Τεστοστερόνης Enanthate τέμνουσα κύκλων πηγή CAS 315-37-7 σκονών τεστοστερόνης στεροειδής

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GSP
Πιστοποίηση: ISO9001,SGS,UKAS,GMP
Αριθμό μοντέλου: 315-37-7
Ποσότητα παραγγελίας min: Ελεύθερα δείγματα διαθέσιμα
Τιμή: Negotiated price
Συσκευασία λεπτομέρειες: Όπως απαιτεί
Χρόνος παράδοσης: Εντός προθεσμίας 3 εργάσιμων ημερών
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 500 κλ/μήνας
MF: C26H40O3 MW: 400.6
Συνώνυμα: Τεστοστερόνη enanthate Δοκιμή: 99%
Χρήση: φαρμακευτική υλική, στεροειδής ορμόνη Κατάλογος: Στεροειδές τεστοστερόνης
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com whatsapp: 86-15871352379
Wickr: tonyraws
Υψηλό φως:

ακατέργαστη σκόνη τεστοστερόνης

,

Ασφαλέστερο αναβολικό στεροειδές

Η τεστοστερόνη enanthate είναι μια αρσενική ορμόνη φύλων. Λειτουργεί με την αντικατάσταση ή τη συμπλήρωση της τεστοστερόνης που γίνεται φυσικά στο σώμα. Αντιδρά επίσης στα αποτελέσματα του οιστρογόνου σε ορισμένους τύπους καρκίνων του μαστού, οι οποίοι βοηθούν να μειώσουν την αύξηση καρκίνου.

 

Τεστοστερόνης Enanthate τέμνουσα κύκλων πηγή CAS 315-37-7 σκονών τεστοστερόνης στεροειδής


Γρήγορες λεπτομέρειες:

 

Τεστοστερόνη Enanthate
• Αλλιώς: Αποθήκη Primoteston
• Αγνότητα: 99.2%
• Αριθμός ληξιαρχείων CAS: 315-37-7
• EINECS αριθ.: 206-253-5
• Σχετικές ουσίες: Φαρμακευτικός βαθμός
• Αποθήκευση: Σκιάζοντας, περιορισμένη συντήρηση
• Κατηγορία φαρμάκων: Εκχύσιμο αναβολικό αρρενογόνο στεροειδές
 

• Χρήση: Propionate τεστοστερόνης επομένως πολύ γρηγορότερα ενεργεί από άλλους εστέρες τεστοστερόνης όπως το cypionate ή enanthate, και απαιτεί ένα συχνότερο πρόγραμμα χορήγησης της δόσης, προκειμένου να διατηρηθούν τα σταθερά επίπεδα αίματος. μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε ως φαρμακευτικό υλικό. Η κύρια λειτουργία της είναι να προαγάγει το μεταβολισμό. Τα αναβολικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν την αύξηση της μάζας και της δύναμης μυών, την αυξανόμενη πυκνότητα και τη δύναμη κόκκαλων, και την υποκίνηση της γραμμικής ωρίμανσης αύξησης και κόκκαλων. Propionate τεστοστερόνης επομένως πολύ γρηγορότερα ενεργεί από άλλους εστέρες τεστοστερόνης όπως το cypionate ή enanthate, και απαιτεί ένα συχνότερο πρόγραμμα χορήγησης της δόσης, προκειμένου να διατηρηθούν τα σταθερά επίπεδα αίματος.

 

Τι η τεστοστερόνη κάνει; Περιγραφή προϊόντων:

 

Η τεστοστερόνη enanthate είναι ένα βασισμένο στο πετρέλαιο εκχύσιμο στεροειδές, με σκοπό να απελευθερώσει αργά την τεστοστερόνη από την περιοχή εγχύσεων (αποθήκη). Μόλις αντιμετωπιστούν, οι συγκεντρώσεις ορών αυτής της ορμόνης θα αυξηθούν για αρκετές ημέρες, και θα παραμείνουν εμφανώς ανυψωμένες για περίπου δύο εβδομάδες. Μπορεί πραγματικά να πάρει τρεις εβδομάδες για τη δράση αυτού του φαρμάκου για να μικρύνει πλήρως. Για ιατρικούς λόγους αυτό είναι η ευρύτατα ορισμένη τεστοστερόνη, που χρησιμοποιείται τακτικά για να μεταχειριστεί τις περιπτώσεις του hypogonadism και άλλες αναταραχές σχετικές με την ανεπάρκεια ανδρόγυνων. Δεδομένου ότι οι ασθενείς γενικά όχι selfadminister τέτοιες εγχύσεις, ένα μακρύ να ενεργήσει στεροειδές όπως αυτό είναι ένα πολύ ευπρόσδεκτο στοιχείο. Η θεραπεία είναι σαφώς πιό άνετη σε σύγκριση με έναν εστέρα όπως propionate, το οποίο απαιτεί ένα συχνότερο πρόγραμμα δόσης.

 

Η τεστοστερόνη είναι μια ισχυρή ορμόνη με ειδικότερα τις προεξέχουσες παρενέργειες. Ένα μεγάλο μέρος του οποίου μίσχος από το γεγονός ότι η τεστοστερόνη εκθέτει μια υψηλή τάση να μετατρέψει στο οιστρογόνο. Οι σχετικές παρενέργειες μπορούν επομένως να γίνουν ένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια ενός κύκλου.

 

Όντας ένα προϊόν τεστοστερόνης, όλες οι τυποποιημένες αρρενογόνες παρενέργειες πρόκειται επίσης να αναμένονται. Το ελαιούχο δέρμα, η ακμή, η επιθετικότητα, η του προσώπου/αύξηση και η αρσενική φαλάκρα είναι όλα τρίχας σωμάτων σχεδίων δυνατά. Τα παλαιότερα ή πιό ευαίσθητα άτομα επομένως να επιλέξουν να αποφύγουν τα προϊόντα τεστοστερόνης, και να κοιτάξουν προς το ηπιότερο anabolics όπως DecaDurabolin ή ισορροπία που παράγουν λιγότερες παρενέργειες. Άλλοι μπορούν να επιλέξουν για να προσθέσουν το φάρμακο Proscar/Propecia, το οποίο θα ελαχιστοποιήσει τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε DHT (dihydrotestosterone). Με τα επίπεδα αίματος αυτού του μεταβολίτη που μειώνεται ειδικότερα, ο αντίκτυπος των σχετικών παρενεργειών should.also μειώνεται.

 

Με τα ισχυρά φάρμακα συσσώρευσης εντούτοις, ο χρήστης θα αναμείνει γενικά να υποστεί τις ισχυρές παρενέργειες και συχνά ακριβώς θα τις ανεχτεί. Οι περισσότεροι αθλητές πραγματικά δεν βρίσκουν τις τεστοστερόνες όλα αυτά ανήσυχα (ειδικά παρά το τελικό αποτέλεσμα), όπως μπορεί να δει με τη μεγάλη δημοτικότητα τέτοιων ενώσεων.

 

Αν και αυτός ο ιδιαίτερος εστέρας είναι ενεργός κατά μια πολύ πιό μακροχρόνια διάρκεια, οι περισσότεροι προτιμούν να την εγχύσουν σε εβδομαδιαία ή δισεβδομαδιαία βάση προκειμένου να κρατηθεί ο σταύλος επιπέδων αίματος. Η συνηθισμένη δόση θα ήταν στη σειρά 250mg-750mg εβδομαδιαίως. Αυτό το επίπεδο είναι αρκετά ικανοποιητικό, και πρέπει να παρέχει το χρήστη ένα γρήγορο κέρδος της δύναμης και του βάρους σωμάτων. Επάνω από αυτό το επίπεδο οι estrogenic παρενέργειες θα γίνουν καμιά αμφιβολία εντονότερες, ξεπερνώντας ενδεχομένως οποιοδήποτε νέο μυ κερδισμένο σε βάρος.

 

Εκείνοι που ψάχνουν το μεγαλύτερο όγκο θα εξυπηρετούνταν καλύτερα με την προσθήκη έναν προφορικού όπως Anadrol ή Dianabol, συνδυασμοί που αποδεικνύουν να λειτουργήσουν μεγάλο. Εάν κάποιος επιθυμεί να χρησιμοποιήσει μια τεστοστερόνη διατηρήστε ακόμα ένα επίπεδο ποιότητας και καθορισμού στη διάπλαση, εκχύσιμος ένας αναβολικός όπως Deca Durabolin ή ισορροπία μπορεί να αποδειχθεί μια καλύτερη επιλογή. Με τη χρησιμοποίηση μιας χαμηλότερης δόσης του enanthate, ώστε να κερδηθεί ένα αποδεκτό ποσό μυός αλλά περιορίστε τη συγκέντρωση του οιστρογόνου στο ελάχιστο.

 

Με την κατάλληλη χορήγηση των βοηθητικών φαρμάκων, Nolva/Clomid και HCG, κατά τη διάρκεια της μετα αποκατάστασης κύκλων, ένα μεγάλο μέρος της νέας μάζας μυών μπορεί να διατηρηθεί για πολύ καιρό αφότου έχουν σταματήσει τον κύκλο.


Εφαρμογές:

 

 

1. Η τεστοστερόνη Enanthate είναι επιτακτική και αποτελεσματική για τα συγκεκριμένα σεξουαλικά γνωρίσματα αρσενικών. Είναι η αρσενική ορμόνη φύλων αρχής και ένα αναβολικό στεροειδές. Η τεστοστερόνη Enanthate διαδραματίζει έναν βασικό ρόλο στην ανάπτυξη του αρσενικού αναπαραγωγικού ιστού όπως testis και οι προστάτες.

 

2. Η τεστοστερόνη Enanthate χρησιμοποιείται για να βελτιώσει τις ανεπάρκειες τεστοστερόνης όπως το hypogonadism και η σεξουαλική δυσλειτουργία με τις περιορισμένες παρενέργειες.

 

3. Η τεστοστερόνη είναι ουσιαστική για την υγεία και την ευημερία καθώς επίσης και την πρόληψη της οστεοπόρωσης
Ενισχύει το λίμπιντο, αυξάνει την ενέργεια, προωθεί την παχιά απώλεια, καθώς επίσης και ωθεί την ασυλία. Ενισχύσεις τεστοστερόνης στο κέρδος και τη συντήρηση της αδύνατης Μασαχουσέτης μυών. Αποτρέπει ενάντια στην απώλεια κόκκαλων καθώς επίσης και τις καρδιακές παθήσεις.

 

4.Testosterone Enanthate μια μακροχρόνια να ενεργήσει μορφή της τεστοστερόνης ορμονών γονέων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ορμόνη γονέων έχει συνδεθεί με τον εστέρα Enanthate για να καθυστερήσει την απελευθέρωσή της στην κυκλοφορία του αίματος κατά τη διάρκεια αρκετών ημερών

 

COA:

 

  
Όνομα Procuct Τεστοστερόνη Enanthate
Εμφάνιση Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη
Δοκιμή 98.3%
Τήξη 34.5-36.2°C
Συγκεκριμένη οπτική περιστροφή +80.6°
Σχετική ουσία 0,5%
Απώλεια στην ξήρανση 0,3%
Ελεύθερο heptanoic οξύ 0,12%
Χρήση Η τεστοστερόνη Enanthate (Primoteston) είναι ένα από τα δημοφιλέστερα χρησιμοποιημένα προϊόντα τεστοστερόνης στην αγορά
Συσκευασία 1kg/aluminium τσάντα φύλλων αλουμινίου ή όπως απαιτεί

 

Τεστοστερόνης Enanthate τέμνουσα κύκλων πηγή CAS 315-37-7 σκονών τεστοστερόνης στεροειδής 0

 

Τα πλεονεκτήματά μας:

 

1. Η Co. βιοτεχνολογίας Desen Hengyang, ΕΠΕ είναι μια επαγγελματική ακατέργαστη στεροειδής σκόνη και το υγρό εργοστάσιο στην Κίνα για πάνω από 10 έτη, όλες οι σκόνες είναι εργοστάσιο που παρέχει άμεσα.

 

2.Our τα προϊόντα έχουν εξαγάγει στις ΗΠΑ, UK, Γερμανία, Νορβηγία, Πολωνία, Φινλανδία, Ισπανία, Γαλλία, Ρωσία,

Αυστραλία, Ιαπωνία, Κορέα και πολλές άλλες χώρες, άνω των 200kgs κάθε μήνα.

 

3.Professional η ομάδα ειδικεύεται για τη συσκευασία και την αποστολή και να κοιτάξει επίμονα να ακολουθήσει τον κώδικα 24 ώρες για

πέρασμα που εγγυάται τελωνειακό. πέρασμα 200% στις ΗΠΑ, UK, Βραζιλία, Νορβηγία, Πολωνία, Ισπανία, Καναδάς πέρασμα 98%

Γερμανία, Ρωσία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία.

 

4.Most των σκονών είναι στο απόθεμα, τα φορολογήσιμα δείγματα είναι διαθέσιμα, θα μπορούσαν να σταλούν έξω μέσα σε 24 ώρες.

 

5. Υψηλός - ποιότητα, καλή τιμή, γρήγορα και παράδοση ασφάλειας. Αποστολή από HKEMS, DHL, TNT, τη FEDEX, το UPS, κ.λπ.

 

Καυτή πώληση:

 

Τεστοστερόνη Enanthate CAS: 315-37-7
Propionate τεστοστερόνης CAS: 57-85-2
Τεστοστερόνη Sustanon 250 Αχρηστεύστε
Τεστοστερόνη Cypionate CAS: 58-20-8
Οξικό άλας Trenbolone CAS: 10161-34-9
Trenbolone Enanthate CAS: 10161-33-8
Propionate Drostanolone (Masteron) CAS: 521-12-0
Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-145
Boldenone Undecylenate (ισορροπιες) CAS: 13103-34-9
Nandrolone Decanoate CAS: 360-70-3
Nandrolone Phenylpropionate CAS: 62-90-8
Anavar CAS: 53-39-4
Dianabol CAS: 72-63-9
Winstrol CAS: 10418-03-8
Anadrol CAS: 434-07-1
Methenolone Enanthate (Primobolan) CAS: 303-42-4
Οξικό άλας Methenolone CAS: 434-05-9
Turinabol CAS: 855-19-6


Επαγγελματικό εργαστήριο με τους προηγμένους εξοπλισμούς & την αναπτυγμένη τεχνολογία, Pre-finished στεροειδές πετρέλαιο, προσαρμοσμένη συγκέντρωση διαθέσιμη! (ΚΑΥΤΟΣ: Δοκιμή Ε 300, Anavar 50, Sus 250, Deca 250, Dbol 50, Winstrol 50, Tren Ε 200, BU 300, ιστός Π 100, Primo 100, πυρηνικός σταθμός 200, δεκαεξαδικό 50, Tritren 180, Anomass 400, μίγμα 450, Supertest 450 Tren δοκιμής)

Εάν πρόκειται να αρχίσετε την επιχείρησή σας με οποιαδήποτε νέα εμπορικά σήματα, ελάτε σε μας!

1. Επαγγελματική τεχνική καθοδήγηση εργαστηρίων (για τους τελειωμένους παραγωγούς εργαλείων ή τους ιδιοκτήτες εργαστηρίων)
2. Εξοπλισμός και υποστήριξη μηχανών (φιλτράροντας μηχανή, κάψουλες, μπουκάλια και crimper)
3. Ετικέτα που σχεδιάζει και βοήθεια εκτύπωσης (προσαρμόστε το κιβώτιο και την ετικέτα)

 

 

Οποιεσδήποτε ανάγκες, παρακαλώ με έρχονται σε επαφή με

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613657291547

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8615871352379