Διατροφή σκονών βιταμινών B12 CAS 68-19-9 κόκκινη για την επεξεργασία αναιμίας απώλειας μνησικακίας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: ChineseHormone
Πιστοποίηση: ISO9001,SGS,UKAS
Αριθμό μοντέλου: 68-19-9
Ποσότητα παραγγελίας min: Ελεύθερο δείγμα διαθέσιμο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική συσκευασία ή όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: 3-6 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoins
Δυνατότητα προσφοράς: 500 κλ/μήνας
Όνομα προϊόντων: Βιταμίνη B12 Δοκιμή: 99%
MF: C63H88CoN14O14P MW: 1355.37
Χρήση: επεξεργασία της γιγαντιαίας νέας κόκκινης αναιμίας κυττάρων αίματος Εμφάνιση: Κόκκινη σκόνη
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com Whatsapp: 86-15871352379
Wickr: tonyraws
Υψηλό φως:

Φαρμακευτική πρώτη ύλη

,

ακατέργαστα φαρμακευτικά υλικά

Περιγραφή:

 

Η βιταμίνη B12 είναι ένα αντικατασταθε'ν cobalamin κυανιδίου ιόν παράγωγο (cyanocobalamin) με την παρουσία μεταλλεύματος κοβαλτίου στη θέση 6. Η βιταμίνη B12 είναι η μόνη βιταμίνη που περιέχει το ιόν μετάλλων (τρισθενές κοβάλτιο). Cobalamin ορίζεται μερικές φορές ως το συνώνυμο της βιταμίνης B12, αν και δεν είναι ίδιες σύνθετες αλλά στενά συνδεδεμένες ενώσεις για να εκπληρώσουν το φολικό όξινο ρόλο. Η βιταμίνη B12 είναι χαρακτηριστικά οποιοδήποτε αντικατασταθε'ν cobalamin παράγωγο που αναπτύσσει την παρόμοια βιολογική δραστηριότητα. Το Hydroxocobalamin (βραχυνμένο OHCbl), ένα cobalamin παράγωγο στο οποίο substituent είναι ομάδα υδροξυλίου, καλείται βιταμίνη B12.

 

Η βιταμίνη B12 είναι μια υδροδιαλυτή με έναν βασικό ρόλο στην κανονική λειτουργία και, και για το σχηματισμό. Είναι ένα από τα οκτώ. Περιλαμβάνεται κανονικά του κάθε του σώματος, έχοντας επιπτώσεις ειδικά στη σύνθεση και κανονισμός, αλλά και τη σύνθεση και τη ενεργειακή παραγωγή.

 

Η βιταμίνη B12 είναι το όνομα για μια κατηγορία χημικά-σχετικών ενώσεων, οι οποίες αναπτύσσουν τη δραστηριότητα βιταμινών. Είναι δομικά η πιό περίπλοκη βιταμίνη. από τη βασική δομή της βιταμίνης μπορεί μόνο να ολοκληρωθεί κοντά, αλλά η μετατροπή μεταξύ των διαφορετικών μορφών της βιταμίνης μπορεί να ολοκληρωθεί στο ανθρώπινο σώμα.

 

Μια κοινή συνθετική μορφή της βιταμίνης, δεν εμφανίζεται στη φύση, αλλά χρησιμοποιείται σε πολλά φαρμακευτικά είδη, συμπληρώματα και ως πρόσθετη ουσία τροφίμων, λόγω της σταθερότητας και του χαμηλότερου κόστους της. Στο σώμα μετατρέπεται στις φυσιολογικές μορφές, και, φεύγοντας πίσω από, αν και στην ελάχιστη συγκέντρωση. Πιό πρόσφατα, το methylcobalamin και, adenosylcobalamin μπορεί επίσης να βρεθεί στα ακριβότερα φαρμακολογικά προϊόντα και τα συμπληρώματα τροφίμων. Η χρησιμότητα αυτοί συζητείται προς το παρόν.

 

Ιστορικά, η βιταμίνη B12 ανακαλύφθηκε από τη σχέση της στην ασθένεια, η οποία είναι μια αυτοάνοση ασθένεια που καταστρέφει τα parietal κύτταρα στο στομάχι που εκκρίνουν τον εγγενή παράγοντα. Ο εγγενής παράγοντας είναι κρίσιμος για την κανονική απορρόφηση B12, επομένως, μια έλλειψη εγγενούς παράγοντα, όπως βλέπει στην ολέθρια αναιμία, προκαλεί μια ανεπάρκεια βιταμινών B12. Πολλά άλλα λεπτότερα είδη, και τα βιοχημικά αποτελέσματά τους, έχουν διευκρινιστεί από τότε.

 

Λειτουργεί:


1. Για να προωθήσει την ανάπτυξη των κόκκινων κυττάρων αίματος και να ωριμάσετε, κάνετε τον αξιωματούχο αιμοποίησης σωμάτων σε κανονικό, και αποτρέψτε την ολέθρια αναιμία.
2. Για να διατηρήσει την υγεία νευρικών συστημάτων.
3. Μπορεί να αυξήσει το ποσοστό χρησιμοποίησης φολικού οξέος, να προαγάγει τον υδατάνθρακα, το λίπος και τον πρωτεϊνικό μεταβολισμό
4. Έχει το ρόλο των αμινοξέων με την ενεργοποίηση και μπορεί να προωθήσει τη βιοσύνθεση νουκλεϊνικού οξέος, και μπορεί να προωθήσει την πρωτεϊνική σύνθεση, διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην αύξηση του νηπίου.
5. Είναι μεταβολισμός λιπαρού οξέος, και μπορεί να κάνει παχύς, υδατάνθρακας, η πρωτεΐνη είναι κατάλληλη που χρησιμοποιείται από το σώμα.
6. Για να αποβάλετε την οξυθυμία, στρέψτε την προσοχή σας, βελτιώστε τη μνήμη και την ισορροπία.
7. Είναι υγιής αναπόφευκτη βιταμίνη λειτουργίας νευρικών συστημάτων, ένα είδος ιστού νεύρων στο σχηματισμό της λιποπρωτεΐνης

 

Απώλεια βάρους
Οι εγχύσεις βιταμινών B12 έχουν ειπωθεί για να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους για το μέσο πρόσωπο καθώς επίσης και τους ανταγωνιστικούς αθλητές και τα bodybuilders. Αν και υπάρχει πραγματικά καμία συγκεκριμένη απόδειξη με την οποία η βοήθεια εγχύσεων βιταμινών B12 στην απώλεια βάρους, αβάσιμη ένδειξη προτείνει αυτό δεν βοηθά βεβαίως στη διαδικασία απορρόφησης άλλων ουσιών που κάνουν.

 

Πολλοί σταθμίζουν τις εγχύσεις βιταμινών κεντρικής προσφοράς B12 απώλειας ως συστατικό του σχεδίου απώλειας βάρους τους. Εκείνοι που έχουν λάβει τις εγχύσεις βιταμινών B12 λένε ότι παρέχει την πρόσθετη ενέργεια και ωθεί το μεταβολικό ποσοστό τους, ποιες ενισχύσεις στην απώλεια του λίπους πλεονάσματος ανεξάρτητα από τις άλλες επιλογές τρόπου ζωής τους, και εάν είναι ή όχι ανταγωνιστικοί αθλητές ή συμμετέχουν απλά στη στερεότυπη άσκηση.
Οι αθλητές παίρνουν την έγχυση βιταμινών B12 για την ίδια ενεργειακή ώθηση και για την καλύτερη απόδοση και επίσης για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση από τις συνόδους άσκησης, για μια ώθηση διάθεσης, για τη συγκέντρωση, και με έναν τρόπο να ωθήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα.


Βιταμίνη β-12 και Bodybuilding
Η βιταμίνη β-12 βοηθά στο μεταβολισμό της πρωτεΐνης και του λίπους. Σαν bodybuilder, χρειάζεστε τα αμινοξέα από τον πρωτεϊνικό μεταβολισμό για να επισκευάσετε και να χτίσετε τους μυς σας και το λίπος ως πηγή ενέργειας. Β-12 είναι επίσης ουσιαστικά για την παραγωγή των κόκκινων κυττάρων αίματος, τα οποία είναι απαραίτητα για την παράδοση του οξυγόνου σε εκείνους τους μυς. Αυτή η θρεπτική ουσία υποστηρίζει επίσης την υγιή νευρολογική λειτουργία, η οποία απαιτείται για τον έλεγχο μυών.

 

Δόση:

 

Οι περισσότεροι ενήλικοι στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν μια δύσκολη περίοδο που συναντά την καθημερινή βιταμίνη τους β-12 ανάγκες, σύμφωνα με γραφείο των διαιτητικών συμπληρωμάτων. Η συνιστώμενη ημερήσια τροφική δόση για τη βιταμίνη β-12 είναι 2,4 mg ημερησίως. Το σώμα σας δεν αποθηκεύει β-12, και έχει ένα χαμηλό επίπεδο της τοξικότητας. Εντούτοις, εάν δεν είστε ανεπαρκείς, η λήψη περισσότερης βιταμίνης β-12 από συστήνεται δεν θα βελτιώσει την ενέργειά σας ή τα workouts σας.

 

Διατροφή σκονών βιταμινών B12 CAS 68-19-9 κόκκινη για την επεξεργασία αναιμίας απώλειας μνησικακίας 0

 

 

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

 

1. Πλούσια εμπειρία.
Η επιχείρησή μας είναι ένα επαγγελματικό κύριο εργοστάσιο παραγωγής στην Κίνα στο φαρμακευτικό τομέα πολλών ετών. Περιοχές παράδοσης των προϊόντων μας: ΗΠΑ, UK, Καναδάς, Αυστραλία, Βραζιλία, Ρωσία, Πορτογαλία, Λετονία, Ελβετία, Ισλανδία, Ουκρανία, Γερμανία, Γαλλία, Κάτω Χώρες, Βέλγιο, Περού, Σουηδία, Νέα Ζηλανδία, η Δημοκρατία της Τσεχίας, Λιθουανία, Ιρλανδία, Τυνησία, Μεξικό, Ελλάδα, Πουέρτο Ρίκο, Ταϊλάνδη, Ισραήλ και ούτω καθεξής, και έχουμε πολύ καλοί ανατροφοδοτούμε από τους πελάτες μας, είχαμε καθιερώσει μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις
2. Διακριτική συσκευασία.
Η συσκευασία ταιριάζει εσείς καλύτερα θα επιλεγόταν για να διασχίσει το τελωνείο ακίνδυνα. Ή εάν έχετε τον ιδανικό τρόπο σας, θα μπορούσε να είναι λαμβάνει υπόψη επίσης.


3. Κορυφαία ποιότητα.
Υψηλός - η ποιότητα που εξασφαλίζεται, μόλις βρεθεί οποιοδήποτε πρόβλημα, η συσκευασία θα ήταν για σας.


4. Ασφάλεια που στέλνει:
Στέλνοντας από σαφή (Fedex, UPS, DHL, EMS), αεροπορικώς. Η επαγγελματικότερη αποστολέας θα ήταν για σας.

 

5. Έχουμε το απόθεμα, έτσι μπορούμε παράδοση γρήγορα στην ίδια την ημέρα όταν λάβετε την πληρωμή.

 

6. Θερμή υπηρεσία μεταπώλησης για σας 24/7. Οποιεσδήποτε από την ερώτησή σας θα λύνονταν για τον πρώτο το συντομότερο δυνατό. Η εμμονή στην αρχή του πελάτη πρώτο conviction.we θα παράσχει το καλύτερο και τις πιό ειλικρινείς υπηρεσίες τόσο πιθανά όσο μπορούμε.


7. Υψηλός - ποιότητα, καλύτερη τιμή, πρώτης τάξεως υπηρεσία, υψηλό επιτυχές ποσοστό παράδοσης. Μια έκπτωση θα δινόταν όταν κάνετε μια μεγάλη διαταγή.

 

Πιό σχετικά προϊόντα:

 

Συμπληρώματα Bodybuilding
Monohydrate κρεατίνηςCAS 6020-87-7
Βήτα-αλανίνηCAS 107-95-9
BCAA 2:1:1 (της διακλαδωμένης αλυσίδας αμινοξύ) 
Λ-γλουταμίνηCAS 56-85-9
ΚαζεΐνηCAS 9000-71-9
Βιταμίνη B12CAS 68-19-9
Σειρά DHEA
EpiandrosteroneCAS 481-29-8
Dehydroepiandrosterone (DHEA)CAS 53-43-0
4-DHEACAS 853-23-6
7-keto DHEACAS 566-19-8

 
 
Οποιεσδήποτε ανάγκες, παρακαλώ με έρχονται σε επαφή με
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com
Whatsapp: 86-15871352379
Wickr: tonyraws

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613657291547

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8615871352379