Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑνθρώπινα πεπτίδια αύξησης

Cjc-1295 ανθρώπινα πεπτίδια 98,0% άσπρη σκόνη 863288-34-0 αύξησης οξικού άλατος

Πιστοποίηση
Κίνα Hengyang Desen Biotechnology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Hengyang Desen Biotechnology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Τρομερός, ευχαριστίες Irina. Έχετε ανταποκριθεί πραγματικά οι γρηγορότεροι και μέχρι στιγμής, πρόκειται ένα lottt της επιχείρησης από με στο μέλλον.

—— Andressa Hernandez από τη Βραζιλία

EllenCaisin! Εξετάζω το προϊόν, είναι τόσο καλό! Πολύ ευτυχής. και έδωσα τις απολαύσεις στην οικογένειά μου, να είστε οι καλύτεροι εγώ χρησιμοποιήσατε πάντα. καλύτερη υπηρεσία!!!

—— Gabriel Collin από τον Καναδά

Aaron φανταστικός! Έχω λάβει τη συσκευασία. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη μεγάλη συσκευασία. Εάν είναι καλή ποιότητα, πρέπει να με έχετε ως μακροπρόθεσμο πελάτη

—— Mitch Kelly από τις ΗΠΑ

Yep Koala! αποκτημένη συσκευασία σας ευχαριστώ τόσο πολύ, Koala. Επιθυμώ να τοποθετήσω μια άλλη διαταγή τώρα. πόσο είναι T3 και το α

—— Joaquin Vega από την Ισπανία

Είμαι Online Chat Now

Cjc-1295 ανθρώπινα πεπτίδια 98,0% άσπρη σκόνη 863288-34-0 αύξησης οξικού άλατος

large.img.alt
small.img.alt small.img.alt small.img.alt small.img.alt

Μεγάλες Εικόνας :  Cjc-1295 ανθρώπινα πεπτίδια 98,0% άσπρη σκόνη 863288-34-0 αύξησης οξικού άλατος

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Info@desen-nutrition.com
Πιστοποίηση: GMP, ISO 9001
Αριθμό μοντέλου: 863288-34-0
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Ελεύθερα δείγματα διαθέσιμα
Τιμή: Negotiated Price
Συσκευασία λεπτομέρειες: Όπως απαιτεί
Χρόνος παράδοσης: Εντός προθεσμίας 3 εργάσιμων ημερών
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
ακολουθία: Tyr-δ-ΑΛΑ-Asp-ΑΛΑ-Ile-Phe-Thr-Gln-Ser-Tyr-Arg-Lys (Maleimidopropionyl) - NH2 MF: C165H271N47O46
MW: 3649.30 Αγνότητα (HPLC): 99.0%
Εμφάνιση: άσπρη σκόνη Ενιαία ακαθαρσία (HPLC): 1.0%
Υψηλό φως:

πεπτίδια για την αύξηση μυών

,

πεπτίδια ορμονών αύξησης

Cjc-1295 είναι μια tetrasubstituted ορμόνη πεπτιδίων αμινο οξέος 30, λειτουργώντας πρώτιστα ως ανάλογο ορμονών απελευθέρωσης (GHRH).


Cjc-1295 ανθρώπινα πεπτίδια 98,0% άσπρη σκόνη 863288-34-0 αύξησης οξικού άλατος


Περιγραφή:


Ένα από τα πλεονεκτήματα cjc-1295 άνω των παραδοσιακών GHRH ή rHGH είναι η δυνατότητά του στο bioconjugate με τη λευκωματίνη ορών, αυξάνοντας κατά συνέπεια την ημιζωή και το θεραπευτικό παράθυρό του. Ολοκληρώνει αυτό με τη χρησιμοποίηση των προστατεύοντας ομάδων γύρω από τα αμινοξέα GHRH χαρακτηριστικά ευαίσθητα στην ενζυματική υποβάθμιση.
Η κλινική έρευνα πραγματοποιήθηκε αρχικά για cjc-1295 κατά τη διάρκεια τα μέσα της2000s. Ο στόχος του πεπτιδίου ήταν να αντιμετωπιστούν οι σπλαγχνικές παχιές καταθέσεις στους παχύσαρκους ασθενείς του AIDS, όπως τα αυξανόμενα επίπεδα εξωγενούς θεωρούνται για να αυξήσουν lipolysis (παχιά απώλεια). Η κλινική έρευνα ήταν τελικά επιτυχής για τα περισσότερα υποκείμενα έρευνας.
Cjc-1295 είναι ένα tetrasubstituted ανάλογο πεπτιδίων GHRH με την δ-ΑΛΑ, Gln, την ΑΛΑ, και τις αντικαταστάσεις LEU στις θέσεις 2, 8, 15, και 27 αντίστοιχα.
 
Αυτές οι αντικαταστάσεις δημιουργούν ένα σταθερότερο πεπτίδιο με την αντικατάσταση στη θέση 2 για να αποτρέψουν dpp-IV σχίσιμο, να τοποθετήσει 8 για να μειώσουν asparagine την αναδιοργάνωση ή την υδρόλυση αμιδίων στο ασπαρτικό οξύ, να τοποθετήσει 15 για να ενισχύσουν τη βιοδραστικότητα, και τη θέση 27 για να αποτρέψουν methionine την οξείδωση. Αυτές οι αντικαταστάσεις είναι βασικές στην αύξηση της γενικής ημιζωής cjc-1295 αλλά βρίσκεται ένας ακόμα μεγαλύτερος λόγος ως προς γιατί η ημιζωή έχει επεκταθεί από ~7 λεπτά σε μεγαλύτερο από 7 ημέρες!
 
Το Bioconjugation είναι μια σχετικά νεώτερη τεχνολογία που παίρνει μια αντιδραστική ομάδα και την συνδέει με ένα πεπτίδιο, το οποίο αντιδρά με τη σειρά με μια πυρηνόφιλη (συνήθως ένα μερικώς αρνητικό μόριο) οντότητα που βρέθηκε στο αίμα για να διαμορφώσει έναν σταθερότερο δεσμό. Η λευκωματίνη, μια από τις αφθονότερες ουσίες στο ανθρώπινο σώμα επιλέγεται ως nucelophile από αυτό το ιδιαίτερο πεπτίδιο χάρι σε μια thiol Cys34 ομάδα που το προσελκύει. Με το συνδυασμό του tetrasubstituted ανάλογου GHRH με το maleimodoproprionic οξύ που χρησιμοποιεί έναν συνδετικό εκδότη Lys, δημιουργείτε ένα πεπτίδιο GHRH με μια υψηλή δεσμευτική συγγένεια για τη λευκωματίνη.
 
Μόλις συνδεθεί το μόριο cjc-1295 με τη λευκωματίνη, δίνεται μια εκτεταμένες ημιζωή και μια βιολογική διαθεσιμότητα χάρι στη λευκωματίνη που αποτρέπει το ενζυματικές degredation και την έκκριση νεφρών. Στην πραγματικότητα, το bioconjugation είναι τόσο αποτελεσματικό που ήταν εκεί λιγότερο από 1% cjc-1295 αριστερού unreacted σε ζώντα οργανισμό και άνω των 90% σταθεροποιήθηκε μετά από το admin subQ. Αυτό σημαίνει ότι παίρνετε περισσότερων αυτού που πληρώσατε για την εργασία για σας. Δεν υπήρξε κανένα dpp-IV degredation που παρατηρήθηκε σε cjc-1295 σε οποιαδήποτε από τα διάφορα πειράματα που πραγματοποιήθηκαν.
 
Cjc-1295 επίδραση:


Cjc-1295 είναι βασικά μια ορμόνη πεπτιδίων που ενεργεί παρόμοιος με την ορμόνη αύξησης απελευθερώνοντας τις ορμόνες το (GHRH), είναι ευεργετικό στους αθλητές επειδή μπορεί bioconjugate με την κυκλοφορία της λευκωματίνης και να αυξήσει το χρόνο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς λόγους. Επιτυγχάνει αυτό με την παρεμπόδιση της υποβάθμισης των αμινοξέων του. Με μια ενιαία δόση, μπορεί να παραμείνει στο σώμα για κάμποσες ημέρες και μπορεί να αναγκάσει την ορμόνη αύξησης για να απελευθερωθεί πολλές φορές ανά ημέρα. Αυτό μειώνει τη συχνότητα των εγχύσεων που απαιτούνται.


Cjc-1295 αυξήσεις η παραγωγή της ορμόνης αύξησης καθώς επίσης και igf-1 - που έχει τα αναβολικά αποτελέσματα στους ενηλίκους. Εντούτοις, δεν αυξάνει τα επίπεδα προλακτίνης - υψηλά επίπεδα των οποίων μπορεί να δημιουργήσει τα προβλήματα ανικανότητας και πνευματικών υγειών στα άτομα. Με την αύξηση αυτών των δύο ορμονών, ενισχύει την πρωτεϊνική παραγωγή στο σώμα, το οποίο με τη σειρά, Μασαχουσέτη μυών ωθήσεων. Προκαλεί επίσης lipolysis - η διακοπή του παχιού ιστού, ωθεί την αποκατάσταση από τους τραυματισμούς, αυξάνει την πυκνότητα κόκκαλων, και μειώνει επίσης τους παράγοντες γήρανσης όπως τις ρυτίδες δερμάτων. Μπορεί επίσης να υποκινήσει την αύξηση κυττάρων, λόγω της οποίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταχειριστεί το μαραμένα ιστό ή τα όργανα.

 

Cjc-1295 ανθρώπινα πεπτίδια 98,0% άσπρη σκόνη 863288-34-0 αύξησης οξικού άλατος 0


GHRH είναι ζευγαρωμένα συγκεκριμένα με GHRP προκειμένου να δημιουργηθεί μια σύμπραξη μεταξύ των πεπτιδίων που θα ξεκλειδώσουν τα καταστήματα του σώματος της ορμόνης αύξησης. Ακόμα κι αν πολλά πεπτίδια λειτουργούν σε κάποια ικανότητα από μόνοι τους, είναι ευεργετικότερο να τρεχτεί GHRH σας παράλληλα με ένα GHRP.

 

Γί αυτό CJC 1295 είναι ιδιαίτερα επιθυμητό, και είναι μια από ευρύτατα χρησιμοποιημένη στη bodybuilding κοινότητα. Αυτή τη στιγμή, έχει συζητηθεί που CJC 1295 είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσει. Ενώ ο ΝΕΑΡΌΣ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΉΣ GRF (CJC 1295 κανένα DAC) χρησιμοποιείται συνήθως με GHRP για να αυξήσει το βλεννογόνο σφυγμό της GH, οι συχνότερες εγχύσεις θα πρέπει να αντιμετωπιστούν. Το CJC 1295 με DAC θα οδηγήσει σε μία σειρά των μικρότερων σφυγμών επομένως, οι εγχύσεις θα είναι λιγότερο συχνές - συχνά δύο τρεις φορές την εβδομάδα.
 
Introducation:
 

Όνομα προϊόντων

Cjc-1295 οξικό άλας

Ακολουθία

Tyr-δ-ΑΛΑ-Asp-ΑΛΑ-Ile-Phe-Thr-Gln-Ser-Tyr-Arg-Lys (Maleimidopropionyl) - NH2

CAS αριθ.

863288-34-0

Μοριακός τύπος

C165H271N47O46

Μοριακό βάρος

3649.30

Αγνότητα (HPLC)

98.0%

Εμφάνιση

Άσπρη σκόνη

Ενιαία ακαθαρσία (HPLC)

1.0%

Σύνθεση αμινοξέος

10% θεωρητικού

Περιεκτικότητα σε πεπτίδια (N%)

80% (από %N)

Περιεκτικότητα σε νερό (Karl Fischer)

6.0%

Περιεκτικότητα σε οξικό άλας (HPIC)

15.0%

Μαζική ισορροπία

95.0~105.0%

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

 

1 υψηλός - ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπα: Επιχειρηματικά πρότυπα

2) Και το Purity≥98%

3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορούμε να παρέχουμε σε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα την τιμή εργοστασίων.

 

2 γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να σταλεί σε 24 ώρες μετά από την πληρωμή. Αριθμός καταδίωξης διαθέσιμος

2) Εξασφαλίστε και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφορών για την επιλογή σας.

3) Ποσοστό ≥99% περασμάτων τελωνείου

4) Έχουμε τον πράκτορά μας/remailer/διανομέας που μπορεί να μας βοηθήσει να στείλουμε τα προϊόντα μας πολύ γρήγορα και ασφαλή, και έχουμε το απόθεμα μέσα εκεί για τη μεταφορά.

 

3 έχουμε τους πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Η επαγγελματική υπηρεσία και η πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθανθούν άνετα, το επαρκές απόθεμα και η γρήγορη παράδοση συναντούν την επιθυμία τους.

2) Η αγορά ανατροφοδοτεί και τα αγαθά ανατροφοδοτούν θα εκτιμηθούν, η συνανμένος απαίτηση των πελατών είναι η ευθύνη μας.

3) Υψηλός - η ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, πρώτης τάξεως υπηρεσία κερδίζει την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hengyang Desen Biotechnology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sales Manager

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα