Μας ελάτε σε επαφή με
amy

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-17507125642

WhatsApp : +8617507125642

Πόσο trenbolone enanthate θα έπρεπε να πάρω μια εβδομάδα;

May 5, 2023

Το Trenbolone Enanthate ανήκει στην ομάδα των πιό κοινών και ισχυρών στεροειδών που χρησιμοποιούνται στην αθλητική αγορά σήμερα. Αυτή η μορφή του δημοφιλούς φαρμάκου στην αρχή της δράσης είναι πολύ παρόμοια με το οξικό άλας. Εντούτοις, Enanthate έχει μια πιό μεγάλη περίοδο έκθεσης, η οποία παρατηρείται για 10-12 ημέρες.

Οι εβδομαδιαίες δόσεις Trenbolone Enanthate κυμαίνονται από 300mg-500mg είναι πολύ αποτελεσματικές. Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υψηλότερες δόσεις, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι διαπιστώνουν ότι οι παρενέργειες περισσότερο προφέρονται επάνω από 500mg την εβδομάδα, κάποια ακόμη και χρήση 600-700mg, αλλά ιδιαίτερα δεν συστήνεται.

Το Trenbolone Enanthate δεν έχει σχεδόν κανένα aromatization, το οποίο έχει μια θετική επίδραση στη γενική αποτελεσματικότητα του κύκλου. Το φάρμακο μπορεί να καταστείλει την παραγωγή της ορμόνης του. Εντούτοις, Enanthate μετατρέπεται σπάνια στο οιστρογόνο, το οποίο μειώνει την πιθανότητα Gynecomastia και άλλων αρνητικών φαινομένων. Κατά κανόνα, οι παρενέργειες μπορούν να εμφανιστούν στις υψηλές δόσεις. Μια εξαίρεση είναι πότε ένας αθλητής έχει μια μεμονωμένη αδιαλλαξία στο φάρμακο.

Το Tren Enanthate είναι ένα από τα πιό ευπροσάρμοστα και ισχυρά στεροειδή όλου του χρόνου. Θεωρείται συχνά μέγιστα στεροειδή που χρησιμοποιούνται στους τέμνοντες κύκλους αλλά αξίζει επίσης ότι μπορεί να είναι πολύ ευεργετικό κατά τη διάρκεια των περιόδων εκτός εποχής για την αύξηση ή στους κύκλους συσσώρευσης. Αυτό το στεροειδές έχει τη δυνατότητα να προωθήσει τα κέρδη ποιοτικής μάζας συσσωρεύοντας χωρίς την προστιθέμενη διατήρηση νερού.