Μας ελάτε σε επαφή με
amy

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-17507125642

WhatsApp : +8617507125642

Οδηγός για τη σωστή χρήση HGH για το κέρδος μυών και την παχιά απώλεια

October 23, 2022

Οι φίλοι που εξοικειώνονται με HGH ξέρουν ότι η ορμόνη αύξησης HGH μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο κέρδος μυών και στην παχιά απώλεια: η αρχή της δράσης είναι πολύ απλή να αυξήσει την αδύνατη μάζα σωμάτων, την παχιά λειτουργία εγκαυμάτων, να αυξήσει τη μάζα σκελετικών μυών, κ.λπ.

 

Αλλά ξέρουμε ότι το κέρδος μυών και η παχιά απώλεια είναι πραγματικά δύο διαδικασίες του μεταβολισμού ή της σύνθεσης σωμάτων, έτσι κατά χρησιμοποίηση HGH, την είναι όχι μόνο μια απλή υποδόρια έγχυση στη μέση πρίν πηγαίνει στο κρεβάτι. Πρέπει να υπάρξουν διαφορετικές χρήσεις. Ποια είναι η διαφορά;

 

Καταρχάς, μιλήστε για τη χρήση της ορμόνης αύξησης HGH κατά τη διάρκεια της παχιάς απώλειας:

 

1. Να σηκωθεί το πρωί είναι ο ελαφρύτερος χρόνος της ημέρας αφότου έχει μεταβολίσει ολονυκτίς το σώμα. Αυτή τη στιγμή, το σώμα χρειάζεται πολλές θερμίδες για να παρέχει τη μεταβολική κατανάλωση του σώματος μετά από να σηκωθεί να επαναληφθούν οι καθημερινές δραστηριότητες. Επομένως, η έγχυση 2IU HGH μπορεί αυτή τη στιγμή γρήγορα η αποσύνθεση του λίπους σωμάτων είναι αρκετές να συμπληρώσει το σώμα με αρκετές θερμίδες, και να ελέγξει έπειτα τη διατροφή, ή τη νηστεία (φυσικά, που νηστεύει για το πρόγευμα δεν συστήνεται), έτσι ώστε η αποσύνθεση του λίπους θα είναι γρηγορότερη.

 

2. Συγχρόνως, η προσθήκη «Clenbuterol + T3» κατά τη διάρκεια της περιόδου παχιάς απώλειας θα επιτύχει σίγουρα δύο φορές το αποτέλεσμα με τη μισή προσπάθεια. Κατά να βουρτσίσει από το υποδόριο λίπος και την παχιά αποθήκευση νερού κυττάρων συγχρόνως, με τη βοήθεια HGH, μπορεί επίσης να αυξηθεί λίγο. η αδύνατη Μασαχουσέτη σωμάτων Φυσικά, εάν προσθέσετε Oxandrolone, η επίδραση είναι καλύτερη, επειδή Oxandrolone μπορεί να αυξήσει την αδύνατη μάζα σωμάτων περισσότερο κατά τη διάρκεια της παχιάς περιόδου μείωσης, να μειώσει το υποδόριο λίπος, και να έχει ένα συγκεκριμένο ποσό της μάζας μυών, εγώ θεωρεί ότι σας ο βασικός μεταβολισμός θα αυξήσει επίσης πολύ, έτσι το ξάπλωμα μειώνει επίσης το λίπος.

 

Μιλήστε για τη χρήση HGH κατά τη διάρκεια του κτηρίου μυών:

 

1. Κατά τη διάρκεια του κτηρίου μυών, μπορείτε να εγχύσετε 2IU πρώτα το πρωί και 2IU πριν από να πάτε στο κρεβάτι τη νύχτα, επειδή η έγχυση HGH τη νύχτα θα βελτιώσει πολύ τη βιολογική διαθεσιμότητα, και οι χωριστές εγχύσεις μπορούν να μεγιστοποιήσουν την παχιά απώλεια και να αυξήσουν την αδύνατη επίδραση της Μασαχουσέτης σωμάτων.

 

2. Συγχρόνως, επιλέξτε έναν απλό ΚΥΚΛΟ μυς-οικοδόμησης, όπως η προσθήκη Tribone και Mesterolone, για να μεγιστοποιήσει την αδύνατη Μασαχουσέτη σωμάτων Φυσικά, η χρησιμοποίηση των διαφορετικών συνδυασμών έχει τα διαφορετικά αποτελέσματα για την παχιά μείωση και το αδύνατο μαζικό κέρδος, αλλά ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙ το σκοπό πρέπει να είναι η αρχή ότι 1+1 είναι μεγαλύτερα από 2 ή μεγαλύτερα από 3 που επέρχονται από το superposition αυτών των διαφορετικών φαρμάκων.