Μας ελάτε σε επαφή με
amy

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-17507125642

WhatsApp : +8617507125642

Η προηγμένη ικανότητα - πώς ακίνδυνα και αποτελεσματικά μειώνει το οιστρογόνο

September 25, 2022

1. Τα τρόφιμα σύστησαν να φάνε περισσότερους

 

1. Πάρτε περισσότερη ίνα.

 

Το συκώτι πετά το οιστρογόνο στα χολικά οξέα, τα οποία ταξιδεύουν μέσω του εντέρου κατά τη διάρκεια της πέψης. Η τροφική ίνα μπορεί να βοηθήσει να αποβάλει το οιστρογόνο από τη χολή. Τα ίνα-πλούσια τρόφιμα περιλαμβάνουν τα φρούτα, τα λαχανικά, και ολόκληρα τα σιτάρια.

 

2. Φάτε περισσότερα τρόφιμα που περιέχουν polyphenols:

 

Polyphenols είναι ουσίες που εξάγονται από τις εγκαταστάσεις. Η τρέχουσα έρευνα δείχνει ότι βοηθούν να μειώσουν τα επίπεδα οιστρογόνου στο αίμα. [Flaxseeds είναι ιδιαίτερα ευεργετικό. Εκτός από polyphenols, περιέχουν επίσης lignans, οι οποίοι αντιδρούν στα αποτελέσματα του οιστρογόνου στο σώμα και έχουν επιπτώσεις στην παραγωγή οιστρογόνου. Εντούτοις, περιέχουν επίσης phytoestrogens οι ίδιοι, έτσι δεν παίρνουν πάρα πολύ.

 

Άλλοι σπόροι όπως το chia και το σουσάμι έχουν τα παρόμοια ευεργετικά αποτελέσματα.

 

Πολλά μη επεξεργασμένα σιτάρια περιέχουν επίσης τα υψηλά ποσά polyphenols. Ευεργετικά ολόκληρα τα σιτάρια περιλαμβάνουν το σίτο, τις βρώμες, τη σίκαλη, το καλαμπόκι, το ρύζι, τα διάφορα σιτάρια, και το κριθάρι.

 

3. Φάτε τα τρόφιμα που περιέχουν το θείο.

 

Το θείο αφαιρεί τις ουσίες συκώτι-καταστροφής για να βοηθήσει να αποτοξινώσει το συκώτι και να αυξήσει την αποδοτικότητά του. Δεδομένου ότι το συκώτι είναι αρμόδιο για το μεταβολισμό και να αναλύσει του οιστρογόνου στο σώμα, η διατήρηση ενός υγιούς συκωτιού μπορεί να βοηθήσει να μειώσει το οιστρογόνο.

 

Τα τρόφιμα που περιέχουν το θείο περιλαμβάνουν τα κρεμμύδια, τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, το σκόρδο, τους λέκιθους αυγών, και τα εσπεριδοειδή.

 

4. Φάτε περισσότερα σταυρανθού λαχανικά.

 

Περιέχουν τα μέρη των phytochemicals που λειτουργούν με το σώμα για να εμποδίσουν την παραγωγή οιστρογόνου.

 

Τα ευεργετικά σταυρανθού λαχανικά περιλαμβάνουν το μπρόκολο, το κουνουπίδι, τους νεαρούς βλαστούς των Βρυξελλών, bok τα choy, πράσινα λάχανων, τα φύλλα κατσαρού λάχανου, τις κράμβες, και rutabagas.

 

5. Φάτε περισσότερα μανιτάρια.

 

Η βοήθεια πολλών μανιταριών εμποδίζει την παραγωγή του σώματος του aromatase. Το τελευταίο μετατρέπει τα ανδρόγυνα στα οιστρογόνα. Ακριβώς να φάει περισσότερα μανιτάρια μπορεί να μειώσει αυτήν την διαδικασία μετατροπής και τα χαμηλότερα επίπεδα οιστρογόνου στο σώμα σας. [

 

Οι χρήσιμοι τύποι μανιταριών περιλαμβάνουν shiitake, portobello, crimini, και κουμπί μωρών. πρέπει! Τα μανιτάρια Shiitake είναι αυτά που βλέπουμε συχνά, φάτε ακριβώς περισσότερων.

 

6. Φάτε τα κόκκινα σταφύλια.

 

Τα δέρματα των κόκκινων σταφυλιών περιέχουν το resveratrol, και οι σπόροι περιέχουν proanthocyanidins. Και οι δύο χημικές ουσίες είναι γνωστές για να εμποδίζουν την παραγωγή οιστρογόνου.

 

Πρέπει να φάτε τα κόκκινα σταφύλια με τους σπόρους αντί των χωρίς κουκούτσια ποικιλιών, δεδομένου ότι οι σπόροι και οι φλοιοί εμποδίζουν την παραγωγή οιστρογόνου.

 

7. Πάρτε τα κατάλληλα συμπληρώματα βιταμινών.

 

Οι βιταμίνες και τα ανόργανα άλατα βοηθούν το σώμα να επεξεργαστεί το οιστρογόνο. Είναι σοφό να ληφθούν τα διαιτητικά συμπληρώματα, αλλά δεν πρέπει να στηριχθούν εντελώς επάνω.

 

Πάρτε το φολικό όξινο συμπλήρωμα Α1 mg με μια β-σύνθετη βιταμίνη για να βελτιώσετε τη λειτουργία συκωτιού. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι εάν πίνετε το οινόπνευμα τακτικά ή ακανόνιστα.

 

Μια βακτηριακή δυσαναλογία μπορεί να έχει επιπτώσεις στην έκκριση του σώματος του οιστρογόνου. Το Probiotics μπορεί να βοηθήσει να ισορροπήσει τη χλωρίδα της πεπτικής οδού. Πάρτε 1,5 δισεκατομμύριο μονάδες αποικιών του probiotics καθημερινά. Ανάγκη Probiotics να καταψυχτεί και να ληφθεί 1 ή 2 φορές ημερησίως σε ένα κενό στομάχι.

 

Θεωρήστε τα συμπληρώματα ινών για να αυξηθεί η διαιτητική λήψη ινών σας.

 

Είναι επίσης μια καλή ιδέα να ληφθεί ένα τυποποιημένο multivitamin καθημερινά. Αυτά τα συμπληρώματα περιέχουν τον ψευδάργυρο, το μαγνήσιο, τη βιταμίνη B6 και άλλες θρεπτικές ουσίες. Βοηθούν το σώμα να αναλύσει και να αποβάλει το οιστρογόνο.

 

Εντάξει, για παράδειγμα τι να φάει, πρέπει να υπάρξει κάτι που δεν μπορείτε να φάτε, να μας αφήσετε να συνεχιστούμε

Δεύτερον, τα συνιστώμενα τρόφιμα για να φάνε λιγότερων

 

1. Ποτό λιγότερο οινόπνευμα.

 

Το οιστρογόνο μεταβολίζεται και φιλτράρεται έξω από το συκώτι, και το οινόπνευμα μεγάλων ποσών μπορεί να μειώσει τη λειτουργία συκωτιού. Δεδομένου ότι η λειτουργία συκωτιού μειώνεται, άνοδος επιπέδων οιστρογόνου.

 

Εάν το οιστρογόνο σας είναι υψηλό, περιοριστείτε σε 1 ποτό ή λιγότερο μια ημέρα. Εάν έχετε ήδη πάρα πολύ οιστρογόνο, εγκαταλείψτε συνολικά.

 

2. Περιορίστε στην καφεΐνη, το λίπος και τα σάκχαρα

 

Αυτές οι ουσίες θα αυξήσουν το οιστρογόνο στο σώμα, να προσπαθήσει να φάνε αυτά τα τρόφιμα όσο το δυνατόν λιγότερο.

 

Παραδείγματος χάριν, ακόμη και ακριβώς 1 φλυτζάνι του κανονικού καφέ μπορεί να αυξήσει το οιστρογόνο στο σώμα. Η κατανάλωση 4 φλυτζανιών ημερησίως αυξάνει το οιστρογόνο στο σώμα από για 70%.

 

3, δεν τρώνε τα unfermented προϊόντα σόγιας.

 

Η σόγια περιέχει τις ενώσεις εγκαταστάσεων αποκαλούμενες «isoflavones» που ενεργούν όπως το οιστρογόνο. Έτσι, εάν τα επίπεδα οιστρογόνου σας είναι ήδη υψηλά, η κατανάλωση των unfermented προϊόντων σόγιας μπορεί να επιδεινώσει τα αποτελέσματα του οιστρογόνου.

 

Τα Unfermented προϊόντα σόγιας περιλαμβάνουν tofu και σόγιας το γάλα.

 

 

3. Αλλάξτε τον τρόπο

 

1. Αποσυμπίεση.

 

Για να αντιμετωπίσει την πίεση, το σώμα μετατρέπει την τεστοστερόνη και την προγεστερόνη μεγάλων ποσών cortisol, η ορμόνη πίεσης. Το υποπροϊόν αυτής της διαδικασίας είναι υπερβολικό οιστρογόνο. Η μεγάλης έντασης κατάρτιση είναι μια τεράστια πίεση στο σώμα, έτσι το χρόνο κατάρτισης πρέπει να κοντύνουν κατάλληλα, και ο πραγματικός χρόνος κατάρτισης δεν πρέπει να υπερβεί 1,5 ώρες.

 

2. Πάρτε αρκετό ύπνο.

 

Οι φτωχές συνήθειες ύπνου μπορούν να μειώσουν melatonin στο σώμα. Το Melatonin προστατεύει το σώμα από να πάρει πάρα πολύ οιστρογόνο, έτσι εάν melatonin πηγαίνει κάτω, το οιστρογόνο ανεβαίνει.

 

Προσπαθήστε να πάρετε 7 έως 8 ώρες του ύπνου κάθε βράδυ.

 

Κατά την ύπνο, σιγουρευτείτε ότι το δωμάτιο είναι όσο το δυνατόν σκοτεινότερο. Οι μελέτες έχουν δείξει ότι ένα σκοτεινό δωμάτιο μπορεί να οδηγήσει στο βαθύτερο, βαθύτερο ύπνο, ο οποίος παράγει με τη σειρά περισσότερο melatonin.

 

3. Αποφύγετε τα πράγματα που περιέχουν τις τοξίνες.

 

Ορισμένα πλαστικά και καλλυντικά, ιδίως, περιέχουν τα μίμησης οιστρογόνα. Εάν εκτίθεστε συνεχώς σε αυτά τα πράγματα, αυτά τα οιστρογόνα μπορούν να εισαγάγουν το σώμα.

 

Το Fragrances και τα scented προϊόντα μπορούν να είναι επιβλαβή, και πολλά toiletries περιέχουν τα επιβλαβή parabens.

 

Τα πλαστικά μπουκάλια και τα φλυτζάνια μπορούν να σας εκθέσουν στους επιβλαβείς φθαλικούς εστέρες.

 

Τα δοχεία μετάλλων μπορούν να περιέχουν τα μεγάλα ποσά ορμόνη-που αλλάζουν τα bisphenol-βασισμένα προπάνια (BPAs).

 

Τα αέρια από τη χλωρίνη και οι σκληροί χημικοί καθαριστές μπορούν επίσης να έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στις ορμόνες.

 

Είναι πραγματικά αρκετά εύκολο να πει, αλλά είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να γίνει εντελώς στη ζωή. Δοκιμάστε τον καλύτερο, παλαιό σίδηρό σας, δεδομένου ότι έχετε θέσει το πόδι στο σιδηρόδρομο, αυτό είναι ο δρόμος καμίας επιστροφής.