Μας ελάτε σε επαφή με
amy

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-17507125642

WhatsApp : +8617507125642

Πόσο καιρό παραμονή trenbolone enanthate στο σύστημά σας

May 15, 2023

Είναι δύσκολο να καθοριστεί όπου Trenbolone Enanthate τοποθετείται από την άποψη της δημοτικότητας μεταξύ των τριών κύριων παραλλαγών Trenbolone (οξικό άλας Trenbolone, Trenbolone Enanthate, και Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate). Μερικοί να συμφωνήσουν ότι Trenbolone Enanthate είναι ένας στενός δεσμός με Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate (Parabolan) από την άποψη του δευτερολέπτου - η περισσότερη δημοτικότητα δίπλα στο οξικό άλας Trenbolone, το οποίο έχει διατηρήσει την πρώτη θέση μεταξύ των αθλητών και των bodybuilders για την προτίμηση. Το Trenbolone είναι ένα πολύ ισχυρό και ισχυρό αναβολικό στεροειδές που, σε αυτήν την περίπτωση, είναι α μακρύς-η παραλλαγή. Δηλαδή εκείνο το Trenbolone Enanthate επισυνάπτεται με τον εστέρα Enanthate, ένας μακρύς εστέρας που επεκτείνει την ημιζωή Trenbolone προς τα πάνω 7 – 10 ημερών. Αυτό είναι αρκετά διαφορετικό από το οξικό άλας Trenbolone, το οποίο εκφράζει μια ημιζωή περίπου 3 ημερών. Τελικά, υπάρχουν και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και στα δύο, τα οποία θα εξεταστούν σύντομα. Το Trenbolone Enanthate από την άποψη του ποσοστού απελευθέρωσης και των φαρμακοκινητικών είναι κυριολεκτικά ίδιο με την τεστοστερόνη Enanthate (ή οποιοδήποτε αναβολικό στεροειδές που επισυνάπτεται με τον εστέρα Enanthate). Τα αναβολικά στεροειδή όπως Trenbolone Enanthate σχεδιάζονται για να παρέχουν μια αρκετά γρήγορη απελευθέρωση της ορμόνης στο σώμα στις αρχικές 2 ημέρες ή έτσι μετά από την αρχική διοίκηση, και τα επίπεδα πλάσματος αίματος παραμένουν υψηλά, λεπταίνοντας αργά κατά τη διάρκεια μιας δεκαπενθήμερης περιόδου. Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί συνεχής απελευθέρωση. Επειδή η ημιζωή Trenbolone Enanthate είναι αρκετά κοντά σε Parabolan (δεκαεξαδικό Trenbolone), τα δύο είναι εύκολα ανταλλάξιμα το ένα με το άλλο.

Πρέπει να καταστεί σαφές τέλεια, εντούτοις, ότι οι εστέρες που επισυνάπτονται στην ορμόνη (οξικό άλας, Enanthate, ή δεκαεξαδικό) μόνο χρησιμεύουν να αλλάξουν το ποσοστό απελευθέρωσης και την ημιζωή του φαρμάκου – δεν αλλάζουν τη δύναμη, τη δύναμη, ή τις φαρμακοδυναμικές της ορμόνης στην οποία ο εστέρας επισυνάπτεται. Το οξικό άλας Trenbolone εκφράζει μια ημιζωή 3 ημερών, Trenbolone Enanthate εκφράζει μια ημιζωή 7 – 10 ημερών, και Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate (Parabolan) εκφράζει μια ημιζωή 14 ημερών.

Το Trenbolone ως ορμόνη βάσεων είναι μια εξαιρετικά ισχυρή ορμόνη, περίπου 5 φορές η δύναμη της τεστοστερόνης και στην αναβολική και αρρενογόνο δύναμη, που κάνει Trenbolone ένα εξαιρετικά ισχυρό αναβολικό στεροειδές. Το roussel-UCLAF ήταν η εταιρία κατά τη διάρκεια του τέλη δεκαετίας του '60 για να συνθέσει αρχικά και να ερευνήσει Trenbolone, πρώτα με το οξικό άλας Trenbolone, και έπειτα με άλλο να μακρύς-ενεργήσει Trenbolone εστεροποίησε τις παραλλαγές. Η ενδιαφέρουσα πτυχή της ιστορίας Trenbolone είναι ότι Enanthate δεν ερευνήθηκε συγκεκριμένα από Roussel-UCLAF, ήταν εν τούτοις μεταφορικά “στο backburner”. Δεν κατασκευάστηκε ποτέ επίσημα ως FDA-approved (ή οποιοδήποτε αντίτιμο) φαρμακευτικό φάρμακο που σήμαναν για την ανθρώπινη χρήση ή την πώληση στην αγορά συνταγών. Οι άλλες δύο παραλλαγές των συνοπτικών περιόδων Trenbolone (οξικό άλας με το εμπορικό σήμα Finajet/Finaject και το δεκαεξαδικό με το εμπορικό σήμα Parabolan) και επίσημων πώλησης και χρήσης στη φαρμακευτική αγορά φαρμάκων, αν και εν συντομία. Η ζωή του οξικού άλατος Trenbolone στη φαρμακευτική αγορά ήταν βραχύβια στη δεκαετία του '70, ενώ Parabolan βασίλεψε εν συντομία κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90. Δεν ήταν μακρύ έως ότου τραβηκαν από την αγορά και τη θέση τους ως ιατρικές συνταγές ανθρώπινος-χρήσης που γδύθηκαν. Το Trenbolone Enanthate, αφ' ετέρου, θα εμφανιζόταν πολύ αργότερα το 2004 ως υπόγειο προϊόν εργαστηρίων (UGL), που γίνεται από το βρετανικό δράκο και που πωλείται ως Trenabol. Ο βρετανικός δράκος ήταν ο πρώτος για να κατασκευάσει και να προσφέρει αυτόν τον εστέρα Trenbolone, υπολόγισε δόση σε 200mg/ml, και κατασκεύασε τελικά μια πλήρη γραμμή βασισμένων στο Trenbolone προϊόντων που ήταν όλα τα υπόγεια προϊόντα για την πώληση στη μαύρη αγορά. Κανένας δεν ήταν FDA-approved, κατασκευασμένος από τις φαρμακοβιομηχανίες, ή πωλημένος στα φαρμακεία.

Το Trenbolone Enanthate δεν εγκρίθηκε ποτέ για είτε την ανθρώπινη είτε κτηνιατρική χρήση, και είναι ακόμα σε αυτήν την ημέρα αυστηρά ένα υπόγειο προϊόν προέλευσης που κατασκευάζεται μόνο από τα υπόγεια εργαστήρια. Είναι αδύνατο να βρεθεί οποιοσδήποτε φαρμακευτικός βαθμός Trenbolone Enanthate που γίνεται στα φαρμακευτικά πρότυπα και σημαίνουν για την ανθρώπινη χρήση. Η δημοτικότητά της είναι μόνο τόσο μεγάλη όπως οφείλεται αυτήν την περίοδο στην αύξηση και το βραχίονα δημοτικότητάς της στη μαύρη αγορά και είναι εξαιρετικά κοινή μεταξύ των bodybuilders και των αθλητών, πιθανώς επειδή είναι ένας από τους λίγους κατάλληλους να μακρύς-ενεργήσει Trenbolone εστέρες. Ώσπου να έφθασε Trenbolone Enanthate στη σκηνή, η μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών Trenbolone χρησιμοποιούσε τον εστέρα οξικού άλατος, και παραμένει ακόμα η πιό κοινή μορφή Trenbolone ακόμα και σήμερα. Αν και τα αρχικά βρετανικά εργαστήρια δράκων διέκοψαν το 2006 και υποβλήθηκαν σε μια αποτυχία επιβολής νόμου, η κληρονομιά Trenbolone Enanthate συνεχίζεται σήμερα και αμέτρητα άλλα υπόγεια εργαστήρια συνεχίζουν να την κατασκευάζουν, που εξασφαλίζει έναν σταθερό και εγγυημένο ανεφοδιασμό στη μαύρη αγορά.