Κατασκευάζουμε & πωλούμε στεροειδές IGF LR3 rHGH Sarms.

Με τη μεγάλη ποιότητα και την αγνότητα, και την ασφαλή παράδοση εγγύησης!!!

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Hengyang Desen Biotechnology Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας Εκχύσιμα αναβολικά στεροειδή για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Εκχύσιμα αναβολικά στεροειδή για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Τρομερός, ευχαριστίες Irina. Έχετε ανταποκριθεί πραγματικά οι γρηγορότεροι και μέχρι στιγμής, πρόκειται ένα lottt της επιχείρησης από με στο μέλλον.

—— Andressa Hernandez από τη Βραζιλία

EllenCaisin! Εξετάζω το προϊόν, είναι τόσο καλό! Πολύ ευτυχής. και έδωσα τις απολαύσεις στην οικογένειά μου, να είστε οι καλύτεροι εγώ χρησιμοποιήσατε πάντα. καλύτερη υπηρεσία!!!

—— Gabriel Collin από τον Καναδά

Aaron φανταστικός! Έχω λάβει τη συσκευασία. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη μεγάλη συσκευασία. Εάν είναι καλή ποιότητα, πρέπει να με έχετε ως μακροπρόθεσμο πελάτη

—— Mitch Kelly από τις ΗΠΑ

Yep Koala! αποκτημένη συσκευασία σας ευχαριστώ τόσο πολύ, Koala. Επιθυμώ να τοποθετήσω μια άλλη διαταγή τώρα. πόσο είναι T3 και το α

—— Joaquin Vega από την Ισπανία

Είμαι Online Chat Now
1 2 3
Hengyang Desen Biotechnology Co., Ltd. Hengyang Desen Biotechnology Co., Ltd. Hengyang Desen Biotechnology Co., Ltd.

Είστε ευπρόσδεκτοι να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας!

Καλωσορίζουμε τους φίλους από για να μας επισκεφτούμε σε όλο τον κόσμο!

Καλωσορίζουμε θερμά τους πελάτες από για να έρθουμε σε όλο τον κόσμο στο εργοστάσιό μας για την επίσκεψη και συνεργασία!

 • Γραμμή Παραγωγής

     Η Co. βιοτεχνολογίας Desen Hengyang, ΕΠΕ εμπλέκεται στην κατασκευή, την εξαγωγή και την παροχή και να ανταλλάξει ενός ευρέος φάσματος των ποιοτικών χημικών ουσιών όπως τη στεροειδή σκόνη, σκόνη Enanthate τεστοστερόνης. Προετοιμάζεται με τα λεπτότερα συστατικά βαθμού, το οποίο προμηθεύεται από τις αξιόπιστες πηγές. Τα προϊόντα βρίσκουν τις χρήσεις τους στη βιομηχανία φαρμάκων. Η σειρά εκτιμάται όλους πέρα από την αγορά για την ακριβή σύνθεσή της, διαφορετικά συναισθηματική, ευνοϊκή για το περιβάλλον, υψηλή ικανότητα αμέσου αντιδράσεως, μακριά ζωή του προϊόντος στο ράφι και αξιόπιστη φύση.

  Hengyang Desen Biotechnology Co., Ltd.

   

   

 • OEM / ODM

  Το εργοστάσιό μας καλύπτει έναν τομέα 33500 τετραγωνικών μέτρων με τα προηγμένους χημικούς όργανα και τον εξοπλισμό τεχνολογίας, όπως το HPLC, ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ και UV. Υπάρχουν διάφορα μεγάλου μεγέθους, μέσου μεγέθους εργαστήρια και QA και ερευνητικό κέντρο. Έχουμε ένα ακριβές σύστημα QA & QC και όλα τα προϊόντα συμφωνούν με τα πρότυπα USP32 καθώς επίσης και τα πρότυπα επιχειρηματικού εσωτερικού ελέγχου.

   

  Θα παρουσιάσουμε σε σας το καλύτερο και τις περισσότερες αποτελεσματικές συνταγές για τα ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένα στεροειδή. Επιπλέον, όλοι οι εξοπλισμοί που πρέπει να μαγειρεψετε το στεροειδές μπορούν να είναι διαθέσιμοι από μας. Όπως: Το κενό φίλτρο, αποστειρωμένη μηχανή διήθησης, στεροειδής διήθηση, προσάρμοσε την κενή σκληρή κάψα ζελατίνης, αποστειρωμένα φιαλίδια για την έγχυση, μηχανή πλήρωσης για το υγρό, φίλτρα συρίγγων 0.22um, μηχανή ταμπλετών (μηχανές Τύπου χαπιών), κτύπημα από Crimper ΚΑΠ, ετικέτες και ούτω καθεξής.

   

  Όλα τα προϊόντα παράγονται στο αποστηρωμένο εργαστήριο υπό τους όρους της κκπ. Η κορυφαία ποιότητα είναι εγγυημένη. Τα προϊόντα σας θα εξεταστούν ξανά και ξανά προτού να είσαι συσκευασία, κατόπιν σκάφος στο χέρι σας.

  Hengyang Desen Biotechnology Co., Ltd.

 • Ε & Α

     Εργαζόμαστε ηθικά και ειλικρινά και προωθούμε το εμπορικό σήμα μας στην Κίνα και σε όλο τον κόσμο. Στεγάζουμε μια μεγάλη ομάδα των πεπειραμένων και κατάλληλων πωλήσεων και τους εμπορικούς επαγγελματίες που διαμορφώνουν τον εταιρικό πολιτισμό μας και συμμορφώνονται religiously με τις αρχές και τις τιμές της επιχείρησης.

   

     Η Co. βιοτεχνολογίας Desen Hengyang, ΕΠΕ διατηρεί πάνω από το κεφάλαιο RMB 800 εκατομμυρίων. Σύμφωνα με τα πρότυπα της κκπ, η επιχείρηση έχει αποτελέσει τις εγκαταστάσεις 10000 μ ² που εγκαθίστανται με τον προηγμένο εξοπλισμό. Οι εγκαταστάσεις έχουν ένα πλήρες σύστημα Q.C. και Q.A. Κατέχει τα διάφορα σύνολα ανάλυσης των οργάνων με την καλές αποδοτικότητα & την ευαισθησία, όπως το HPLC, η ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ και UV spectrophotometer για να εξετάσει καθώς επίσης και να ελέγξει τα προϊόντα. Η επιχείρηση έχει αποκτήσει επίσης την έγκριση του ISO 9001. Με βάση τη νέα τεχνολογία, το υψηλό πρότυπο & την ποιότητα, έχουμε το ταλέντο στη βιομηχανία για να διαχειριστούμε, να παραγάγουμε και να αναπτύξουμε τα αποτελεσματικά προϊόντα.

   

     Έχει την έγκριση για την εξαγωγή και την εισαγωγή της βιοχημικής, λεπτής χημικής ουσίας, του φαρμακευτικού είδους και των μεσαζόντων του. Προκειμένου να αναπτυχθεί περαιτέρω η αγορά, ψάχνουμε τη συνεργασία με την κατασκευαστική & εμπορική οργάνωση σε όλο τον κόσμο για να δημιουργήσουμε το ακμάζον μέλλον.

   

  Hengyang Desen Biotechnology Co., Ltd.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hengyang Desen Biotechnology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Irina

Τηλ.:: 86-189-0844-6935

Φαξ: 86-0734-8164-621

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)