Μας ελάτε σε επαφή με
amy

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-17507125642

WhatsApp : +8617507125642

Στεροειδές + συνδυασμός SARMS για τη μέγιστη παχιά απώλεια

August 11, 2022

Σε ολόκληρο το bodybuilding κύκλο, τα συμπληρώματα και τα φάρμακα είναι βασικά ασυμβίβαστα με το νερό και την πυρκαγιά. Οι φυσικοί φορείς λένε ότι δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιήσουν τα φάρμακα. Ο παλαιός σίδηρος του φαρμάκου είπε ότι χωρίς την μόνος-πειθαρχημένες κατάρτιση και διατροφή, ακόμα κι αν παίρνετε το φάρμακο, δεν θα επιτύχετε τίποτα. Ο παλαιός σίδηρος στη μέση περιοχή (χρήστης SARMs aka) εν λόγω: Θέλησα να ληφθώ ένα βήμα περαιτέρω χωρίς τις παρενέργειες των στεροειδών.

Το Nah… πραγματικά, οι περισσότεροι από τους παλαιούς σιδήρους μέσης λύσης δεν ξέρει αρκετών για τα στεροειδή και SARMs, υπάρχουν πραγματικά μερικά στεροειδή που έχουν τις λιγότερες παρενέργειες από τους περισσότερους προδρόμους και SARMs, μιλήστε για πόσο σήμερα μόνο ο συνδυασμός μπορεί να επιτύχει την καλύτερη αναλογία οφελών. Η αναλογία οφελών εδώ είναι ότι οι παρενέργειες είναι οι χαμηλότερες και το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο.

Ο λιποβόρος συνδυασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καλό παράδειγμα. Σήμερα, μιλήστε για το λιποβόρο συνδυασμό στεροειδών + SARMs. Υπάρχουν τόσα πολλά στεροειδή στη στεροειδή οικογένεια, όπως Oxandrolone, Metil, και Mesterolone. Τα τρία προφορικά στεροειδή, οι παρενέργειές τους είναι πολύ χαμηλότεροι από τους προδρόμους. Μόνο Oxandrolone έχει μια μικρή πίεση συκωτιού. Το Mesterolone και Metil δεν είναι ηπατοτοξικά. Επιπλέον, Oxandrolone και Metil έχουν πολύ πίεση στον ενδογενή άξονα αδένων. Μικρός, πόσο μικρός είναι αυτό; λιγότερο από σχεδόν όλοι οι πρόδρομοι. Το Mesterolone, αφ' ετέρου, δεν είναι ούτε ηπατοτοξικό ούτε καταστέλλει τον ενδογενή glandular άξονα. Και οι περισσότεροι παλαιοί σίδηροι που δεν καταλαβαίνουν πραγματικά το φάρμακο θα σκεφτούν ότι εφ' όσον είναι ένα στεροειδές, οι παρενέργειες θα είναι χαμηλότερες από τους προδρόμους και το SARMs που πωλούνται σε έναν θησαυρό.

Έτσι, ο συνδυασμός στεροειδών + SARMs που μιλάμε για σήμερα είναι να διαλέξουν τα στεροειδή και το SARMs με τις χαμηλότερες παρενέργειες για να κάνουν έναν συμπληρωματικό συνδυασμό, που καθιστά την παχιά απώλεια πιό βιώσιμη και που κρατά τους μυς καλύτερους. , Η σκληρότητα μυών είναι υψηλότερη. Το πρώτο πράγμα που λέει σε αυτόν τον συνδυασμό πρέπει να είναι Oxandrolone στα στεροειδή. Η πρωτεϊνική λειτουργία σύνθεσης Oxandrolone θα επιτρέψει σε μας για να χάσει όσο το δυνατόν περισσότερο μυ στο στάδιο της παχιάς απώλειας, και η σκληρότητα θα είναι καλύτερη. , οι γραμμές είναι αιχμηρότερες, και η πίεση του oxandrolone στον ενδογενή άξονα αδένων θα είναι βασικά αντισταθμισμένη από την αύξηση του ελεύθερου ποσοστού τεστοστερόνης από το mesterolone, και το oxandrolone σε μια δόση μη υψηλότερη από 50mg/day, εφ' όσον δεν υπάρχει καμία ασθένεια ήπαρ απολύτως ασφαλής.

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ειπωθούν περισσότεροι για Mesterolone εδώ. Η λειτουργία της είναι να βελτιώσει το ποσοστό χρησιμοποίησης ανδρόγυνου και να αυξήσει το ελεύθερο ποσοστό τεστοστερόνης. Η κύρια λειτουργία αυτού του κύκλου είναι να υποστηριχθεί Oxandrolone. Το Cardarine σε SARMs είναι ακριβές για να πει ότι στην πραγματικότητα GW501516 δεν είναι ένας διαμορφωτής δεκτών ανδρόγυνων, έτσι δεν έχει επιπτώσεις στο γεννητικό άξονα και δεν έχει καμία τοξικότητα συκωτιού. Το Cardarine μπορεί πολύ να βελτιώσει τη γενική μεταβολική αντοχή ποσοστού και μυών, που επιτρέπει σε σας για να δοκιμάσει το πιό μακροπρόθεσμο αεροβικό βούρτσισμα χωρίς το πρόβλημα της υπερβολικής κούρασης.

Τόσο πώς θα έπρεπε τα μέτρα προστασίας σε αυτόν τον κύκλο να τεθούν;

1. Πετρέλαιο ψαριών: Δεδομένου ότι μέρος του λίπους σωμάτων θα διαλυθεί στο αίμα και θα μετατραπεί στα λιπίδια αίματος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας το λίπος, η επίδραση του πετρελαίου ψαριών στη μείωση των λιπιδίων αίματος είναι σχετικά σημαντική αυτή τη στιγμή.

2, πετρέλαιο λιναρόσπορου: όπως ανωτέρω, ενώ το πετρέλαιο λιναρόσπορου έχει την επίδραση της προστασίας της καρδιάς

3. Coenzyme Q10: Η ένταση κατάρτισης θα βελτιωθεί πολύ κατά τη διάρκεια της παχιάς διαδικασίας απώλειας, και δεν υπάρχει καμία ζημιά στην προστασία της καρδιάς.

4. Κάρδος γάλακτος: Έχω έναν παλαιό σίδηρο που ρωτά, γιατί κόκκινο αστέρι χρησιμοποιώ μόνο ένα βασικό συμπλήρωμα όπως ο κάρδος γάλακτος για την προστασία του συκωτιού σε αυτόν τον κύκλο; Αυτό είναι αυτό που είπα πριν. Σε αυτόν τον σωρό της ουσίας, μόνο Oxandrolone έχει τη μερική πίεση στο συκώτι, και το υπόλοιπο είναι λεπτό για το συκώτι, και η τοξικότητα συκωτιού Oxandrolone είναι επίσης πολύ ήπια.

Έτσι, εάν είναι συμπληρώματα ή φάρμακα, όλοι αυτοί είναι για την αγάπη. Εάν δεν υπάρχει καμία ανάγκη για τα φάρμακα, δεν πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά εάν πρέπει να στηριχθείτε στις εξωτερικές δυνάμεις για να επιτύχετε τα όνειρά σας, κατόπιν έχετε καταλάβει πλήρως τα φάρμακα, όλα τα πλεονεκτήματα - και - μειονεκτήματα είναι μπροστά από σας, και όλες οι επιλογές πρέπει να βασιστούν στη γνώση παρά την άγνοια (SARMs και οι πρόδρομοι δεν είναι ταξινομημένοι ως φάρμακα μόνο επειδή αυτές οι ουσίες δεν επιτρέπονται για να εξαφανιστούν υπό μορφή συμπληρωμάτων, αλλά τα πειραματικά υλικά, ο λόγος για τον οποίο σκέφτεστε ότι είναι ασφαλείς είναι επειδή αυτές οι ουσίες ήταν γύρω για έναν πάρα πολύ σύντομο χρόνο και δεν γίνονται κατανοητές πλήρως από μας).