Ασφαλής σκόνη αποθηκών Primobolan στεροειδών οικοδόμησης μυών Enanthate Methenolone

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GSP
Πιστοποίηση: ISO9001,SGS,UKAS,GMP
Αριθμό μοντέλου: CAS 303-42-4
Ποσότητα παραγγελίας min: Ελεύθερα δείγματα διαθέσιμα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική συσκευασία ή όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: 3-6 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoins
Δυνατότητα προσφοράς: 500 κλ/μήνας
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com Whatsapp: 86-15871352379
Wickr: tonyraws Εμφάνιση: Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη
Συσκευασία: Διακριτική συσκευασία για το πέρασμα τελωνείου που εγγυάται Κατάλογος: Προφορικά αναβολικά στεροειδή
Υψηλό φως:

εκχύσιμα στεροειδή για

,

αύξηση μυών στεροειδών

Το Methenolone enanthate είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή ιδιαίτερα για τους αθλητές που κλίνουν έξω και που προσπαθούν να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο μυ κατά τη διάρκεια του περιορισμού θερμίδας. Πολλά ανταγωνιστικά bodybuilders δεν θα εξέταζαν έναν σωρό προ-διαγωνισμού χωρίς την προσθήκη του methenolone. Φαρμακευτική υλική, στεροειδής ορμόνη, Anabolin. Σαν αρσενική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες.

 

Ασφαλής σκόνη αποθηκών Primobolan στεροειδών οικοδόμησης μυών Enanthate Methenolone

 

Προ-γίνοντη λύση πετρελαίου Methenolone enanthate 100mg

Περιεχόμενο: Σκόνη Methenolone enanthate
Ποσότητα κοινών φαρμάκων: 100mg/ml, 150mg/ml, 200mg/ml
Διαλύτες: βενζυλικό οινόπνευμα & βενζυλικό benzoate
Μεταφορέας: Πετρέλαιο σπόρου σταφυλιών USP

 

Όνομα προϊόντων: Methenolone Enanthate
Συνώνυμα: Αποθήκη Primobolan Nibal Premobolan Primobolan Primobolone Primonabol primobolan Enanthate Primobolan Ε
Περιεχόμενο: 99%Min.
MF: C27H42O3
MW: 414.62
CAS: 303-42-4
EINECS: 206-141-6
Χρήση: φαρμακευτικές πρώτες ύλες, η ορμόνη
Δοκιμή: 99%
Λεπτομέρειες συσκευασίας: Τσάντα φύλλων αλουμινίου ή ως απαίτηση
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Στέλνοντας τρόπος: EMS, HKEMS, DHL, TNT, Fedex, UPS… (μπορείτε να επιλέξετε το γρηγορότερο και τη συμπάθειά σας)

 

Περιγραφή Enanthate Methenolone:


Το Methenolone Enanthate είναι η εκχύσιμη έκδοση του methenolone με έναν μακρύ εστέρα που συνδέεται με την αργή απορρόφηση την ενεργό ένωση methenolone και παρέχει τις σταθερές συγκεντρώσεις αίματος. Η προφορική έκδοση αυτής της ένωσης είναι σχεδόν ίδια με τη διαφορά που είναι ο συνημμένος αιθέρας (η προφορική έκδοση συνδέει έναν κοντύτερο εστέρα οξικού άλατος). Και οι δύο εκδόσεις του methenolone είναι καλές επιλογές για τους τέμνοντες κύκλους για τους άνδρες ή/και τις γυναίκες και έχουν παρουσιάσει για να διατηρηθεί ο μυς ενώ σε μια λίγων θερμίδων διατροφή.

 

Το Methenolone Enanthate παρέχει έναν λιγότερο συχνό τρόπο διοίκησης για το methenolone και εμφανίζεται anecdotally να απαιτεί μια χαμηλότερη γενική δόση προκειμένου να είναι τόσο αποτελεσματική όσο η προφορική έκδοση οξικού άλατος.

Το Methenolone Enanthate έχει μια φήμη ως ένα πολύ ασφαλές στεροειδές και στις δόσεις μέχρι 200 mgs/εβδομάδα πολύ μικρών παρενεργειών αναφέρεται. Δυστυχώς, πολλοί χρήστες εκθέτουν επίσης τα δευτερεύοντα κέρδη χρησιμοποιώντας στην καλύτερη περίπτωση μια τέτοια χαμηλή δόση και τα εντονότερα κέρδη φαίνονται να εμφανίζονται σε 350 mgs/εβδομάδα (100 mg EOD) και επάνω. Ενώ το methenolone είναι ήπιο χωρίς πολλή καταστολή HPTA, οι υψηλότερες δόσεις θα οδηγήσουν σε αρνητικό ανατροφοδοτούν εν προκειμένω. Επίσης, μερικοί χρήστες εκθέτουν την απώλεια τρίχας χρησιμοποιώντας Primo έτσι που ένα προϊόν όπως το finasteride μπορεί να είναι απαραίτητο ανακυκλώνοντας το methenolone. Συν την πλευρά, λόγω των λίγων παρενεργειών που παρουσιάζονται από τη χρήση primo, ένα αντι-οιστρογόνο είναι πιθανό μη απαραίτητο.

 

Methenolone Enanthate COA:

 

Δοκιμή Πρότυπα Αποτελέσματα
Περιγραφή Άσπρη ή σχεδόν άσπρη κρυστάλλινη σκόνη Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη
Σημείο τήξης 65℃~ 71℃ 66℃~ 70℃
Απώλεια στην ξήρανση ≤0.50% 0,32%
Συγκεκριμένη περιστροφή +38°~ +42° +40.1°
Δοκιμή 97~102% 99.1%
Συμπέρασμα Η προδιαγραφή προσαρμόζεται με στα επιχειρηματικά πρότυπα.

 

Εφαρμογές Enanthate Methenolone:


Το Methenolone Enanthate (αποθήκη Primobolan) είναι συχνά ενδιαφέρον στους στεροειδείς χρήστες αρχής και μερικές φορές στους πεπειραμένους χρήστες. Η πρώτη ερώτηση που εξετάζει δεν είναι πραγματικά φαρμακολογική αλλά ένα από τα οικονομικά. Συνήθως για οποιοδήποτε δεδομένο επίπεδο επίδρασης, Primobolan είναι μια κατ'ασυνήθιστο τρόπο ακριβή επιλογή. Και για τους περισσότερους χρήστες, δεν υπάρχει κανένα μοναδικό όφελος που αποκομίζεται από τη χρήση του. Συνεπώς, οι περισσότεροι πεπειραμένοι στεροειδείς χρήστες δεν το περιλαμβάνουν στο στεροειδή προγραμματισμό κύκλων τους.

Το Primobolan είναι ένα ακριβό στεροειδές αυτό είναι ο κύριος λόγος ότι δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο κάποιος θα σκεφτόταν αρχικά. Είναι ευρέως - διαθέσιμος στη μαύρη αγορά. Η αρχική αποθήκη Primobolan από το όργανο βρίσκεται συνήθως ως φιαλίδιο 1ml με τη δύναμη 100mg. Μπορείτε να ευνοήσετε το methenolone enanthate πέρα από το οξικό άλας methenolone πρώτιστα για τη δυνατότητά της να παραδώσει 100% του στεροειδούς methenolone βάσεων μέσω μιας έγχυσης. Κατά λήψη του προφορικού οξικού άλατος methenolone την μπορείτε να αναμείνετε 40-50% του στεροειδούς για να αναλύσετε καθώς περνά μέσω του συκωτιού.

 

Από εκτός εποχής η συσσώρευση του επόμενου σημείου της συζήτησης θα είναι η τέμνουσα φάση. Αδιαμφσβήτητα, άνδρας ή γυναίκα αυτό θα είναι ο καλύτερος χρόνος να χρησιμοποιηθεί η αποθήκη Primobolan. Αυτό είναι ένα φανταστικό στεροειδές για την προστασία του σκληρού κερδισμένου ιστού μυών. Προκειμένου να χαθεί το λίπος σωμάτων, πρέπει να καψουμε περισσότερες θερμίδες από καταναλώνουμε. Μπορείτε να ακολουθήσετε την πιό υγιεινή διατροφή στη γη και να ασκηθείτε στο έδαφος, αλλά εάν δεν καίτε περισσότερο από καταναλώνετε εσείς δεν θα χάσετε το λίπος σωμάτων. Μέσω αυτής της απαραίτητης θερμιδικής μείωσης, αυτό μπορεί να βάλει την αδύνατη μάζα μυών μας σε κίνδυνο. Το έλλειμμα θα αναγκάσει το σώμα για να τραβήξει τι χρειάζεται για τις ζητήσεις ενέργειας του από οπουδήποτε μπορεί. Η ιδέα είναι να εξασφαλίσει ότι τραβά από το λίπος, αλλά το σώμα θα μπεί στον πειρασμό για να τραβήξει από τον ιστό μυών σε μια προσπάθεια να σωθεί το λίπος σωμάτων. Αυτό είναι μέρος του ενστίκτου επιβίωσης ανθρώπινων σωμάτων. Με τη συμπλήρωση με την αποθήκη Primobolan, εξασφαλίζουμε η μάζα μυών ότι μας προστατεύεται και το λίπος χάνεται. Εξασφαλίζουμε επίσης το λίπος ότι σωμάτων καίγεται σε ένα πολύ αποδοτικότερο ποσοστό. Εκείνοι που χρησιμοποιούν την αποθήκη Primobolan σε αυτήν την φάση θα παρατηρήσουν επίσης ότι είναι πολύ σκληρότεροι και καθόρισαν μόλις το λίπος σωμάτων είναι χαμηλό.

 

Η αποθήκη Primobolan μπορεί επίσης να είναι ένα καλό στεροειδές για την αθλητική αύξηση. Έχει τη δυνατότητα να προωθήσει τις αυξήσεις στη δύναμη και θα έχει ένα θετικό να έχει επιπτώσεις στη μυϊκή αντοχή και την αποκατάσταση. Εξίσου σημαντικός, δεδομένου ότι δεν είναι ισχυρός μαζικός οικοδόμος που αυτό μπορεί να το κάνει μια μεγάλη επιλογή για πολλούς αθλητές. Πολλοί αθλητές δεν θέλουν να κερδίσουν πολλή μάζα εάν καθόλου καθόλου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η προστιθέμενη μάζα μπορεί να εμποδίσει την απόδοση. Το πιο σημαντικό, η παραμονή μακρυά από τις γρήγορες αυξήσεις στη μάζα μυών θα προστατεύσει τον αθλητή από τα αδιάκριτα και ύποπτα μάτια.

 

Ασφαλής σκόνη αποθηκών Primobolan στεροειδών οικοδόμησης μυών Enanthate Methenolone 0

 

Επαγγελματικό εργαστήριο με τους προηγμένους εξοπλισμούς & την αναπτυγμένη τεχνολογία, Pre-finished στεροειδές πετρέλαιο, προσαρμοσμένη συγκέντρωση διαθέσιμη! (ΚΑΥΤΟΣ: Δοκιμή Ε 300, Anavar 50, Sus 250, Deca 250, Dbol 50, Winstrol 50, Tren Ε 200, BU 300, ιστός Π 100, Primo 100, πυρηνικός σταθμός 200, δεκαεξαδικό 50, Tritren 180, Anomass 400, μίγμα 450, Supertest 450 Tren δοκιμής)

 

Εάν πρόκειται να αρχίσετε την επιχείρησή σας με οποιαδήποτε νέα εμπορικά σήματα, ελάτε σε μας!

 

1. Επαγγελματική τεχνική καθοδήγηση εργαστηρίων (για τους τελειωμένους παραγωγούς εργαλείων ή τους ιδιοκτήτες εργαστηρίων)


2. Εξοπλισμός και υποστήριξη μηχανών (φιλτράροντας μηχανή, κάψουλες, μπουκάλια και crimper)


3. Ετικέτα που σχεδιάζει και βοήθεια εκτύπωσης (προσαρμόστε το κιβώτιο και την ετικέτα)

 

 

Οποιεσδήποτε ανάγκες, παρακαλώ με έρχονται σε επαφή με

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613657291547

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8615871352379