7 Keto DHEA ακατέργαστες στεροειδείς ορμόνες 7-Keto-Dehydroepiandrosterone σκονών CAS 566-19-8

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: ChineseHormone
Πιστοποίηση: GMP,ISO9001,SGS,UKAS
Αριθμό μοντέλου: CAS 566-19-8
Ποσότητα παραγγελίας min: 10G
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική συσκευασία ή όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: 3-6 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoins
Δυνατότητα προσφοράς: 500 κλ/μήνας
Αλλιώς: 7-Keto-DHEA Συσκευασία: Διακριτική συσκευασία για το πέρασμα τελωνείου που εγγυάται
Κατάλογος: Ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com
Whatsapp: 86-15871352379 Wickr: tonyraws
Υψηλό φως:

Ακατέργαστες σκόνες ορμονών

,

χτίστε τα στεροειδή μυών

 

7 Keto DHEA ακατέργαστες στεροειδείς ορμόνες 7-Keto-Dehydroepiandrosterone σκονών CAS 566-19-8

 

(7-Ketodehydroepiandrosterone), επίσης γνωστό ως oxoprasterone 7, είναι ένα στεροειδές που παράγεται από το μεταβολισμό του dehydroepiandrosterone prohormone (DHEA). το 7-Keto δεν μετατρέπεται άμεσα στην τεστοστερόνη ή το οιστρογόνο, και έχει ερευνηθεί έτσι ως ενδεχομένως πιό χρήσιμος συγγενής DHEA. 7 keto-DHEA χρησιμοποιείται συχνά ως οξικό άλας προφαρμάκων 7-Keto-DHEA εστέρα οξικού άλατος.
 

Όνομα προϊόντων 7-Keto-DHEA
Άλλο όνομα 7-Oxodehydroepiandrosterone 7-Ketodehydroepiandrosterone 7-Keto-DHEA 7-Oxo-DHEA DHEA, 7 keto- Unii-2334LJD2E9 3beta-Hydroxyandrost-5-ene-7,17-dione (3beta) - 3-hydroxyandrost-5-ene-7,17-dione 7-Ketodhea 7 keto DHEA 7-keto-DHEA 7-Keto-Dehydroepiandrosterone
CAS 566-19-8
Να βράσει poin 477.1°C 760 mmHg
MF C19H26O3
MW 302.4079

 
 
Μοριακή δομή

7 Keto DHEA ακατέργαστες στεροειδείς ορμόνες 7-Keto-Dehydroepiandrosterone σκονών CAS 566-19-8 0
Αγνότητα 99%
Εμφάνιση άσπρη κρυστάλλινη σκόνη

 
7-keto-DHEA περιγραφές:

 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντι-ντόπινγκ απαριθμεί 7 keto DHEA ως απαγορευμένο αναβολικό πράκτορα.
 
Ενώ οι τεχνητές και ζωικές μελέτες έχουν προτείνει τις πιθανές χρήσεις για το 7-Keto στους ανθρώπους, υπάρχει αυτήν την περίοδο περιορισμένη επιστημονική ένδειξη να υποστηριχθεί η χρήση του ως ενίσχυση βάρος-απώλειας, μυς-οικοδόμος, άνοσο τονωτικό, ή για οποιαδήποτε άλληδήποτε κλινική χρήση.
 
Το ένα τυχαίο, η ψευδοφάρμακο-ελεγχόμενη ερευνητική μελέτη για να κάνουν δίαιτα και την άσκηση των υγιών υπέρβαρων ατόμων βρήκαν αυξανόμενες body-weight 7 keto τη σημαντικά απώλεια και την παχύς-απώλεια.
 
το 7-Keto πωλείται ως διαιτητικό συμπλήρωμα με την επίπτωση ότι μπορεί να επιταχύνει την απώλεια βάρους, να αυξήσει το μεταβολισμό, να ενισχύσει τη μνήμη, ή να αποτρέψει τις ηλικιακές αλλαγές. Όταν χρησιμοποιείται σε ένα επίκαιρο (λοσιόν δερμάτων) προϊόν 7-Keto προκάλεσε τις μακράς διαρκείας αλλαγές στα επίπεδα του σώματος τεστοστερόνης, epitestosterone, estradiol, και άλλων στεροειδών ορμονών.
 
Οι ερευνητές έχουν προκαλέσει την ανησυχία ότι τα συμπληρώματα μπορούν να προκαλέσουν τις θετικές δοκιμές για την απόδοση-ενίσχυση των φαρμάκων.
 
7-keto-DHEA εφαρμογές:

 

7-Keto-DHEA είναι μοναδικό μεταξύ άλλων παραγώγων DHEA λόγω της οξυγονωμένης θέσης 7 του. Αυτή η μοριακή διαμόρφωση αποδίδει τα διαφορετικά χαρακτηριστικά στο μόριο, και η έρευνα αποκαλύπτει ότι το 7-Keto DHEA έχει τα πολλαπλάσια ευδιάκριτα αποτελέσματα στο σώμα.
 
7-keto-DHEA οφέλη:
 
Αυξανόμενη απώλεια μεταβολισμού/βάρους:
 
το 7-Keto καταδεικνύει την τεκμηριωμένη θερμογενή δραστηριότητα στους αρουραίους. Αυτό ολοκληρώνεται μέσω της ενεργοποίησης τριών θερμογενών ενζύμων: Γλυκερίνη-3-φωσφορικό άλας διυδρογενάση, μηλικό ένζυμο και λιπαρή οξειδάση CoA ακυλίου.
 
Σύμφωνα με το βιολογικό καθορισμό του thermogenesis, και οι τρεις από αυτές τις ενζυμικές ενεργοποιήσεις οδηγούν τα υποστρώματα παραγωγής ενέργειας σε μια κατεύθυνση της λιγότερο αποδοτικής παραγωγής ATP σχετικά με την παραγωγή θερμότητας. Τα ένζυμα προωθούν επίσης τη χρησιμοποίηση των παχιών καταστημάτων για την παραγωγή ενέργειας και θερμότητας. Αυτό είναι η βάση για τη δυνατότητα του 7-Keto's να ενισχυθεί το thermogenesis και, μέσω εκείνου του μηχανισμού, να επιταχυνθεί η χρησιμοποίηση των παχιών καταστημάτων για την ενέργεια.
 
Ηλικιακή άνοση αύξηση:
 
Αν και η διαδικασία γήρανσης έχει επιπτώσεις σε όλα τα τμήματα του ανοσοποιητικού συστήματος, οι ανακριτές έχουν προσδιορίσει τις ανωμαλίες στην κυψελοειδή ή με κύτταρο Τ μεσολαβημένη άνοση λειτουργία στους ηλικιωμένους. Η πτώση στη με κύτταρο Τ άνοση λειτουργία συνδέεται με μια αυξανόμενη ευαισθησία στις μολύνσεις.
 
Παραδείγματος χάριν, τα άτομα με τις ηλικιακές πτώσεις στην κυψελοειδή ασυλία έχουν μια εξασθενισμένη απάντηση στο εμβόλιο γρίπης, που καθιστά τους πιό ευαίσθητους να πάρουν τη «γρίπη» ακόμα κι αν είχαν το εμβόλιο γρίπης τους.
 
Σε μια κλινική μελέτη που παρουσιάστηκε στην ομοσπονδία των αμερικανικών κοινωνιών για την πειραματική συνεδρίαση της βιολογίας τον Απρίλιο του 2004, η επίδραση του 7-Keto αξιολογήθηκε όσον αφορά την επίδρασή της στην ηλικιωμένη άνοση λειτουργία.
 
7-keto-DHEA COA:

 

Όνομα προϊόντων 7-Keto-DHEA Επεξεργαστείτε κατά δεσμίδες το αριθ. 20160808
Ημερομηνία δοκιμής 2016.08.08 Ποσότητα 5kg
Ημερομηνία λήξης 2018.08.07 Κατασκευή 2016.08.08
Δοκιμή Προδιαγραφή Αποτελέσματα
Χαρακτηριστικά Λευκό σχεδόν στην άσπρη κρυστάλλινη σκόνη προσαρμόζεται
Σημείο τήξης 240.0~ 244.0℃ 241.9~243.1℃
Βαρύ μέταλλο ≤10ppm 10ppm
Υπόλειμμα στην ανάφλεξη ≤0.1% 0,05%
Απώλεια στην ξήρανση ≤0.5% 0,05%
Δοκιμή 97.0 ~ 103,0% 99.24%
Μέγεθος μορίων 100%≤20um Πέρασμα
T.L.C Μόνο ένα σημείο Πέρασμα
Συμπέρασμα Αυτή η batch συμμορφώνεται με τα επιχειρηματικά πρότυπα.

 

Επαγγελματικό εργαστήριο με τους προηγμένους εξοπλισμούς & την αναπτυγμένη τεχνολογία, Pre-finished στεροειδές πετρέλαιο, προσαρμοσμένη συγκέντρωση διαθέσιμη! (ΚΑΥΤΟΣ: Δοκιμή Ε 300, Anavar 50, Sus 250, Deca 250, Dbol 50, Winstrol 50, Tren Ε 200, BU 300, ιστός Π 100, Primo 100, πυρηνικός σταθμός 200, δεκαεξαδικό 50, Tritren 180, Anomass 400, μίγμα 450, Supertest 450 Tren δοκιμής)

 

Εάν πρόκειται να αρχίσετε την επιχείρησή σας με οποιαδήποτε νέα εμπορικά σήματα, ελάτε σε μας!

 

1. Επαγγελματική τεχνική καθοδήγηση εργαστηρίων (για τους τελειωμένους παραγωγούς εργαλείων ή τους ιδιοκτήτες εργαστηρίων)

 

2. Εξοπλισμός και υποστήριξη μηχανών (φιλτράροντας μηχανή, κάψουλες, μπουκάλια και crimper)

 

3. Ετικέτα που σχεδιάζει και βοήθεια εκτύπωσης (προσαρμόστε το κιβώτιο και την ετικέτα)


FAQ - Οδηγοί διαταγής:

 

Q1: Είστε κατασκευαστής;
Α: Ναι, κατασκευάζουμε τα μαζικά προϊόντα στο εργοστάσιό μας που βρίσκεται σε Xiaogan, Hubei, και παράγουμε τα μικρά προϊόντα σύνθεσης ποσότητας και πελατών στο εργαστήριό μας που βρίσκεται σε Wuhan.

 

Q2: Έχετε το απόθεμα;
Α: Καταλαβαίνουμε ότι οι περισσότεροι πελάτες προτιμούν το απόθεμα, έτσι θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το απόθεμα για τα περισσότερα προϊόντα. Εντούτοις, για μερικά σπάνια προϊόντα, δεν θα κρατήσουμε το απόθεμα και χρειάζεται το χρόνο να συνθέσει.

 

Q3: Ποια πιστοποιητικά και έγγραφα προσφέρετε;
Α: Κάποια τεχνική γραφική εργασία είναι διαθέσιμη, όπως COA, HNMR, το HPLC, τα lc-κράτη μέλη κ.λπ.

 

Q4: Γιατί θα έπρεπε να σας επιλέξω;
Α: Ισχυρός τεχνικός υποστήριξη-ερχόμενος από το πολύ καλά καταρτισμένο & πλήρως πεπειραμένο προσωπικό μας, που εργάζεται στη χημική βιομηχανία για πάνω από 5 έτη, στο μέσο όρο.
Η ακριβής ποιότητα έλεγχος-έρχεται μορφή το περίπλοκο σύστημα διαχείρισης μας.
Επαγγελματικές και θερμές πωλήσεις ομάδα-δεδομένου ότι πιστεύουμε μπορούμε μόνο να κερδίσουμε μέσω της σκληρής δουλειάς μας σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο
Η γρήγορη απάντηση και άριστο presale και μετά από την πώληση υπηρεσία-δεδομένου ότι πιστεύουμε τους πελάτες μας αξίζουν όλη την καλύτερη υπηρεσία

 

Q5: Μπορώ να πάρω την καλύτερη τιμή από σας;
Α: Φυσικά. Δεν χαράζουμε τα υπερβολικά κέρδη και προσπαθούμε πάντα tp δίνουμε την καλύτερη προσφορά. Εάν είστε καλοί στη διαπραγμάτευση, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη διασκέδαση της διαπραγμάτευσης. Ακριβώς μην το κάνετε πάρα πολύ σκληρά!

 

Q6: Πώς θα έπρεπε να πληρώσω;
Α: Δεχόμαστε όλα τα είδη τρόπων πληρωμής. όπως το εμπορικό asssurance alibaba, T/T, δυτική ένωση, Paypal.

 

Q7: Παρέχετε το ελεύθερο δείγμα;
Α: Ναι, μπορούμε να παρέχουμε το ελεύθερο δείγμα εάν πρέπει στο απόθεμα, ακριβώς ανάγκη εσείς να καλύψουμε το κόστος παράδοσης.

 

 

Οποιεσδήποτε ανάγκες, παρακαλώ με έρχονται σε επαφή με

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613657291547

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8615871352379