Μας ελάτε σε επαφή με
amy

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-17507125642

WhatsApp : +8617507125642

Τι Tren enanthate κάνει;

April 26, 2023

Επειδή Trenbolone Enanthate εκθέτει μια ημιζωή περίπου 7 – 10 ημερών και είναι προς το παρόν πιό κοινό από το άλλο αντίστοιχο Parabolan μακρύς-εστέρα του, παρέχει πολλούς χρήστες που είναι συνήθως βελόνα-ντροπαλοί ή βρίσκουν τις συχνές εγχύσεις ενοχλητικές με μια καταλληλότερη μορφή Trenbolone να χρησιμοποιήσουν. Σε αντίθεση με το οξικό άλας Trenbolone, που απαιτεί κάθε δεύτερη μέρα τις εγχύσεις στο ελάχιστο, Trenbolone Enanthate απαιτεί τη διοίκηση μόνο δύο φορές την εβδομάδα με κάθε έγχυση που διαδίδεται ομοιόμορφα χώρια (Δευτέρα και Πέμπτη, παραδείγματος χάριν). Επειδή Trenbolone θεωρείται ενδιάμεσος-προηγμένο αναβολικό στεροειδές επιπέδων, η πλειοψηφία των χρηστών αυτής της ένωσης γνωρίζει συνήθως καλά το INS - και - outs από το. Πολλοί μεσάζοντες που κάνουν το πρώτο βήμα τους σε Trenbolone θα προτιμήσουν Trenbolone Enanthate λόγω της ευκολίας των λιγότερο συχνών εγχύσεων. Εντούτοις, το μειονέκτημα σε αυτό είναι το γεγονός ότι Trenbolone είναι ένα αναβολικό στεροειδές που είναι εξαιρετικά ισχυρό και φέρνει με το μερικές πιθανές παρενέργειες απαρατήρητες με οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε ενώσεις. Επομένως έχει χαρακτηριστεί ως “σκληρό” αναβολικό στεροειδές, και αρχαρίους σε Trenbolone που αναρωτιούνται ποια μορφή στη χρήση να θελήσει να επιλέξει το οξικό άλας Trenbolone αντ' αυτού. Ο λόγος που είναι ότι η γρηγορότερη ημιζωή του οξικού άλατος Trenbolone εξασφαλίζει ότι τα επίπεδα αίματος Trenbolone αυξάνονται γρήγορα και πέφτει γρήγορα επίσης, εξασφαλίζοντας μια γρήγορη εκκαθάριση από το σώμα εάν προέκυπταν οποιαδήποτε ζητήματα και οι επιθυμίες χρηστών να σταματήσουν. Με Trenbolone Enanthate, δύο εβδομάδες είναι τι απαιτείται προτού Trenbolone να είσαι απολύτως σαφές του σώματος, εν τω μεταξύ να εμμείνουν οι ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Είναι επομένως το δικαίωμα του ατόμου για να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες και να αποφασίσει για τους εάν η ευκολία των λιγότερο συχνών εγχύσεων αξίζει πράγματι κίνδυνο να πρέπει να περιμένει δύο εβδομάδες προτού το φάρμακο να είσαι σαφές από το σώμα εάν οποιαδήποτε ανεπιθύμητα αποτελέσματα προκύπτουν. Εάν ο χρήστης είναι καλά-έμπειρος χρήστης Trenbolone που καταλαβαίνει ήδη την αντίδραση του σώματός τους, η παρούσα απόφαση πρέπει ήδη να ληφθεί.

Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι με μακρύς-τα αναβολικά στεροειδή όπως Trenbolone Enanthate, ο χρόνος που απαιτείται για την ορμόνη για να φθάσει στο μέγιστο και βέλτιστο κυκλοφορώντας επίπεδο πλάσματος αίματος είναι αρκετά πιό μακροχρόνιος από κοντός-οι παραλλαγές. Παραδείγματος χάριν, πολλά άτομα υποβάλλουν έκθεση ότι η βίωση της σημαντικής δύναμης κερδίζει ή/και διάπλασης αλλαγές μέχρι τη δεύτερη ή τρίτη εβδομάδα με το οξικό άλας Trenbolone, αλλά Trenbolone Enanthate να απαιτήσει προς τα πάνω από 4 – 6 εβδομάδες (ανάλογα με το άτομο επίσης) προτού να κλωτσήσει η ορμόνη καταφανώς «». Λόγω του μακριού εστέρα Enanthate, η ορμόνη φθάνει αργά στα βέλτιστα επίπεδα για μία περίοδο μερικών εβδομάδων όπως κάθε δόση χτίζει επάνω στον τελευταίο. Φυσικά, εκείνοι που επιθυμούν να επιταχύνουν αυτήν την διαδικασία μπορούν πάντα να αποφασίσουν στο frontload. Εντούτοις, γνωρίστε ότι υπάρχουν και οφέλη καθώς επίσης και κίνδυνοι/μειονεκτήματα σε μια τέτοια πρακτική, και πρέπει λεπτομερώς να ερευνηθεί και να προβλεφτεί πριν από να κάνει έτσι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με μια ένωση όπως Trenbolone, και ισχύει διπλά ιδιαίτερα εάν ο χρήστης είναι πρώτος χρήστης Trenbolone.

Γενικά, Trenbolone Enanthate είναι τι θα θεωρούταν προηγμένο Trenbolone του χρήστη Trenbolone. Εντούτοις, αυτό δεν πρόκειται να πει ότι η αφθονία των καλά-έμπειρων παλαιμάχων Trenbolone δεν θα χρησιμοποιήσει το οξικό άλας Trenbolone – πολλοί, και πολλοί τείνουν να κολλήσουν με το οξικό άλας Trenbolone αποκλειστικά για πάντα χωρίς να αγγίξουν Tren Enanthate. Το καθαρό σημείο εδώ είναι ότι η χρήση Trenbolone Enanthate είναι πιό κοινή μεταξύ των πεπειραμένων χρηστών παρά τους γυμνούς αρχαρίους για Trenbolone, το οποίο ο συχνότερα θα εκλέξει στη χρήση Trenbolone το οξικό άλας λόγω της σύντομης ημιζωής και επομένως σχετικά γρήγορη εκκαθάριση από το σώμα. Αυτό είναι συνήθως μια προφύλαξη ασφάλειας σε περίπτωση που ο πρώτος χρήστης αντιμετωπίζει μια κακή εμπειρία σε Trenbolone και επιθυμεί να σταματήσει πιό απότομα από η παύση Trenbolone Enanthate.

Το Tren χρησιμοποιείται καλύτερα με άλλες παρόμοιες ενώσεις, αλλά είναι απολύτως ουσιαστικό ότι κάποια μορφή τεστοστερόνης οργανώνεται με το, ακόμα κι αν μόνο χάριν της υγείας. Να είναι μια σοφή ιδέα να περιοριστεί το ποσό ή/και η δόση των aromatizable ανδρόγυνων που χρησιμοποιήθηκαν με το, ως μερικούς χρόνους οι οιστρογόνο-σχετικές παρενέργειες μπορούν να επιδεινωθούν όταν χρησιμοποιούνται τα υψηλά επίπεδα μιας προγεστερόνης σε ένα περιβάλλον υψηλός-οιστρογόνου. Κανονικά είναι τεστοστερόνη Enanthate που συνδυάζεται συνήθως στους κύκλους με Trenbolone Enanthate, για πολύ προφανείς λόγους.