Προφορικά αναβολικά στεροειδή Oxymetholone Anadrol για τη συσσώρευση των στεροειδών CAS 434-07-1 κύκλων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: DESEN
Πιστοποίηση: ISO9001,SGS,UKAS,GMP
Αριθμό μοντέλου: CAS 434-07-1
Ποσότητα παραγγελίας min: Ελεύθερα δείγματα διαθέσιμα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Διακριτική συσκευασία ή όπως απαιτείται
Χρόνος παράδοσης: 3-6 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoins
Δυνατότητα προσφοράς: 500 κλ/μήνας
Alice: Oxymetholone MF: C21H32O3
MW: 332,477 EINECS: 207-098-6
Συσκευασία: Διακριτική συσκευασία για το πέρασμα τελωνείου που εγγυάται Κατάλογος: Προφορικά αναβολικά στεροειδή
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com WhatsApp: 86-15871352379
Wickr: tonyraws
Υψηλό φως:

Νομικά προφορικά στεροειδή

,

προφορικά στεροειδή για το κέρδος μυών

Το Anadrol (oxymetholone) είναι πλέον πιθανό δεύτερο μόνο σε Dianabol (methandrostenolone) ως bodybuilding αναβολικό στεροειδές. Επιπλέον, είχε την ιδιαίτερη ιατρική σημασία ιδιαίτερα για τη θεραπεία της αναιμίας, και πιό πρόσφατα για να βοηθήσει να διατηρήσει την αδύνατη μάζα σωμάτων στους HIV-συμβιβασμένους ασθενείς. Ενώ πολλοί έχουν την υποκειμενική άποψη ότι Anadrol είναι ένα σκληρό φάρμακο από την άποψη των παρενεργειών, τα ιατρικά συμπεράσματα και τα συμπεράσματα πολλών αθλητών είναι αρκετά διαφορετικά.

 

Νομικά προφορικά στεροειδή Oxymetholone Anadrol για τη συσσώρευση των στεροειδών CAS 434-07-1 κύκλων

 

Γρήγορη λεπτομέρεια Anadrol:


Όνομα προϊόντων: Anadrol
Άλλο όνομα: Anadrol Oxymetholone
CAS: 434-07-1
EINECS: 207-098-6
Μοριακός τύπος: C21H32O3
Μοριακό βάρος: 332.48
Χρήση: φαρμακευτικές πρώτες ύλες, η ορμόνη
Δοκιμή: 99%
Λεπτομέρειες συσκευασίας: Τσάντα φύλλων αλουμινίου ή ως απαίτηση
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Στέλνοντας τρόπος: EMS, HKEMS, DHL, TNT, Fedex, UPS… (μπορείτε να επιλέξετε το γρηγορότερο και τη συμπάθειά σας)

 

Περιγραφή Anadrol:


Το Anadrol χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί ορισμένους τύπους αναιμιών (έλλειψη κόκκινων κυττάρων αίματος), συμπεριλαμβανομένης της απλαστικής αναιμίας, του myelofibrosis, ή της hypoplastic αναιμίας που προκαλείται από τη χημειοθεραπεία. Anadrol, που πωλείται ως Anadrol και Anapolon. Οι αρχικές κλινικές αιτήσεις της περιλαμβάνουν τη θεραπεία της οστεοπόρωσης και της αναιμίας, καθώς επίσης και την παρακινητική αύξηση μυών στους υποσιτιζόμενους ή υπανάπτυκτους ασθενείς.

 

Το Anadrol είναι ένα από τα ισχυρότερα αρρενογόνα στεροειδή διαθέσιμα. Παρά την πολύ χαμηλή δεσμευτική συγγένεια με το δέκτη ανδρόγυνων, το oxymetholone είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην προώθηση των εκτενών κερδών στη μάζα σωμάτων, συνήθως με πολύ να βελτιώσει την πρωτεϊνική σύνθεση. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιείται συχνά από τα bodybuilders και τους αθλητές.

Μην χρησιμοποιήστε Anadrol εάν είστε έγκυοι.

 

Anadrol COA:

 

Όνομα προϊόντων Anadrol (Oxymetholone)
Δοκιμή 97.0~103.0% 99.31%
Σημείο τήξης 172~178°C 172.0~176.0°C
Συγκεκριμένη περιστροφή +34~ +38° (C=2, dioxane) +36.3°
Απώλεια στην ξήρανση 1.0%max στο κενό άνω των P2O5 για 4h 0,26%
Υπόλοιποι διαλύτες καλύπτει τις απαιτήσεις. Προσαρμόζεται
Οργανικές πτητικές ακαθαρσίες καλύπτει τις απαιτήσεις. Προσαρμόζεται

 

HPLC:

 

Προφορικά αναβολικά στεροειδή Oxymetholone Anadrol για τη συσσώρευση των στεροειδών CAS 434-07-1 κύκλων 0

 

Εφαρμογές Anadrol:


Το Anadrol (Oxymetholone) είναι πλέον πιθανό δεύτερο μόνο σε Dianabol (methandrostenolone) ως bodybuilding αναβολικό στεροειδές. Επιπλέον, Anadrol είχε την ιδιαίτερη ιατρική σημασία ιδιαίτερα για τη θεραπεία της αναιμίας, και πιό πρόσφατα για να βοηθήσει να διατηρήσει την αδύνατη μάζα σωμάτων στους HIV-συμβιβασμένους ασθενείς.

 

Στην περαιτέρω αύξηση η αποτελεσματικότητά της ως αναβολικός πράκτορας, bodybuilders συσσωρεύει χαρακτηριστικά (δείτε το στεροειδή σωρό) το oxymetholone με άλλα αναβολικά στεροειδή. Δεδομένου ότι Anadrol είναι ήδη ένα πολύ ισχυρό ανδρόγυνο, πολλοί χρήστες θα το συνδυάσουν με τα φάρμακα όπως το nandrolone, το boldenone και η τεστοστερόνη για να προαγάγουν τα κέρδη τους. Εν συντομία: Η χρησιμοποίηση Anadrol, ή Dianabol, σε σχέση με με τα εκχύσιμα αναβολικά στεροειδή είναι ένας από τους περισσότερους αποτελεσματικούς τρόπους να βελτιωθεί ένας στεροειδής κύκλος.

 

Εάν είστε ή θέλετε να πάρετε έξοχο ισχυρό, έξοχος γρήγορος, anadrol είναι το στεροειδές για σας. Αφ' ετέρου, εάν ψάχνετε τα σκληρότερα κέρδη με λιγότερες bloating και τις πλευρές, πηγαίνετε με το dianabol. Γενικά, 4 από τους 5 τύπους θα επιλέξουν το dianabol για τη συσσώρευση, με 1 standout που πηγαίνει για το anadrol να πάρουν πραγματικά εκείνα τα σκληροπυρηνικά μαζικά κέρδη. Δεν υπάρχει κανένα καλύτερο στεροειδές σε αυτόν τον πλανήτη από το anadrol όταν έρχεται Anadrol να συσσωρεύσει επάνω και το κέρδος της γρήγορης Μασαχουσέτης Anadrol μπορεί να καταστήσει καθενός μεγάλου και ογκώδους, και αυτό αυτό γρήγορα.

 

Συσσώρευση Anadrol με άλλα στεροειδή:

 

Μια ενδιαφέρουσα περαιτέρω ερώτηση αφορά το συνδυασμό Anadrol με άλλα αναβολικά στεροειδή. Παραδείγματος χάριν, η προσθήκη Anadrol σε 50 mg/ime'ra Dianabol δίνει λίγο προστιθέμενο όφελος σε έναν στεροειδή κύκλο αντίθετα, η προσθήκη Anadrol στο οξικό άλας trenbolone 50-100 mg/ime'ra ή 60-80 mg/ime'ra Anavar (oxandrolone) δίνει τη δραματική βελτίωση. Σε αυτήν την συσσώρευσή της η συμπεριφορά είναι παρόμοια με αυτήν Dianabol, αλλά όχι με αυτήν του trenbolone. Πιθανό αυτό είναι επειδή αντίθετα από το trenbolone, το oxymetholone δεν δεσμεύει έντονα στο δέκτη ανδρόγυνων, και την μεγαλύτερη μέρος της αναβολικής επίδρασής της είναι πιθανή που μεσολαβούν όχι genomically μέσω του AR.

 

Δόσεις Anadrol:

 

Η χαρακτηριστική χρήση είναι 50-150 mg/ime'ra. Σε ορισμένες περιπτώσεις οι μεγαλύτερες δόσεις όπως 300 mg/ime'ra χρησιμοποιούνται, αλλά όταν συσσωρεύεται κατάλληλα με ένα ή περισσότερα άλλα αναβολικά στεροειδή, συχνά υπάρχει λίγο περαιτέρω όφελος από την υπέρβαση 150 mg/ime'ra.

 

Anadrol και γυναίκες:

 

Ενώ είναι κοινό για τα bodybuilders να υποψιαστεί ότι Anadrol θα ήταν μια ακόμα πιό riskier επιλογή προς χρήση από τις γυναίκες από τα περισσότερα αναβολικά στεροειδή, πραγματικά η αντιστροφή ισχύει. Ιατρικά, μιά φορά ανά ημέρα η χορήγηση της δόσης 50 overextended mg/ime'ra περιόδων έχει παρουσιάσει μόνο μέτριο ποσοστό προβλημάτων virilization.

 

Το ίδιο πράγμα δεν μπορεί βεβαίως να ειπωθεί Anavar, Dianabol, ή Winstrol (stanozolol.) Ενώ όχι απαραιτήτως ικανοποιητική για τον υψηλού επιπέδου θηλυκό bodybuilding ανταγωνισμό από τα σημερινά πρότυπα, μια τέτοια δόση είναι πραγματικά αρκετά περισσότερο από απαιτημένη από τις περισσότερες γυναίκες για τα άριστα αποτελέσματα στην προσθήκη του μυός, την απώλεια του λίπους, και γενικά τη βελτίωση των διαπλάσεών τους. Μισή αυτή η δόση — 25 mg/ime'ra, που λαμβάνονται κατά προτίμηση ως διαιρεμένες δόσεις — είναι πολύ αποτελεσματικός και είναι εφ' όσον ξέρω τον τρόπο χαμηλός-κινδύνου να λάβω αυτόν τον βαθμό οφέλους από τα αναβολικά στεροειδή.

 

Ακόμη και 12,5 mg/ime'ra στις διαιρεμένες δόσεις μπορούν να είναι εντυπωσιακά αποτελεσματικά.

 

Παρόμοια προφορικά στεροειδή Recommand Anaboilc:

 

Προφορικά στεροειδή Προδιαγραφή CAS αριθ.
Anavar 20mg/ml, 50mg/ml, 80mg/ml 53-39-4
Winstrol 25mg/ml, 50mg/ml, 100mg/ml, 500mg/ml 10418-03-8
Dianabol 50mg/ml, 80mg/ml 72-63-9
Προφορικός-Turinabol 50mg/ml 2446-23-3

 

Προφορικά αναβολικά στεροειδή Oxymetholone Anadrol για τη συσσώρευση των στεροειδών CAS 434-07-1 κύκλων 1

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 υψηλός - ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:
1) Πρότυπα: Επιχειρηματικά πρότυπα
2) Και το Purity≥98%
3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορούμε να παρέχουμε σε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα την τιμή εργοστασίων.

2 γρήγορη και ασφαλής παράδοση:
1) Το δέμα μπορεί να σταλεί σε 24 ώρες μετά από την πληρωμή. Αριθμός καταδίωξης διαθέσιμος
2) Εξασφαλίστε και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφορών για την επιλογή σας.
3) Ποσοστό ≥99% περασμάτων τελωνείου
4) Έχουμε τον πράκτορά μας/remailer/διανομέας που μπορεί να μας βοηθήσει να στείλουμε τα προϊόντα μας πολύ γρήγορα και ασφαλή, και έχουμε το απόθεμα μέσα εκεί για τη μεταφορά.

3 έχουμε τους πελάτες σε όλο τον κόσμο:
1) Η επαγγελματική υπηρεσία και η πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθανθούν άνετα, το επαρκές απόθεμα και η γρήγορη παράδοση συναντούν την επιθυμία τους.
2) Η αγορά ανατροφοδοτεί και τα αγαθά ανατροφοδοτούν θα εκτιμηθούν, η συνανμένος απαίτηση των πελατών είναι η ευθύνη μας.
3) Υψηλός - ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, πρώτης τάξεως κέρδος υπηρεσιών η εμπιστοσύνη και έπαινος από τους πελάτες.

 

 

Οποιεσδήποτε ανάγκες, παρακαλώ με έρχονται σε επαφή με

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το tonyraws810@gmail.com

Whatsapp: 86-15871352379

Wickr: tonyraws

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613657291547

WhatsApp : +8615871352379