Μας ελάτε σε επαφή με
amy

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-17507125642

WhatsApp : +8617507125642

Ποιες είναι οι παρενέργειες σε Tren;

May 8, 2023

1. Χοληστερόλη & πίεση του αίματος


Η πιό καταστρεπτική παρενέργεια Trenbolone που βλέπουμε είναι αλλαγές στη χοληστερόλη, που προκαλεί μια αύξηση στην καρδιαγγειακή πίεση και την αριστερή κοιλιακή υπερτροφία.

Έχουμε δει την κανονική χρήση Trenbolone, και άλλα αναβολικά στεροειδή, αποτέλεσμα στην καρδιομυοπάθεια (καρδιακές παθήσεις). Κατά συνέπεια, οι χρήστες με μια γενετική προδιάθεση στις καρδιαγγειακές επιπτώσεις πρέπει να αποφύγουν Trenbolone.

Δεν συστήνουμε τη χρήση Trenbolone. Εντούτοις, εάν επιλέξουν οποιοιδήποτε από τους αναγνώστες μας να πάνε κάτω από αυτήν την διαδρομή, έχουμε διαπιστώσει ότι τα κανονικά καρδιαγγειακά workouts και 4g/day του πετρελαίου ψαριών μειώνουν τη πίεση του αίματος και βελτιώνουν τη ροή αίματος σε και από την καρδιά.

Τέτοια μέτρα δεν θα αντιστρέψουν εντελώς την καρδιαγγειακή πίεση από Trenbolone εντούτοις, βρίσκουμε ότι μειώνουν ειδικότερα τον κίνδυνο atherosclerosis (σκλήρυνση των αρτηριών).

Το Trenbolone δεν πρέπει να συσσωρευθεί με οποιαδήποτε προφορικά στεροειδή, όπως Dianabol, Anadrol ή Winstrol, λόγω των καταστροφικών αποτελεσμάτων τους στα επίπεδα χοληστερόλης. Στην εμπειρία μας, τα orals είναι ιδιαίτερα καταστρεπτικά στην καρδιά, δεδομένου ότι υποκινούν ηπατικό lipase στο συκώτι ένα ένζυμο αρμόδιο για να μειωθεί HDL τη χοληστερόλη (η υγιής χοληστερόλη που μειώνει τη συγκέντρωση πινακίδων).
 

2. Καταστολή τεστοστερόνης


Όλα τα αναβολικά στεροειδή θα καταστείλουν τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης, δεδομένου ότι η χορήγηση της εξωγενούς τεστοστερόνης αναγκάζει το σώμα για να παψει την ενδογενή παραγωγή.

Κατά συνέπεια, όταν στεροειδή κύκλων προσώπων, βλέπουμε τα γενικά επίπεδα τεστοστερόνης τους αυξάνονται, αλλά τα φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης τους πέφτουν κατακόρυφα, δεδομένου ότι το σώμα ανιχνεύει τα υπερβολικά επίπεδα ορμονών.

Αυτό προκαλεί μια παροδική επίδραση που οδηγεί τελικά σε έναν μετα-κύκλο συντριβής όταν παύουν οι εγχύσεις Trenbolone.

Λόγω της ισχυρής φύσης Trenbolone, βλέπουμε συχνά διακομμένο” μετα-κύκλο χρηστών πλήρως το “, λόγω Tren έχοντας επιπτώσεις σοβαρά στο HPTA. Κατά συνέπεια, τα φυσικά επίπεδα τεστοστερόνης μπορούν να πάρουν αρκετούς εβδομάδες ή μήνες για να ανακτήσουν πίσω στα τυποποιημένα επίπεδα, με τη διάρκεια ανάλογα με τη δόση που λαμβάνεται, το μήκος του κύκλου και του πρωτοκόλλου PCT (που μπορούν να επιταχύνουν αυτήν την περίοδο αποκατάστασης).

Κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου, όπου τα επίπεδα τεστοστερόνης διακόπτονται, οι ασθενείς μας έχουν δοκιμάσει την κατάθλιψη, τη στυτική δυσλειτουργία, το μειωμένο λίμπιντο, τα χαμηλά ενεργειακά επίπεδα και τη μειωμένη γενική ευημερία.

 

3. Πιθανό Gynecomastia


Aromatization, ή η υποκίνηση των δεκτών οιστρογόνου, δεν θα εμφανιστεί σε Trenbolone. Κατά συνέπεια, μερικοί υποθέτουν ότι Trenbolone δεν μπορεί να προκαλέσει το gynecomastia — όποιος δεν είναι ακριβής.

Το οιστρογόνο είναι μόνο μια θηλυκή ορμόνη φύλων που, εάν αρκετά υψηλή, μπορεί να προκαλέσει την επέκταση του θηλυκού ιστού στηθών στα αρσενικά. Έχουμε βρεί ότι Trenbolone αυξάνει σημαντικά την προγεστερόνη, η οποία είναι επίσης μια θηλυκή ορμόνη αρμόδια για τη ρύθμιση των εμμηνορροϊκών κύκλων στις γυναίκες. Όταν αυξάνεται στα υπερβολικά επίπεδα στα άτομα, η γαλακτοπαραγωγή μπορεί να εμφανιστεί, με συνέπεια τις αυξομειούμενα θηλές και ενδεχομένως το gynecomastia.

Η προγεστερόνη μιμείται ουσιαστικά τα αποτελέσματα των υψηλών επιπέδων οιστρογόνου, με τις προγεστερόνες που έχουν μια διεγερτική επίδραση στον ιστό στους μαστικούς αδένες.

Βλέπουμε αυτήν την επίδραση επιδεινωνόμαστε εάν Trenbolone συσσωρεύεται με τα estrogenic στεροειδή, όπως Dianabol, τεστοστερόνη ή Anadrol, λόγω μιας ακόμα μεγαλύτερης κυριαρχίας των θηλυκών ορμονών φύλων και περαιτέρω αρνητικός ανατροφοδοτεί την παρεμπόδιση της τεστοστερόνης.

Κατά τρόπο ενδιαφέροντα, έχουμε βρεί τα αντι-οιστρογόνα για να είμαστε αποτελεσματικά στην παρεμπόδιση της αρχής του προγεστερόνη-προκληθε'ντος gynecomastia.

Από την άποψη των επιλογών αντι-οιστρογόνου, τα bodybuilders μπορούν να επιλέξουν το AIS (ανασταλτικοί παράγοντες aromatase) ή SERMs (εκλεκτικοί διαμορφωτές δεκτών οιστρογόνου).

Φραγμός AI η μετατροπή της τεστοστερόνης στο οιστρογόνο, το οποίο μπορεί να επιδεινώσει τα επίπεδα χοληστερόλης. Εντούτοις, εργασία SERMs με άμεσα να εμποδίσει τα αποτελέσματα του οιστρογόνου στους μαστικούς αδένες, χωρίς επιρροή aromatization.

Το μειονέκτημα στα AI είναι ότι μπορούν να επιδεινώσουν τη πίεση του αίματος, δεδομένου ότι τα επαρκή επίπεδα οιστρογόνου απαιτούνται για τις υγιείς αναλογίες χοληστερόλης. Κατά συνέπεια, γενικά, SERMs είναι μια βέλτιστη επιλογή για να αποτρέψει το gynecomastia, δεδομένου ότι δεν έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στα χείλια αίματος.

Εντούτοις, τα δύο δημοφιλέστερα SERMs, Nolvadex και Clomid, δεν πρέπει να ληφθούν με Trenbolone, δεδομένου ότι μπορούν να αυξήσουν τα επίπεδα προγεστερόνης — επιδείνωση tren-προκληθε'ν gynecomastia στην εμπειρία μας.

Κατά συνέπεια, θα ήταν αρμόζον να υπάρξει ένα AI έτοιμο, σε περίπτωση που οι θηλές αρχίζουν να παίρνουν αυξομειούμενες ή πρησμένες. Βρίσκουμε τη λήψη ενός AI προτού αυτό το σημείο να είσαι συχνά περιττό και θα επιδεινώσει μόνο την ήδη σοβαρή καρδιαγγειακή πίεση που Trenbolone θέτει.

Δύο δημοφιλή AI που τα bodybuilders παίρνουν είναι Letrozole (Femara) και Anastrozole (Arimidex).

 

4. Ακμή Vulgaris


Το Trenbolone είναι ιδιαίτερα αρρενογόνο, που μπορεί να προκαλέσει την υπερβολική sebum παραγωγή, με συνέπεια το ελαιούχες δέρμα και την ακμή vulgaris.

Έχουμε δει τους ευαίσθητους χρήστες, οι οποίοι έχουν φυσικά τα υψηλά επίπεδα sebum της παραγωγής, βαριάς μορφής κυστική ακμή εμπειρίας όποιος μπορεί να πάρει την εμφάνιση των σφαιρών γκολφ κάτω από το δέρμα.

Έχουμε δοκιμάσει την επιτυχία με τα προϊόντα όπως Accutane (Isotretinoin) για την τακτοποίηση της ακμής στον -κύκλο ασθενών. Το Accutane έχει ως σκοπό να συρρικνωθεί τους sebaceous αδένες, που μειώνουν sebum τη συγκέντρωση και που αποτρέπουν έτσι τους πόρους από το φράξιμο.

Η έρευνα έχει δείξει ότι 20mg/day Accutane (Isotretinoin) είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική και ασφαλής επεξεργασία για τη μέτρια έως βαριάς μορφής ακμή (1). Υπάρχουν επίσης στοιχεία ότι Isotretinoin κατέχει τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, που βοηθούν να προλάβει την ακμή breakouts στο μέλλον.

 

5. Αρσενική φαλάκρα σχεδίων


Το Trenbolone κατέχει μια από τις υψηλότερες αρρενογόνες εκτιμήσεις της αναβολικής στεροειδούς οικογένειας, που είναι: 500.

Τέτοιο androgenicity είναι καταστρεπτικό στα θυλάκια τρίχας, λόγω των ανυψωμένων επιπέδων dihydrotestosterone (DHT), προκαλώντας την υποχώρηση και λεπταίνοντας στο κρανίο.

Μικρογράφηση θυλακίου τρίχας αιτιών DHT και ανάφλεξη κρανίων εντούτοις, η δριμύτητα του σκορπίσματος και της συνολικής απώλειας τρίχας θα καθοριστεί από τη γενετική ενός προσώπου.

Τα αναβολικά στεροειδή (ιδιαίτερα Trenbolone) θα επιταχύνουν την απώλεια τρίχας εάν λαμβάνεται συχνά κατά τη διάρκεια μιας σημαντικής χρονικής περιόδου.

AAS που λαμβάνεται βραχυπρόθεσμα μπορεί να προκαλέσει κάποια εκλέπτυνση ή υποχώρηση εντούτοις, βρίσκουμε ότι αυτό αντιστρέφει συχνά τον μετα-κύκλο όταν ρυθμίζουν τα επίπεδα DHT πίσω σε κανονικό.

Σημείωση: Μερικοί από τους ασθενείς μας με την ισχυρή γενετική μπορούν να πάρουν τις υψηλές δόσεις των αρρενογόνων στεροειδών (όπως Trenbolone) για χρόνια και ακόμα να μην δοκιμάσουν οποιαδήποτε ξεχωριστή απώλεια τρίχας. Κατά συνέπεια, αυτή η παρενέργεια καθορίζεται κατά ένα μεγάλο μέρος από τη γενετική.

Το Bodybuilders χρησιμοποιεί μερικές φορές 5 φάρμακα ανασταλτικών παραγόντων άλφα-reductase, όπως Finasteride, σε μία προσπάθεια να να εμποδιστεί η μετατροπή της τεστοστερόνης σε DHT και να μειωθεί έτσι η ζημία θυλακίου στο κρανίο.

Εντούτοις, έχουμε δει ότι η μείωση των επιπέδων DHT μπορεί να έχει ένα αρνητικό αποτέλεσμα στα κέρδη υπερτροφιών και δύναμης μυών κατά τη διάρκεια ενός κύκλου. Η έρευνα επίσης προτείνει ότι DHT είναι μια ανώτερη ορμόνη μυς-οικοδόμησης στην τεστοστερόνη (2). Αυτό οφείλεται σε το αυξανόμενη λήψη αμινοξέος και πρωτεϊνική σύνθεση στην γρήγορος-εργολαβία των ινών μυών (ενώ η τεστοστερόνη όχι).


6. Σπλαγχνικό λίπος


Πολλά αναβολικά στεροειδή καίνε το υποδόριο λίπος — αλλά αυξήστε τα σπλαγχνικά επίπεδα λίπους.

Το υποδόριο λίπος είναι αυτό που μπορείτε να δείτε εξωτερικά, ενώ το σπλαγχνικό λίπος περιβάλλει τα εσωτερικά όργανα κάτω από την κοιλία (και δεν είναι ορατός στο γυμνό μάτι).

Τα υψηλά σπλαγχνικά επίπεδα λίπους μπορούν να προκαλέσουν φουσκωμένος ή προεξέχων κοιτάζουν midsection, ακόμα κι αν ένα πρόσωπο έχει ένα χαμηλό επίπεδο του υποδόριου λίπους σωμάτων. Η έγκυος κοιλιά κοιτάζει που είναι κοινή μεταξύ IFBB που τα υπέρ bodybuilders οφείλονται στο υψηλό σπλαγχνικό λίπος, που προκαλείται από τη χορήγηση των estrogenic στεροειδών.

Το οιστρογόνο προκαλεί μια αύξηση στη σπλαγχνική παχιά μάζα αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι γυναίκες αποθηκεύουν χαρακτηριστικά περισσότερο λίπος σωμάτων στην περιοχή κοιλιών από τους άνδρες.

Αν και Trenbolone δεν μετατρέπει στο οιστρογόνο, βλέπουμε την προγεστερόνη ορισμένα αποτελέσματα του οιστρογόνου, σε σχέση με τη σύνθεση σωμάτων. Κατά συνέπεια, οι tren-χρήστες είναι πιθανό να δοκιμάσουν περισσότερους καθορισμένους κοιλιακούς μυς — αν και εις βάρος ενδεχομένως περισσότερων φουσκωμένος-που κοιτάζουν στομάχι.

 

 

7. Βήχας Tren


Το Trenbolone είναι πασίγνωστο για την πρόκληση του αναπνευστικού κινδύνου, γνωστού ως “βήχας Tren “, επάνω στη διοίκηση. Αυτό είναι ουσιαστικά μια βίαια τακτοποίηση του ξηρού βηξίματος, χαρακτηριστικά μόνιμος αρκετά δευτερόλεπτα.

Το Bodybuilders στην κλινική μας έχει παραπονεθεί επίσης για τη θωρακική συμπίεση και ένα μεταλλικό γούστο στα στόματά τους όταν εμφανίζεται αυτό.

Αν και τα bodybuilders μπορούν να αισθανθούν ανησυχημένα από αυτήν την αίσθηση, είναι κοινό και μην θεωρημένο επικίνδυνος. Οι ασθενείς μας παρουσιάζουν το “βήχα Tren” εμφανιμένος σε περίπου 20% των εγχύσεων.

Δεν είναι εξ ολοκλήρου γνωστό γιατί Trenbolone προκαλεί το αυστηρό βήξιμο (πιό έτσι από άλλα εκχύσιμα στεροειδή) εντούτοις, μια θεωρία προτείνει στις αρρενογόνες ιδιότητες για να είναι ο κύριος ένοχος.

Η ισχυρή αρρενογόνος φύση του Trenbolone μπορεί να προκαλέσει την αγγειοσυστολή, λόγω της ενεργοποίησης των εμπρηστικών λιπιδίων, γνωστής ως prostaglandins.

Η αγγειοσυστολή του μυϊκού τοίχου των βρόγχων (στους πνεύμονες) μπορεί να προκαλέσει τέτοιο βήξιμο, αμέσως επάνω στην έγχυση.

Αν και οι ασθενείς μας έχουν παρουσιάσει επίσης το βήξιμο μετά από Deca Durabolin ή τις εγχύσεις τεστοστερόνης, είναι λιγότερο κοινό απ'ό, τι σε Trenbolone.