenbolone αποκαλούμενη επίσης. Η αναβολική επίδρασή της είναι πέντε φορές αυτή της τεστοστερόνης και δεν μετατρέπει στο οιστρογόνο, το οποίο την καθιστά απαλλαγμένη από τις παρενέργειες όπως το gynocomastia, την νερό-διατήρηση, κ.λπ.
Εκτελωνισμός Μην ειναι απαραίτητο να ανησυχήσετε για το ποσοστό τελωνειακών περασμάτων, μας ο εκτελωνισμός είναι 100%
Συσκευασία προϊόντων Διακριτική συσκευασία. Η συσκευασία ταιριάζει εσείς καλύτερα θα επιλεγόταν για να διασχίσει το τελωνείο ακίνδυνα. Ή εάν έχετε τον ιδανικό τρόπο σας, θα μπορούσε να είναι λαμβάνει υπόψη επίσης.
Υπηρεσία μεταπωλήσεων Θερμή υπηρεσία μεταπώλησης για σας 24/7. Οποιεσδήποτε από την ερώτησή σας θα λύνονταν για τον πρώτο το συντομότερο δυνατό.
Ναυτιλία ασφάλειας Στέλνοντας από σαφή (Fedex, UPS, DHL, EMS), αεροπορικώς. Η επαγγελματικότερη αποστολέας θα ήταν για σας.
Χρόνος παράδοσης Έχουμε το απόθεμα, έτσι μπορούμε παράδοση γρήγορα στην ίδια την ημέρα όταν λάβετε την πληρωμή.
Πληρωμή όρου Δυτική Ένωση, γραμμάριο χρημάτων, T/T, Bitcoins

 

Εφαρμογές οξικού άλατος 100mg/ml Trenbolone:

 

Χρήση του οξικού άλατος Trenbolone
 
- αύξηση της μάζας μυών
- υποκίνηση της όρεξης
- anticatabolic αποτελέσματα
- αύξηση του αριθμού κόκκινων κυττάρων αίματος στο αίμα
- βελτίωση της μεταφοράς οξυγόνου
- αύξηση της αντοχής
- αύξηση της μάζας μυών
- υποκίνηση της όρεξης
- anticatabolic αποτελέσματα
- αύξηση του αριθμού κόκκινων κυττάρων αίματος στο αίμα
- βελτίωση της μεταφοράς οξυγόνου
- αύξηση της αντοχής
 

 

Όταν αναφερόμαστε στο οξικό άλας Trenbolone όπως ευπροσάρμοστο, αυτή είναι αληθινά μια ακριβής δήλωση. Υπάρχουν πολύ λίγα αναβολικά στεροειδή που μπορούν να προαγάγουν τη μάζα όπως το οξικό άλας Trenbolone. Το πιο σημαντικό, τα αποτελέσματα του οξικού άλατος Trenbolone είναι εν προκειμένω όχι μόνο ισχυρά αλλά είναι μακρινός καθαριστής από τα περισσότερα παραδοσιακά στεροειδή συσσώρευσης. Αυτή η ορμόνη και δεν μπορεί να προωθήσει η διατήρηση νερού, η σημασία κάθε λίβρας του βάρους που κερδίζεται λόγω της χρήσης θα είναι αδύνατη Μασαχουσέτη μυών. Από ίση σπουδαιότητα θα είναι η δυνατότητα αυτού του στεροειδούς να ενισχυθεί το μεμονωμένο παχύ κέρδος ελέγχου κατά τη διάρκεια μιας περιόδου αύξησης.

 

Για να επιτύχει την αληθινή αύξηση, αυτό θα απαιτήσει τη συνολική θερμιδική εισαγωγή για να είναι ελαφρώς επάνω από τα επίπεδα συντήρησης. Πόσο πολύ ανωτέρω θα ποικίλει από ένα άτομο στο επόμενο, και ενώ πολλοί το παίρνουν συχνά πάρα πολύ μακριά, αυτή η φάση θα απαιτήσει ακόμα ένα μικρό πλεόνασμα. Δυστυχώς, αυτό το απαραίτητο πλεόνασμα θα προωθήσει τα κέρδη λίπους σωμάτων αλλά λόγω των μεταβολικών παραγόντων που περιβάλλουν το οξικό άλας Trenbolone θα ελαχιστοποιηθούν. Αυτό δεν είναι μια άδεια που τρώει όπως είναι εκεί κανένα τέλος στη θέα, μπορείτε ακόμα να κερδίσετε πολύ λίπος εάν εσείς συνεχώς να είσαι σε θέση το φαράγγι αλλά εσείς να κάνει την καλύτερη χρήση της συνολικής θερμιδικής εισαγωγής σας. Εκείνοι που συμπληρώνουν με το οξικό άλας Trenbolone κατά τη διάρκεια των εκτός εποχής περιόδων αύξησης πρέπει να κερδίσουν το λιγότερο λίπος σωμάτων από θα είχαν χωρίς το.

 

Ανεξάρτητα από το σκοπό της χρήσης, όλοι που συμπληρώνουν με το οξικό άλας Trenbolone θα ανακαλύψουν η μυϊκή αντοχή ότι τους ενισχύεται παρά πολύ. Αυτό είναι μια πολύ κοινή επίδραση με τα πολυάριθμα αναβολικά στεροειδή, αλλά ίσως λίγο ισχυρότερος με Tren. Οι μυ'ες σας δεν θα κουράσουν έξω όπως γρήγορα. Εντούτοις, μερικοί έχουν αναφέρει ότι η χρήση της ορμόνης Trenbolone τείνει να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην καρδιαγγειακή αντοχή τους, αλλά αυτό εμφανίζεται επίσης να είναι ένας πολύ ατομικιστικός τύπος πράγματος. Μερικοί μπορούν να βρούν την καρδιαγγειακή αντοχή εμποδισμένη, ενώ άλλοι. Ανεξάρτητα από αυτήν την επίδραση, η μυϊκή αντοχή θα ενισχυθεί όπως το γενικό ποσοστό αποκατάστασης.

 

Αυτό είναι σημαντικό επειδή η αποκατάσταση είναι όπου πρόοδος σημειώνεται. Αν και είναι δύσκολο για πολλούς να τυλιχτεί το κεφάλι τους γύρω από το, πρόοδος δεν σημειώνεται πραγματικά στη γυμναστική. Να εκπαιδεύσει σχίζει πραγματικά και αναλύει τον ιστό μυών, αλλά η αποκατάσταση είναι όπου τα οφέλη κρατιούνται. Με την ενίσχυση της αποκατάστασης, ανακτούμε γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα. Όλοι που συμπληρώνουν με το οξικό άλας Trenbolone θα βρούν επίσης ότι αυτό είναι ένα από τα καλύτερα αναβολικά στεροειδή στη γη για την αύξηση της δύναμης. Εκείνοι που συμπληρώνουν κατά τη διάρκεια μιας περιόδου εκτός εποχής αύξησης θα βρούν τις τεράστιες αυξήσεις στη δύναμη. Εντούτοις, ακόμη και με τις θερμίδες επιπέδων συντήρησης η δύναμη πρέπει ακόμα να αυξηθεί. Κατά τη διάρκεια ενός θερμιδικού ελλείμματος, είναι δυνατό για μια μέτρια αύξηση δύναμης να εμφανιστεί εάν η ορμόνη χρησιμοποιείται αρχικά σε μια διατροφή.

 

Δεδομένου ότι το άτομο γίνεται πολύ αδύνατο, όπως το άπαχο κρέας ανταγωνισμού, είναι απίθανο αυτός πρέπει να αναμείνει μια ώθηση δύναμης. Πάλι, αυτό το στεροειδές είναι πολύ κοινό στα ανταγωνιστικά σχέδια προετοιμασιών διαγωνισμού bodybuilder, και ο συνηθέστερα χρησιμοποιείται στο πίσω μισό ή πίσω τέλος ενός σχεδίου. Αυτό επιτρέπει τα οφέλη που παρουσιάζουν κατευθείαν με την περισσότερη δύναμη. Η σκληρότητα και ο καθορισμός δεν θα είναι ως προφέρει εάν υπάρχει ακόμα ένα σημαντικό στρώμα του λίπους σωμάτων στη διάπλαση. Εντούτοις, κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης χρήσης, η δύναμη πιθανώς δεν θα ανεβεί, αλλά το άτομο πρέπει να βρεί ότι είναι σε θέση να διατηρήσει πολύ περισσότερη δύναμη που ειδάλλως θα χανόταν.

 

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:


1.Good ποιότητα. Όλα τα προϊόντα παράγονται υπό τους όρους της κκπ σύμφωνα με την τυποποιημένη διαδικασία λειτουργίας (SOP), όχι από τα μικρές υπόγειες εργαστήρια ή τις μαύρες αγορές, έτσι η ποιότητα είναι εξασφαλισμένη.

2.Discreet μέθοδοι συσκευασίας. Για την ασφάλειά σας και για να ασφαλίσουν την παράδοση όλα τα προϊόντα θα συσκευαστούν με έναν διακριτικό τρόπο να αποτραπούν οποιεσδήποτε υποψίες, κανένα σχετικό με τα στεροειδή όνομα δεν θα εμφανιστεί στα δέματα.

3.99.99% ποσοστό εκτελωνισμού. Έχουμε την πλούσια εμπειρία στη ναυτιλία του δέματος στις ΗΠΑ, την Αυστραλία, το UK, τον Καναδά, τη Βραζιλία, τη Ρωσία, τη Γερμανία, την Πολωνία, το Μεξικό, κ.λπ.

4.Injectable στεροειδές. Προσφέρουμε τη λειώνοντας σκόνη στην υγρή υπηρεσία. Και στείλετε το υγρό στα ειδικά μπουκάλια.

5.Express παράδοση διαθέσιμη με το UPS, Fedex, EMS, DHL, TNT και ούτω καθεξής.

 

στεροειδής έγχυση οξικού άλατος 100mg/ml Trenbolone για το μυ που χτίζει το CAS 10161-34-9 0

 

Ο προμιγμένος στεροειδής υγρός κατάλογός μας παραδείγματος χάριν:

 

Υγρό εγχύσεων  
Dianabol 50 50mg/ml
Dianabol 80 80mg/ml
Winstrol 100 (Stanozolol) Έξω - - απόθεμα 100mg/ml
Anadrol 50 50mg/ml
Anavar 50 50mg/ml
DECA 200 200mg/ml
DECA 250 250mg/ml
Πυρηνικός σταθμός 200 200mg/ml
Nandrolone 200 (Nandrolone Cypionate) 200mg/ml
Boldenone 200 (Boldenone Cypionate) 200mg/ml
Boldenone 300 (Boldenone undecylenate) 300mg/ml
Cypoject 250 (τεστοστερόνη Cypionate) 250mg/ml
Enanject 250 (τεστοστερόνη Enanthate) 250mg/ml
Enanject 600 (τεστοστερόνη Enanthate) 600mg/ml
Propionat 100 (Propionate τεστοστερόνης) 100mg/ml
Sustanon 200 propionate τεστοστερόνης 24 mg/$l*ml
τεστοστερόνη phenylpropionate 48 mg/$l*ml
τεστοστερόνη isocaproate 48 mg/$l*ml
τεστοστερόνη decanoate 80 mg/$l*ml
Sustanon 250 250mg/ml
Sustanon 300 300mg/ml
Sustanon 400 400mg/ml
Undecanoate 500 (τεστοστερόνη Undecanoate) 500mg/ml
Trenabol 100 (βάση Trenbolone) 100mg/ml
Trenabolic 80 (οξικό άλας Trenbolone) 80mg/ml
Trenabolic 100 (οξικό άλας Trenbolone) 100mg/ml
Trenabolic 200 (οξικό άλας Trenbolone) 200mg/ml
Trenaject 60 (Trenbolone Enanthate) 60mg/ml
Trenaject 100 (Trenbolone Enanthate) 100mg/ml
Trenaject 150 (Trenbolone Enanthate) 150mg/ml
Trenaject 200 (Trenbolone Enanthate) 200mg/ml
Parabolone 50 (Trenbolone hexahydrobenzylcarbonate) 50mg/ml
Masteron 100 (Propionate Drostanolone) 100mg/ml
Masteron 200 (Drostanolone Enanthate) 200mg/ml
Primoject 100 (Methenolone Enanthate) 100mg/ml
Μίγμα 375 TMT Τεστοστερόνη Enanthate 125mg/ml Enanthate 125mg/ml Drostanolone Enanthate 125mg/ml Trenbolone
Μίγμα 500 του TM Trenbolone Enanthate 250mg/ml Drostanolone Enanthate 250mg/ml
Τρι

οξικό άλας 50mg/ml trenbolone

trenbolone hexahydrobenzylcarbonate 50mg/ml

trenbolone enanthate 100mg/ml

 

Οξικό άλας 75mg/ml Trenbolone

Propionate 75mg/ml Masteron

Propionate 75mg/ml τεστοστερόνης

 

Οξικό άλας 75mg/ml Trenbolone

Trenbolone Enanthate 75mg/ml

Ανθρακικό άλας 75mg/ml Hexahydrobenzyl Trenbolone

 

Επαγγελματικό εργαστήριο με τους προηγμένους εξοπλισμούς & την αναπτυγμένη τεχνολογία, Pre-finished στεροειδές πετρέλαιο, προσαρμοσμένη συγκέντρωση διαθέσιμη! (ΚΑΥΤΟΣ: Δοκιμή Ε 300, Anavar 50, Sus 250, Deca 250, Dbol 50, Winstrol 50, Tren Ε 200, BU 300, ιστός Π 100, Primo 100, πυρηνικός σταθμός 200, δεκαεξαδικό 50, Tritren 180, Anomass 400, μίγμα 450, Supertest 450 Tren δοκιμής)

 

Εάν πρόκειται να αρχίσετε την επιχείρησή σας με οποιαδήποτε νέα εμπορικά σήματα, ελάτε σε μας!

 

1. Επαγγελματική τεχνική καθοδήγηση εργαστηρίων (για τους τελειωμένους παραγωγούς εργαλείων ή τους ιδιοκτήτες εργαστηρίων)

 

2. Εξοπλισμός και υποστήριξη μηχανών (φιλτράροντας μηχανή, κάψουλες, μπουκάλια και crimper)

 

3. Ετικέτα που σχεδιάζει και βοήθεια εκτύπωσης (προσαρμόστε το κιβώτιο και την ετικέτα)

 

 

Οποιεσδήποτε ανάγκες, παρακαλώ με έρχονται σε επαφή με

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613657291547

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8615871352379