Ακατέργαστη στεροειδής τεστοστερόνη σκονών Bodybuilding ορμονών αύξησης για το μυ που χτίζει 58-22-0

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GSP
Πιστοποίηση: ISO9001,SGS,UKAS,GMP
Αριθμό μοντέλου: CAS 58-22-0
Ποσότητα παραγγελίας min: Ελεύθερα δείγματα διαθέσιμα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική συσκευασία ή όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: 3-6 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoins
Δυνατότητα προσφοράς: 500 κλ/μήνας
Δοκιμή: 99% Μοριακός τύπος: C19H28O2
Μοριακό βάρος: 288.4244 EINECS: 200-370-5
Αλλιώς: Βάση τεστοστερόνης Testoviron Συσκευασία: Διακριτική συσκευασία για το πέρασμα τελωνείου που εγγυάται
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com Whatsapp: 86-15871352379
Wickr: tonyraws
Υψηλό φως:

Ακατέργαστες σκόνες ορμονών

,

χτίστε τα στεροειδή μυών

Η τεστοστερόνη, ως το φάρμακο φυσικών προϊόντων και ένα από τα ευρύτατα χρησιμοποιημένα αναβολικά στεροειδή, είναι η καταλληλότερη επιλογή για ένα φάρμακο αναφοράς με το οποίο όλα τα άλλα θα συγκριθούν. Και ενώ είναι εξ ολοκλήρου δυνατό να κατασκευαστούν οι ανώτατα-αποτελεσματικοί στεροειδείς κύκλοι χωρίς χρησιμοποίηση της τεστοστερόνης, πιό πολύ μην κάνετε αυτό, αλλά αντ' αυτού την τεστοστερόνη χρήσης ως ίδρυμά τους. Καθεμία προσέγγιση μπορεί να είναι εξ ολοκλήρου υγιής.

 

Ακατέργαστη στεροειδής τεστοστερόνη σκονών Bodybuilding ορμονών αύξησης για το μυ που χτίζει 58-22-0

 

Αναβολική στεροειδής στεροειδής σκόνη τεστοστερόνης 58-22-0 Testoviron σκονών ορμονών άσπρη κρυστάλλινη

 

Γρήγορη λεπτομέρεια:

 

Όνομα προϊόντων: Βάση τεστοστερόνης
Άλλο όνομα: Testoviron Δια-τεστοστερόνη Androlin Αρρενωπός Halotensin Oreton Testex Testoderm Testred Virilon Testolent
Αριθμός καταλόγων CAS: 58-22-0
EINECS: 200-370-5
Μοριακός τύπος: C19H28O2
Μοριακό βάρος: 288.42
Λεπτομέρειες συσκευασίας: Τσάντα φύλλων αλουμινίου ή ως απαίτηση
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Στέλνοντας τρόπος: EMS, HKEMS, DHL, TNT, Fedex, UPS… (μπορείτε να επιλέξετε το γρηγορότερο και τη συμπάθειά σας)

 

Περιγραφές τεστοστερόνης:


Σαν bodybuilding φάρμακο, η τεστοστερόνη σχεδόν πάντα χρησιμοποιείται ως εκχύσιμος εστέρας, λόγω της φτωχής προφορικής βιολογικής διαθεσιμότητας και impracticality της διαδερμικής ή υπογλωσσικής παράδοσης υψηλών δόσεων.

 

Η τεστοστερόνη επίσης παρέχεται ως εκχύσιμη αναστολή. Η συζήτηση είναι εδώ αναφορικά με αυτές οι εκχύσιμες προετοιμασίες.

Φαρμακολογικά, πράξεις τεστοστερόνης και μέσω του δέκτη ανδρόγυνων και μέσω των άλλων μέσων. Στην πράξη, βρίσκεται για να συνδυάζει συνεργικά και με εκείνα τα αναβολικά στεροειδή που ταξινομούνται ως κατηγορία Ι και με εκείνους που ταξινομούνται ως κατηγορία ΙΙ, και επομένως περιγράφεται ως μίξη της δραστηριότητας.

 

Εάν θέλετε πραγματικά να ωθήσετε τα φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης σας, και να λάβετε όλα τα οφέλη που έρχονται με την δηλ. μεγαλύτερη μάζα και δύναμη μυών, βελτιωμένη αντοχή, ενισχυμένη αποκατάσταση κ.λπ. Είναι το σημαντικότερο προϊόν που θα χρησιμοποιήσετε πάντα!.

 

Η τεστοστερόνη που χρησιμοποιείται ως μόνο ανδρόγυνο είναι σε θέση τα πολύ αποτελεσματικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα με τις δόσεις ενός γραμμαρίου ή περισσότεροι την εβδομάδα, και μπορεί να δώσει τα ουσιαστικά αποτελέσματα με μόνο 500 mg/week. Εάν κανένα άλλο φάρμακο δεν χρησιμοποιείται για να ελέγξει το οιστρογόνο, εντούτοις, οι παρενέργειες όπως το gynecomastia είναι αρκετά πιθανές.

 

Ένα αντι-aromatase είναι προτιμητέο σε έναν κύκλο τεστοστερόνης σε έναν εκλεκτικό διαμορφωτή δεκτών οιστρογόνου (SERM) όπως Clomid ή Nolvadex για το οιστρογόνο ελέγχου επειδή το SERMs είτε δεν κάνει τίποτα προς τη μείωση της επίδρασης του ανυψωμένου οιστρογόνου στην επιδείνωση είτε την πρόκληση της ακμής, ή οι ίδιοι συμβάλτε ενάντια. Τα επιπλέον, ανώμαλα ανυψωμένα επίπεδα οιστρογόνου μπορούν να είναι επιβλαβή για άλλους λόγους.

 

Εφαρμογές τεστοστερόνης:


Όσον αφορά την παρεμπόδιση του υποθαλαμικού/βλεννογόνου/ορχικού άξονα (HPTA), 200 mg/week της εγχθμένης τεστοστερόνης είναι περίπου 2/3 έως 3. /4 suppressive, ενώ 100 mg/week είναι για 50% suppressive.

 

Για το λόγο αυτό, η χαμηλή χρήση τεστοστερόνης δόσεων δεν είναι ιδιαίτερα αποδοτική, δεδομένου ότι η φυσική παραγωγή αξίζει ήδη «» 100-200 mg/week, και αυτό χάνεται συνήθως με τα πρώτα 200 mg/week εκχύσιμου που χρησιμοποιείται. Τα ιδιαίτερα συνθετικά προϊόντα που είναι χαμηλός-suppressive είναι, για το λόγο αυτό, αποδοτικότερα για τη χρήση χαμηλός-δόσεων από είναι τεστοστερόνη.

 

Με τη χρήση ενός αντι-aromatase, 600-750 mg/week της εγχθμένης τεστοστερόνης είναι μια καλή σειρά δόσης για έναν αρχάριο. Χωρίς ένα αντι-aromatase, μπορεί να προτιμηθεί για να περιορίσει τη χρήση σε 500 mg/week, αν και μπορεί να υπάρξει κίνδυνος gynecomastia στις δόσεις ακόμα και τόσο χαμηλές όπως 200 mg/week εάν κανένα αντι-οιστρογόνο δεν χρησιμοποιείται.

 

Οι πιό προηγμένοι χρήστες μπορούν να ευνοήσουν ένα γραμμάριο την εβδομάδα. Οι ακόμα-υψηλότερες δόσεις όπως 2 γραμμάρια την εβδομάδα παρέχουν γενικά μόνο σε μια μικρή περαιτέρω αύξηση στην απόδοση, αυτήν γενικά που είναι αξιοπρόσεχτη μόνο εάν ένα οροπέδιο έχει επιτευχθεί σε 1 γραμμάριο την εβδομάδα. Τα ποσά υψηλότερα από αυτό υιοθετούνται από μερικά υπέρ bodybuilders αλλά πιθανώς με μόνο μια μικρή περαιτέρω επαυξητική επίδραση.

 

Τεστοστερόνη COA:

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΟΚΙΜΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Περιγραφή Άσπρη ή σχεδόν άσπρη κρυστάλλινη σκόνη άσπρη σκόνη
Προσδιορισμός A.B. Θετικός
Δοκιμή 97.0~103.0% 99.20%
Συγκεκριμένη περιστροφή +101°~+105° +102.6°
Απώλεια στην ξήρανση 1.0%max 0,28%
Σημείο τήξης 153~157°C 153.0~155.0°C
Οργανικές πτητικές ακαθαρσίες καλύπτει την απαίτηση. Προσαρμόζεται
Σχετικές ουσίες καλύπτει την απαίτηση. Προσαρμόζεται
Υπόλοιποι διαλύτες καλύπτει την απαίτηση. Προσαρμόζεται
Μέγεθος μορίων 100% ≤ 20 μικρά Προσαρμόζεται
Συμπέρασμα Η προδιαγραφή προσαρμόζεται με στα πρότυπα USP30

 

Ακατέργαστη στεροειδής τεστοστερόνη σκονών Bodybuilding ορμονών αύξησης για το μυ που χτίζει 58-22-0 0

 

Επαγγελματικό εργαστήριο με τους προηγμένους εξοπλισμούς & την αναπτυγμένη τεχνολογία, Pre-finished στεροειδές πετρέλαιο, προσαρμοσμένη συγκέντρωση διαθέσιμη! (ΚΑΥΤΟΣ: Δοκιμή Ε 300, Anavar 50, Sus 250, Deca 250, Dbol 50, Winstrol 50, Tren Ε 200, BU 300, ιστός Π 100, Primo 100, πυρηνικός σταθμός 200, δεκαεξαδικό 50, Tritren 180, Anomass 400, μίγμα 450, Supertest 450 Tren δοκιμής)

 

Εάν πρόκειται να αρχίσετε την επιχείρησή σας με οποιαδήποτε νέα εμπορικά σήματα, ελάτε σε μας!

 

1. Επαγγελματική τεχνική καθοδήγηση εργαστηρίων (για τους τελειωμένους παραγωγούς εργαλείων ή τους ιδιοκτήτες εργαστηρίων)

 

2. Εξοπλισμός και υποστήριξη μηχανών (φιλτράροντας μηχανή, κάψουλες, μπουκάλια και crimper)

 

3. Ετικέτα που σχεδιάζει και βοήθεια εκτύπωσης (προσαρμόστε το κιβώτιο και την ετικέτα)


FAQ - Οδηγοί διαταγής:

 

Q1: Είστε κατασκευαστής;
Α: Ναι, κατασκευάζουμε τα μαζικά προϊόντα στο εργοστάσιό μας που βρίσκεται σε Xiaogan, Hubei, και παράγουμε τα μικρά προϊόντα σύνθεσης ποσότητας και πελατών στο εργαστήριό μας που βρίσκεται σε Wuhan.

 

Q2: Έχετε το απόθεμα;
Α: Καταλαβαίνουμε ότι οι περισσότεροι πελάτες προτιμούν το απόθεμα, έτσι θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το απόθεμα για τα περισσότερα προϊόντα. Εντούτοις, για μερικά σπάνια προϊόντα, δεν θα κρατήσουμε το απόθεμα και χρειάζεται το χρόνο να συνθέσει.

 

Q3: Ποια πιστοποιητικά και έγγραφα προσφέρετε;
Α: Κάποια τεχνική γραφική εργασία είναι διαθέσιμη, όπως COA, HNMR, το HPLC, τα lc-κράτη μέλη κ.λπ.

 

Q4: Γιατί θα έπρεπε να σας επιλέξω;
Α: Ισχυρός τεχνικός υποστήριξη-ερχόμενος από το πολύ καλά καταρτισμένο & πλήρως πεπειραμένο προσωπικό μας, που εργάζεται στη χημική βιομηχανία για πάνω από 5 έτη, στο μέσο όρο.
Η ακριβής ποιότητα έλεγχος-έρχεται μορφή το περίπλοκο σύστημα διαχείρισης μας.
Επαγγελματικές και θερμές πωλήσεις ομάδα-δεδομένου ότι πιστεύουμε μπορούμε μόνο να κερδίσουμε μέσω της σκληρής δουλειάς μας σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο
Η γρήγορη απάντηση και άριστο presale και μετά από την πώληση υπηρεσία-δεδομένου ότι πιστεύουμε τους πελάτες μας αξίζουν όλη την καλύτερη υπηρεσία

 

Q5: Μπορώ να πάρω την καλύτερη τιμή από σας;
Α: Φυσικά. Δεν χαράζουμε τα υπερβολικά κέρδη και προσπαθούμε πάντα tp δίνουμε την καλύτερη προσφορά. Εάν είστε καλοί στη διαπραγμάτευση, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη διασκέδαση της διαπραγμάτευσης. Ακριβώς μην το κάνετε πάρα πολύ σκληρά!

 

Q6: Πώς θα έπρεπε να πληρώσω;
Α: Δεχόμαστε όλα τα είδη τρόπων πληρωμής. όπως το εμπορικό asssurance alibaba, T/T, δυτική ένωση, Paypal.

 

Q7: Παρέχετε το ελεύθερο δείγμα;
Α: Ναι, μπορούμε να παρέχουμε το ελεύθερο δείγμα εάν πρέπει στο απόθεμα, ακριβώς ανάγκη εσείς να καλύψουμε το κόστος παράδοσης

 

Οποιεσδήποτε ανάγκες, παρακαλώ με έρχονται σε επαφή με

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613657291547

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8615871352379